zavlakas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Βέβαια, αν δε σε ενδιαφέρει η αναπαραγωγή σε standalone, προσωπικά θα πρότεινα να φτιάχνεις x264 rips με AAC ήχο. Τα πλεονεκτήματα είναι αρκετά σε σχέση με τη γηρασμένη πλέον προσέγγιση (XviD+MP3) AVI. Χωρις παρεξηγηση.... ...οχι "γερασμενη", αλλα ωριμη και βελτιστοποιημενη.... Για Standard definition και επαρκες bitrate, το ASP δινει παρομοια ποιοτητα με το AVC(και καλυτερη, με βαση την προσωπικη μου αποψη)... To AVC εχει πολυ δρομο ακομα....
zavlakas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Οσο για το VSRip,το κατέβασα,το έτρεξα,μου έδωσε 2 αρχεία υποτίτλων,τα έσυρα μέσα στο παράθυρο του MPC καθώς παιζόταν η ταινία,αλλά τίποτα... Για να φορτωσεις υποτιτλους στον mpc, πρεπει να εχεις επιλεξει VMR7/9(renderless)... ....View-->Options-->Playback-->Output-->Direct Show Video....
parsifal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Διάβασε ξανά τί ακριβώς χαρακτήρισα ως «γηρασμένη». Υπάρχει μία παρένθεση και ακολoυθεί και ένα container format έξω από αυτήν. Για το θέμα ASP VS AVC: Καμμία παρεξήγηση. Κι εγώ την προσωπική μου άποψη εξέφρασα, εξάλλου...
sdim Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Στον zavlakas: 'Ολα αυτά που είπες,τα έχω κάνει προ πολλού. Τα αρχεία όμως από το συγκεκριμένο πρόγραμμα (VSRip),δεν κάνουν τίποτα εάν τα σύρεις στον mpc,και μάλιστα όταν σύρεις το ένα από τα δύο,σταματάει και η αναπαραγωγή της ταινίας...
parsifal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 To IDX πρέπει να κάνεις drop στο παράθυρο του MPC, όχι το SUB. Επίσης, τρέχεις σίγουρα την τελευταία έκδοση Media Player Classic από το guliverkli2 project και όχι την original (αλλά παρατημένη) του Gabest... ;
sdim Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Ευχαριστώ,Parsifal. Εγκατέστησα το K-Lite Codec Pacl 3.95 Full.Είναι εντάξει;Είναι η έκδοση που προτείνεις; Εφτιαξα με το VSRip υπότιτλους και πράγματι έπαιξαν στον MPC. Δηλαδή,μπορώ αυτά τα δύο αρχεία που προέκυψαν (είναι απαραίτητα και τα δύο,απ'ότι είδα...)να τα κάψω δίπλα σε ταινία .avi σε dvd,και να αναπαραχθούν σωστά σε επιτραπέζιο dvd player όπως και τα αρχεία.srt?
parsifal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Εγκατέστησα το K-Lite Codec Pacl 3.95 Full.Είναι εντάξει;Είναι η έκδοση που προτείνεις; Αυτό που εγκατέστησες είναι codec pack. Προσωπικά, έχω μία μικρή απέχθεια προς τα codec packs, δες εδώ το γιατί. Δηλαδή,μπορώ αυτά τα δύο αρχεία που προέκυψαν (είναι απαραίτητα και τα δύο,απ'ότι είδα...)να τα κάψω δίπλα σε ταινία .avi σε dvd,και να αναπαραχθούν σωστά σε επιτραπέζιο dvd player όπως και τα αρχεία.srt? Απ' όσο γνωρίζω, η υποστήριξη υποτίτλων τύπου VobSub στα standalones είναι πάρα πολύ περιορισμένη σε σχέση με τους SRT υποτίτλους. Θα πρέπει να τους μετατρέψεις σε μορφή κειμένου, για να έχεις τη μεγαλύτερη δυνατή συμβατότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.