Vatos_locos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Οχι. Το FULL LOAD ειναι να τρεξεις ενα Blend Test του Prime95 για ενα 3ωρο + και παραλληλα να τσεκαρεις θερμοκρασιες με το Everest. Small fft blend θα είναι πιο κρύο το cpu :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Ε ναι αυτο ειπα κι εγω Ασε με ρε Πανο και δε μπουταρει με 560FSB που θελω η παλιo Abit και δε μου βγαινουν τα MAx settings CPU και Ραμ οπως θελω.... Κι εγω σπαστει ασχημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Οχι. Το FULL LOAD ειναι να τρεξεις ενα Blend Test του Prime95 για ενα 3ωρο + και παραλληλα να τσεκαρεις θερμοκρασιες με το Everest. blend θα είναι πιο κρύο το cpu λέω small ftt θες για να δεις max temp ~540max όλες οι άβιτ μην περιμένεις παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Θερμοκρασια χωρου 26 κελσιου το Pc δουλευε κανα 5ωρο πριν με θερμοκρασιες Mobo 38 και CPU 45 τεστ με Prime95 blend επι 30 λεπτα και η CPU δεν ξεπερασε ποτε τους 60 κελσιου η θερμοκρασια CPU 108 κελσιου ειναι bug του everest (το εχω διαβασει στο forum τους) με το συγκεκριμμενο mobo οποτε κοιταμε τις θερμοκρασιες των πυρηνων 1 και 2 αυτη την στιγμη μετα το τεστ εχω mobo 35 και CPU#1 42 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Ωραιοτατα! Πας στο BIOS και αρχιζεις να αυξανεις σιγα σιγα το FSB. (CPU Frequency) Το PCIE CLOCK το βγαζεις απο το Auto και το βαζεις παντα 100. Και το Memory clock το βαζεις Ungaged στα 800MHz. Μετα απο καθε αυξηση FSB τεσταρεις με τον ιδιο τροπο τον επεξεργαστη. Παω για υπνο, καλο βραδυ! Περιμενω αυριο αποτελεσματααα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Ωραιοτατα!Πας στο BIOS και αρχιζεις να αυξανεις σιγα σιγα το FSB. (CPU Frequency) Το PCIE CLOCK το βγαζεις απο το Auto και το βαζεις παντα 100. Και το Memory clock το βαζεις Ungaged στα 800MHz. Μετα απο καθε αυξηση FSB τεσταρεις με τον ιδιο τροπο τον επεξεργαστη. Παω για υπνο, καλο βραδυ! Περιμενω αυριο αποτελεσματααα! Okey dokey αλλα απο τι τιμη FSB να ξεκινησω να δοκιμαζω? default ειναι 200 ετσι? μην μου πεις ενα ενα MHZ γιατι θα το καρφωσω απευθειας ωστε να παρω 3GHZ και με τι βηματα ανεβαζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δώσε 211*13 για τα 2743 και βλέπεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Παιδια επειδη δεν εχω ξαναOCαρει ποια ρυθμιση αλλαζω για το FSB? Αν καταλαβα καλα και με βαση το screenshot PCIE CLOCK (MHZ) 100 SET MEMORY CLOCK 800 και για το FSB πειραζω την CPU HOST CLOCK CONTROL? οι υπολοιπες ρυθμισεις στο AUTO? θελω να ανεβασω μονο την CPU και ολα τα αλλα αν ειναι δυνατον να δουλευουν νορμαλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Ωραιοτατα!Πας στο BIOS και αρχιζεις να αυξανεις σιγα σιγα το FSB. (CPU Frequency) Το PCIE CLOCK το βγαζεις απο το Auto και το βαζεις παντα 100. Και το Memory clock το βαζεις Ungaged στα 800MHz. Μετα απο καθε αυξηση FSB τεσταρεις με τον ιδιο τροπο τον επεξεργαστη. Παω για υπνο, καλο βραδυ! Περιμενω αυριο αποτελεσματααα! Σου ειπα τι αλλαζεις απο πριν (ναι το βαζεις στο Manual αυτο που ειπες και αλλαζεις το απο κατω ) Αρχισε απο 211 και ανεβαζε 5-5 στην αρχη 3-3 μετα και 2-2 ακομα πιο μετα μεχρι να πεταξει σφαλματα στο Prime. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Σου ειπα τι αλλαζεις απο πριν (ναι το βαζεις στο Manual αυτο που ειπες και αλλαζεις το απο κατω )Αρχισε απο 211 και ανεβαζε 5-5 στην αρχη 3-3 μετα και 2-2 ακομα πιο μετα μεχρι να πεταξει σφαλματα στο Prime. George επειδη θελω η CPU να μου κρατησει κανα 2αρη χρονια μεχρι να της βαλω κανα 4πυρηνο οταν ξεφτιλιστουν οι τιμες τους και επειδη θελω το mobo να κρατησει αρκετα θα ηθελα την γνωμη σου για το ποσο να σπρωξω την CPU και αν το OC της CPU και μονο επειρεαζει την διαρκεια ζωης του Mobo Υγ οι λοιπες ρυθμισεις ολες στην default? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Εφοσον δεν αυξησεις την ταση λειτουργιας (vcore, vdimm κτλ) ΔΕΝ επηρεαζεται ο χρονος ζωης. Επισης εαν εχεις εγγυησεις για αυτα, τα καλυπτουν μια χαρα σε περιπτωση που τα φτυσουν. Αρκει να μην πειραξεις πολυ τα ρευματα ή να μην κανεις mods. Οταν πεταξει σφαλματα στο Prime ρυθμισε τη CPU στην αμεσως πιο κατω επιλογη και τεσταρε το διεξοδικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 George ευχαριστω πολυ man εισαι πολυ καλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 George ευχαριστω πολυ man Παρακαλω, γιαυτο με λενε εξαλλου GeorgeMAN εισαι πολυ καλος Ευχαριστω! Καλα ασε με μενα ομως και κλοκαρε εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Παρακαλω, γιαυτο με λενε εξαλλου GeorgeMAN Ευχαριστω! Καλα ασε με μενα ομως και κλοκαρε εσυ Θα σου πω με screenshots το απογευμα τα καλα και οι καλοσυνες πρεπει να επιβραβευονται εστω και φραστικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 I'm waitinggg! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.