washcloud Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 ..είναι βέβαια λίγο παίδεμα το κολλητήρι σε τέτοια μεγέθη, και θέλει μεράκι (ξυσιματάκια, σταθερό χέρι κλπκλπ) αλλά άμα είσαι μαζόχας... Aν βαριέσαι τη ζωή σου, κάνε καμμιά βόλτα σε κανένα γειτονικό pcάδικο. OΛΟ και κάποιον δίσκο για σουτ θα έχουν, αλλά,,,βαριούνται να τον πετάξουν ...θυμάμαι παρόμοια περίπτωση που με βόλεψε - για δίσκο γενικά εννοώ - και το άτομο τους είχε σ' μέσα σ΄ένα χαρτόκουτο - κρατηθείτε - με την ένδειξη ΚΑΠΟΥΤ γραμμένη επάνω τους με χοντρό μαρκαδόρο... και μάλλον θα στον δώσουν "έτσι", για να πάρεις το πλαστικό εκείνο. Στη χειρότερη, δοκίμασε αυτό που είπα πιο πριν, να γεφυρώσεις πιν δίσκου και καλωδίου sata με ψιλό καλώδιο, πριν αρχίσεις να το παιδεύεις με κολλητήρια... όσο για τη φορά, αρκεί να θυμάσαι ποιά μεριά του καλωδίου κάρφωνες πάνω στον δίσκο (την "πάνω" ή την "κάτω") (...γιατί το μπερδεύεις το ζήτημα με τα πιν του καλωδίου; 7 πινάκια έχει ΚΑΙ αυτό )
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 οχι 8 εχει απλα τα 2 μεσαια μαλλον πρεπει να πανε μαζι γειωση. Εκανα τις κολλησεις αλλα πακετο. 2 συρματακια κοπηκαν (το κοφτακι μου φταίει...) γκαντεμια και βαριεμε να το ξανακανω απο την αρχη. αυριο παλι
washcloud Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 ...ένα δικό μου καλώδιο δηλαδή που φαίνεται να έχει 7....Ν' ανησυχώ ;
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 ...ένα δικό μου καλώδιο δηλαδή που φαίνεται να έχει 7....Ν' ανησυχώ ; Εσυ ξερεις καλυτερα... κοιτα τη photo και πεσμου ποσα ειναι. > (περιμενω)
The_Judas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Τα τελευταία χρόνια έχω παρατηρήσει πολλούς δίσκους με φθηνιάρικη υποδοχή sata αλλά και ρεύματος. Βάζεις τα καλώδια και οι υποδοχές μοιάζουν έτοιμες να σπάσουν.
washcloud Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 (περιμενω) (...το φαντάστηκα...) ...περιμένεις...τί ; Το...μπράβο ; Γιατί πανάθεμά σε το...αποκεφάλισες ; Εγώ δεν πρότεινα μια φορά αυτό - ούτε θα το έκανα έτσι αν ήταν για 'μενα. Να "φας" έλεγα την κεφαλή, να απογυμνωθούν τα ελάσματα που φαίνονται (ναι αυτά τα "7" πού "ήταν Υπέροχα"...) στη δικιά μου φωτό, και που είναι αυτά που στην τελική κάνουν επαφή με τα άλλα 7 "υπέροχα" του δίσκου...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 κολλητήρι, καλάι, ξεβράκωμα του καλωδίου, and the rest is history (η πιό γρήγορη/σταθερή πατέντα που πέρασε από το μυαλό με το που το είδα) Να "φας" έλεγα την κεφαλή το "ξεβρακωμα" του καλωδιου σημαινε το φαγωμα της κεφαλης ; ...περιμένεις...τί ; Το...μπράβο ; οχι, να μου πεις ποσα καλωδια ειναι... Ποσα ειναι ;
washcloud Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 ...πάντως ΔΕΝ σου είπα να του πάρεις το κεφάλι... Αν παρ' ολ' αυτά με θεωρείς υπαίτιο με τις οδηγίες μου...pm με διεύθυνση και σου στέλνω άλλο SATA καλώδιο ..όσο για το πόσα είναι...Είναι ΕΦΤΑ (...τα πινς του καλωδίου )
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 ...πάντως ΔΕΝ σου είπα να του πάρεις το κεφάλι.. Να "φας" έλεγα την κεφαλή οκ ! καταλαβα...
harrys23 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Αφού δεν μπορείς να ασχοληθείς με κολητηρια που στην τελική ειναι η μόνη λύση πάρε 7 κορκοδηλακια συνέδεσε τα καλά ρίξε και κάνα σωληνάριο μαύρη μονωτική σιλικόνη επάνω στα κορκοδηλακια να πιάσουν στα βυσματακια του σκληρού και μετά πιάσε το κολητηρι αν έχεις εαν δεν έχεις την μονωτική και ξεκινά να συνδεεις καλώδια ενα ενα σύμφωνα με την φορά που θα ήταν συνδεδεμένα με το βύσμα.έχει κάποια φορά θα καταλάβεις και τελείωσες πολύ τσαπατσοδουλεια άλλα τι να κάνεις . εάν ήσουν θεσ/νικη θα στο έκανα σε 10 λεπτακια με το Weller .
washcloud Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Αρχικό μήνυμα απο washcloud ...πάντως ΔΕΝ σου είπα να του πάρεις το κεφάλι.. Αρχικό μήνυμα απο washcloud Να "φας" έλεγα την κεφαλή οκ ! καταλαβα... ...αφού συνεχίζεις να πιστέυεις πως δεν σου τα είπα καλά, συνεχίζει να ισχύει η προσφορά μου για το καλώδιο
JohnnieWalker Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 αν δεν ηταν ακριβως...παρε αλλο δισκο αλλιως βαλε το σε τπτ τοπικη εφημεριδα οτι ζητουνται σκληροι ειτε χαλασμενει (για να παρεις την κεφαλη..αυτο που θελεις) ειτε καλη για χρηση....αλλιως με διαφορες πατεντες...αν και ειναι τωρα λιγο επικινδυνο μη σου κανει καμια και παρει καμια φωτια :fear:
LiKBeAsT Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Εσυ ξερεις καλυτερα... κοιτα τη photo και πεσμου ποσα ειναι. > (περιμενω)\ επρεπε να τα γδύνεις σιγα σιγα κ να κοιτας τι παει που..οχι το κοβω πρωτα κ μετα ψαχνω! ελπιζω να το εκανες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.