Προς το περιεχόμενο

θεμα εγγυησης με seagate

fsbmaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια να ρωτησω κατι ποσες φορες εχω την δυνατοτητα να αντικατασταθει δισκος ?

Πανω απο 3 επιτρεπεται ,για ακομα μια φορα ο seagate αρχισε τα bad sectors.Το e-shop μου τα αντικαθιστα πολυ γρηγορα αλλα μεχρι ποσες φορες τον ιδιο δισκο ?

Διαωασα και σε ξενα φορουμς αλλα και εδω οτι γενικα οι seagate 7200.11 βγηκαν πολλες χιλιαδες δισκοι προβληματικοι. Εγω 2 πηρα και μου τους εχουν αλλαξει ακομα 2 φορες... παω για 3η.Παιζει να παρω χρηματα πισω και να παρω καναν αλλο εστω και την τιμη που εχουν τωρα...

Δημοσ.

εμενα ειναι μια χαρα ο baracuda μου στις 7200....σορρυ θα σου απαντησω στο υπολιπο αυριο γιατι δεν εχω χρονο...

Δημοσ.
εμενα ειναι μια χαρα ο baracuda μου στις 7200....σορρυ θα σου απαντησω στο υπολιπο αυριο γιατι δεν εχω χρονο...

lol

Τεσπα :-)

...Πρακτικά ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ...αλλά η λογική ( ; ) λέει ότι εντός εγγυήσεως θα μπορείς να αντικαθιστάς τον δίσκο,,,κάθε μέρα ;)

Όσο για τα δικαιώματά σου, δες αυτό http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=234958&page=6 , και συγκεκριμένα την παράγραφο που έχει τον τίτλο

2. Δικαιώματα του αγοραστή
Δημοσ.
Το e-shop μου τα αντικαθιστα πολυ γρηγορα αλλα μεχρι ποσες φορες τον ιδιο δισκο ?

όπως δεν υπάρχει όριο στους ελατωματικούς δίσκους που μπορούν να σου δώσουν έτσι δεν υπάρχει και όριο στους πόσους δίσκους μπορείς να αλλάξεις

Δημοσ.
όπως δεν υπάρχει όριο στους ελατωματικούς δίσκους που μπορούν να σου δώσουν έτσι δεν υπάρχει και όριο στους πόσους δίσκους μπορείς να αλλάξεις

lol nicely put :-D

Δημοσ.

μια ιδεα επησεις ειναι να τον στειλεισ με δικασου εξοδα ομως στην seagate....εκει θεοριτικα θα του κανουν κια εναν ελεγχο πριν τον στειλουν....

ο δικος μου παντος εκλεισε χρονο χωρις κανενα προβλημα (ο 320gb o IDE)

Δημοσ.

οντως οι 7200.11 εβγαλαν παρα πολλα προβληματα... σε παρα πολλα ξενα forums αλλα και review sites εχουν αναφερθει εκατονταδες αλλαγες σε προβληματικους Seagate 500gb 7200.11 .. και εγω αυτον ηθελα να παρω αλλα τελικα κατεληξα στον 640 WD..

στην τελικη μην αλλαζεις συνεχεια τον ιδιο σκληρο.. στην επομενη φορα που θα χτυπησει αλλαξτον και παρε αλλη μαρκα..

Δημοσ.
οντως οι 7200.11 εβγαλαν παρα πολλα προβληματα... σε παρα πολλα ξενα forums αλλα και review sites εχουν αναφερθει εκατονταδες αλλαγες σε προβληματικους Seagate 500gb 7200.11 .. και εγω αυτον ηθελα να παρω αλλα τελικα κατεληξα στον 640 WD..

στην τελικη μην αλλαζεις συνεχεια τον ιδιο σκληρο.. στην επομενη φορα που θα χτυπησει αλλαξτον και παρε αλλη μαρκα..

μαζι τα λεγαμε νομιζω εγω ειχα παρει απο τους πρωτους αυτα τα διαμαντια τα 640wd .Αλλα ειχα παρει τον seagate ποιο παλια ... και προτεινω να μην παρετε απο αυτη την εταιρια τουλαχιστον μεχρι να καταλαβει οτι τα mb cashe δεν κανουν την διαφορα αλλα το mtbf και τα καλα εξαρτηματα που εχει μεινει τρομερα πισω .Φιλικα παντα

Παντως εχει πολυ πλακα πλεον διοτι οπου και να πας και λες seagate σου λενε ΟΧΙ!!!Στο e-shop μου ειπα οτι το 60% δισκων που αντικαθιστου ειναι seagate ενα 30 samsung και το υπολοιπο στην wd και στις αλλλες μαρκες.

Δημοσ.

...σα να ρωτάς στον μανάβη/στον μπακάλη/στον κρεοπώλη,

"..είναι καλά τα πορτοκάλια/η φέτα/οι μοσχαρίσιες μπριζόλες ;"

...

Δημοσ.
Ρε παιδια να ρωτησω κατι ποσες φορες εχω την δυνατοτητα να αντικατασταθει δισκος ?

Πανω απο 3 επιτρεπεται ,για ακομα μια φορα ο seagate αρχισε τα bad sectors.Το e-shop μου τα αντικαθιστα πολυ γρηγορα αλλα μεχρι ποσες φορες τον ιδιο δισκο ?

Διαωασα και σε ξενα φορουμς αλλα και εδω οτι γενικα οι seagate 7200.11 βγηκαν πολλες χιλιαδες δισκοι προβληματικοι. Εγω 2 πηρα και μου τους εχουν αλλαξει ακομα 2 φορες... παω για 3η.Παιζει να παρω χρηματα πισω και να παρω καναν αλλο εστω και την τιμη που εχουν τωρα...

+1 από μένα. έχω αλλάξει και γω έναν 7200.11 500gb. :-(

Δημοσ.

κοιτα οι .10 ηταν πολυ καλυτεροι σε αξιοπιστια. Στη ζωη μου περασαν 25Δισκοι απο 20gb μεχρι 1τ ... Η μονη μαρκα η οποια σταθερα ανεβαζει τηνα ξιοπιστια της εινα η wd .Η seagate ειναι μκαραν η ποιο αναξιοπιστη καθομουν και διαβαζα στο νετ γενικα και ειδα πολλα προβληματα.

Το θεμα ειναι ο απλος χρηστης δεν γνωριζει και παει και βλεπει 500 Γβ με 32 μβ προσωρινη μνημη και λεει αυτος ο δισκος θα σπερνει.Καθαρα παραπλανιτικη εταιρια για εμενα. 5χρν εγγυηση ,32Μβ... ειναι σαν τη hunday δωρεαν για παντα service,2000Κυβ,12,999ΕΥΡΩ Δεν ξαναπαιρνω ποτε seagate .

Δημοσ.

σε ευχαριστω fsbmaniac, αυτο ακριβως ηθελα να ξερω. αν ειναι πιο αξιοπιστοι οι .10 απο τους .11! δεν με ενδιαφερουν οι μπακαληδες και οι μαναβηδες που λεει ο φιλος πιο πανω.

Δημοσ.

...ο φίλος πιο πάνω, σου είπε μια αλήθεια, που εσύ επιλέγεις να μην την ακούσεις (...έστω κι αν σου την είπε με μπόλικη δόση χιούμορ).

Επίσης ο φίλος, ακόμη πιο πριν από πάνω, έδωσε απαντήσεις στο τί μπορείς να κάνεις + μια συμπληρωματική πληροφορία υπό μορφή λινκ για να ξέρεις μέχρι που έχεις δικαίωμα να κινηθείς, σε σχέση με τη εταιρία.

Ο φίλος επίσης λέει εδώ ότι έχει στη διάθεσή του πολλούς WD χτυπημένους, σε αντιδιαστολή με Seagate. O φίλος έχει διαφορετική εντύπωση για το ποιά εταιρία είναι πιο αξιόπιστη.

Ο φίλος μπορεί επίσης να λέει το κοντό του, όπως μπορεί κι ο καθένας να λέει το μακρύ του. Το web είναι επίσης γεμάτο από αναφορές από Μακρυκωσταίους, αλλά και από Κοντογιώργηδες.

Ο φίλος όμως ΚΑΤΑΝΝΟΕΙ την διαφορά μεταξύ 3ετούς και 5ετούς εγγυήσεως, πράγμα που δεν εμπίπτει σε κανένα μακρύ, ή σε κανένα κοντό.

Ο φίλος επίσης έχει από καιρού καταννοήσει ότι είναι καλώς ή κακώς, δυστυχώς ή ευτυχώς ΚΑΙ θέμα τύχης που θα πέσει ο κάθε αγοραστής, όταν μιλάμε για δίσκους WD / Seagate.

Ο φίλος νομίζει πως μπορείς να το δοκιμάσεις και να δεις.

Τέλος, ο φίλος νομίζει πως από την αρχαιότητα ακόμη, κάποιοι άνθρωποι λάμβαναν χρησμούς και τους αποδεχόντουσαν, ακριβώς και μόνο επειδή τους ταίριαζαν στο άκουσμα.

Φιλικά, Washcloud.

:-)

Δημοσ.

οτι θελεις πιστεψε φιλε ,και για να πειστεις παρε ενα τηλ στο e-shop σερβις και ρωτα κανα μαγαζι που εχει μεγαλη καταναλωση απο δισκους τι θα σου πουν σε ποια εταιρια κανουν τα περισσιτερα rma.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...