washcloud Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 " - *** service , *** λέγομαι, πώς μπορώ να εξυπηρετήσω ;" "-ναι, γειά σας" "-καλησπέρα σας, πώς μπορώ να εξυπηρετήσω ;" "-θα μπορούσατε να μου πείτε ποιοί δίσκοι έχουν το μικρότερο ποσοστό RMA ;" "-συγγνώμη ; Δεν σας κατάλαβα..." "-επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν δίσκο από το κατάστημά σας, θα μπορούσατε να μου πείτε ποιοί δίσκοι έχουν το μικρότερο ποσοστό επιστροφών για να ξέρω ποιόν δίσκο είναι καλύτερο να αγοράσω ;" "-περιμένετε μισό λεπτάκι να σας συνδέσω με κάποιον υπεύθυνο, γιατί δεν είμαι αρμόδια να σας απάντήσω σ' αυτό που ρωτάτε;" "-ναι, περιμένω" ....$ $ $ $ $.... "-σας συνδέω με τον κύριο *** , μπορείτε να μιλήσετε" "-ευχαριστώ" " - *** , παρακαλώ" " -ναι γειά σας, επειδή επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν δίσκο από το κατάστημά σας, θα μπορούσατε να μου πείτε ποιοί δίσκοι έχουν το μικρότερο ποσοστό επιστροφών για να ξέρω ποιόν δίσκο είναι καλύτερο να αγοράσω;" "-κοιτάξτε, επειδή η πληροφορία που μου ζητάτε είναι ασυνήθιστη και δεν έχω πρόχειρα κάποια στοιχεία να σας απαντήσω, θα θέλατε να μου αφήσετε κάποιο τηλέφωνο να σας πάρω κάποια άλλη στιγμή εγώ να σας ενημερώσω;" "-οκ, γράφετε;" "-ναι, πείτε μου" "-69********, *** λέγομαι" "-εντάξει κύριε ***, θα σας πάρω με την πρώτη ευκαιρία ο ίδιος να σας ενημερώσω. Καλή σας μέρα" ...τουουουτ...τουουουτ...τουουουτ...
LiKBeAsT Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 σιγουρα παιζει ρολο κ η τυχη.. ασχετο : δν ξερω αν ισχυει..αλλα ισως να εχει βαση. Αν δειτε οτι καποιο καταστημα εχει μεγαλα ποσοστα αποτυχιας σε καποιο συγκεκριμενο δισκο μην παιρνετε απο αυτο το καταστημα το συγκεκριμενο δισκο!! Μπορει για διαφορους λογους να μν ειναι τελειως τυχαιο αυτο πχ : στην αποθηκη του e-shop οι !@!#@$# πετουν τα κουτια με τους δισκους σαν τελαρα με πορτοκαλια anyway..εμενα οι seagate π εχω παρει (7200.11) μεχρι στιγμης εχουν βγει καλοι και ελπιζω να συνεχισουν να ειναι!!α...κ δν ειναι απο eshop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.