groove54 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 εχω γνωστο που δουλευει σε αττικη οδο ο οποιος μου εχει πει οτι εχει καμερες και καταγραφουν την πινακιδα. Η κληση παει στο σπιτι και αν δεν την πληρωσεις παει στην εφορια σου και την πληρωνεις ετσι και αλλιως Επισης εχω γνωστο με R1 ο οποιος δεν σταματαει ποτε στα διοδια της αττικης. Σηκωνει χαλαρα σουζα και δεν φαινεται τιποτα απο την πινακιδα... Ελλαδαρα....
free3yourmind Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Χτες μου στειλαν προσκληση να παω να παραλαβω ακομα μια κληση, πηγα στο τμημα και μου εδειξε μια πεντακαθαρη φωτογραφια του αυτοκινητου μεσ την λεοφορειολωριδα. Το θεμα ειναι οτι απο εκεινο το σημειο ( Βασ. Σοφιας εξω απο το πολεμικο μουσειο ) περναω καθημερινα οταν γυριζω απο την δουλεια προς το σπιτι και η κινιση μου στην λεοφορειολωριδα ηταν αναγκαστικη αφου πρεπει να στριψω στην Ριζαρη δεξια, στον δρομο κατω ειναι επισης το βελος που σου δειχνει πορεια ευθεια ή αριστερα, σε καμια περιπτωση δεν ειναι αυτο παραβαση αφου ειναι ο μονος τροπος να κινιθει καποιος ο οποιος θελει να στριψει δεξια. Ξερεις κανεις τι μπορω να κανω για να αμφισβητησω την κληση, απο οτι μου ειπαν στο τμημα δεν μπορω να παω δικαστικως γιατι παει στην εφορια. Δεν εχω προθεσει να πληρωσω για κατι το οποιο δεν φταιω, ηδη εχω πληρωσει αρκετες κλησεις αυτον τον χρονο
Typhoon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις αλλά η θέση σου είναι λεπτή. Αν θυμάσαι εκείνο το σημείο, κάποια στιγμή (περίπου εκεί που είναι το F104), η κίτρινη διαχωριστική γραμμή της λεωφορειολωρίδας γίνεται διακεκομένη. Από εκείνο το σημείο και μετά επιτρέπεται να μπεις για να κάνεις δεξία στη Ριζάρη, το οποίο είναι βλακεία γιατί αν υπάρχει λεωφορείο ή ακόμα χειρότερα λεωφορεία σταματημένα στο φανάρι, τότε δεν έχεις χώρο. Όπως και να έχει στη φώτο έχεις μπει πριν τη διακεκομένη γραμμή πάλι παράνομος είσαι παρόλο που θες να στρίψεις.
Neurotic_Fest Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δεν καταλαβαίνω με τι λογική βάζουν κάμερες σε τέτοια σημεία, χάθηκε ο κόσμος να την βάζαν 50 μέτρα πιο πίσω ;;; Από κει και πέρα υποτίθεται ότι όταν η γραμμή είναι συνεχής είναι σαν πεζοδρόμιο για τα Ι.Χ., άρα και λεωφορεία να έχει πρέπει να περιμένεις στα αριστερά τους με φλας και ας γκρινιάζουν οι από πίσω.
jimarass Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Φιλε και parisb, ας μην το συζητησουμε εκτετεμενα για την αλλη χωρα γιατι προφανως σε μια αλλη χωρα όταν η σταση του μετρο βρισκοτανε διπλα σε δρομο ταχειας κυκλοφοριας, τοτε να εισαι σιγουρος οτι θα ειχανε και τον αναλογο χώρο για σταση. Επισης να σου γνωστοποιησω οτι στο ιδιο σημειο επιτρεπεται να κανουν σταση οι ταριφες!ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ. Καλά και εσύ έπρεπε να αφήσεις το συνάδελφο έξω από τη στάση? Άστον πιο πίσω!!! Δυστυχώς έτσι όπως έχει χτιστεί η Ελλάδα, οι λεωφοριοδρομοι πρέπει να είναι κενές. Πάση θυσία!! Εγώ μια φορά πάρκαρα κέντρο σε στροφή λεωφορίου. Όχι πάνω στη στροφή, 5 μέτρα πιο μέσα. Το σήμα το έκρυβε ένα φορτηγό παρκαρισμένο μπροστά μου που είχε κάτι δέντρα πάνω του! Φυσικά πήρα κλήση χωρίς να φταίω, αλλά έκανα μόκο και έδωσα τόπο στην οργή, διότι το λεωφορείο είναι πια ιερό πράγμα!! Τώρα αν τα λαμόγια παίζουν τα λεφτά των ταμείων στο χρηματιστήριο και εσύ στραβώνεις, είναι άλλο θέμα. Έχεις δίκιο. Αλλά η αντίδραση σε αυτό είναι άλλη, δηλαδή, πάυεις να καταθέτεις σε νυχτερινά κέντρα/καταστήματα ρούχων και ψωνίζεις προσεκτικά από σουπερ μαρκετ.
lary7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Εφόσον απαγορεύεται να μπεις στη λεωφορειολωρίδα δεν τίθεται θέμα "καλής πράξης". Παρανόμησες. Αν το έκανες εκτός "Ελλαδάρας" θα σου έπαιρναν τις πινακίδες και θα τους έλεγες ευχαριστώ. Εκτος Ελλαδαρας δεν θα του έκαναν τιποτα. Δεν μπορουνε να σου στείλουνε τις κλισεις στιν Ελλάδα οπότε δεν καταχωρούνται αμα σε γράψουνε σε άλλη χώρα....
Ather Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Εκτός Ελλαδάρας ένα άτομο που γνωρίζω πάρκαρε το αμάξι παράνομα αλλά επειδή είχε χιόνι ο δρόμος δεν πρόσεξε το σήμα που ήταν μεταξύ χιονιού και ασφάλτου . Στο αεροδρόμιο για την επιστροφή τον σταματάνε. ¨Κύριε.... έχετε αυτό το πρόστιμο" νομίζω του έδειξαν και φωτογραφία. Το αμάξι δεν ήταν δικό του αλλά νοικιασμένο. Πάντως για τα πρόστιμα της εφορίας είχα δει στις ειδήσεις ότι δικαστήριο έκρινε παράνομο να σου ρίχνει πρόστιμο η εφορία και να μην έχεις δυνατότητα να απολογηθείς, αυτό συμβαίνει οπουδήποτε( τουλάχιστο σε δημόσιο και στρατό (εγκαλητήριο) και λογικά θα έπρεπε να συμβαίνει και στην αστυνομία.
lary7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Στην Μαδρίτη πήρα μια κληση για παρκαρισμα (γιατι το συστημα τους ειναι ηλιθιο) και στην Ανδόρα μια κληση για ταχύτητα.Και οι 2 ποτέ δεν ήρθαν ούτε με ενόχλησε η εταιρία ενοικιασεως. Ο αδερφός μου γύρησε απο διαμονή στην γερμανια με 3-4 κλησεις. Στα σύνορα δεν τον ενόχλησε κανένας και ας ήταν με το αμάξι του. Οπότε ο φίλος σου μάλλον έπεσε στην περίπτωση. Πάντως ετοιμάζουν δια-ευρωπαικό σύστημα κλίσεων οπότε το πανηγύρι συντομα τελειώνει (και οχι μόνο για τους Ελληνάρες...)
Ather Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Η χώρα ήταν η Αυστρία. Λες με δικό του αμάξι να είχε καλύτερες πιθανότητες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.