Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για επεξεργαστή

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...εγώ πάντως ΑΚΟΜΑ δεν έχω ικανοποιηθεί με τον γενικό και πιο φλου κι από τον Μπάμπη όρο "καθυστέρηση στο ίντερνετ"...

Αν οι υπόλοιποι καλύφθηκαν, αν εσύ πήρες την απάντηση που ήθελες για τον φίλο σου, αν ο φίλος σου έλυσε τα υπαρξιακά του, τα κοινωνικά του, τα φορολογικά του, ΚΑΙ την απορία του περί "καθυστέρησης στο ίντερνετ"...τότε εμένα δε μου πέφτει λόγος. I'm just a spec of dust in the wind anyway...

Δημοσ.
...εγώ πάντως ΑΚΟΜΑ δεν έχω ικανοποιηθεί με τον γενικό και πιο φλου κι από τον Μπάμπη όρο "καθυστέρηση στο ίντερνετ"...

Αν οι υπόλοιποι καλύφθηκαν, αν εσύ πήρες την απάντηση που ήθελες για τον φίλο σου, αν ο φίλος σου έλυσε τα υπαρξιακά του, τα κοινωνικά του, τα φορολογικά του, ΚΑΙ την απορία του περί "καθυστέρησης στο ίντερνετ"...τότε εμένα δε μου πέφτει λόγος. I'm just a spec of dust in the wind anyway...

τι το ψαχνεις κι εσυ τωρα... ;)

Δημοσ.

και εγώ πιστεύω πως ο φίλος είναι εντάξει. στον παλιό μου υπολογιστή είχα 2,2GHz Intel celeron 256ram και xp και σερφαρα με firefox με 1mb. βέβαια μετά του έβαλα 512ram και ήταν εντάξει.

Δημοσ.
και εγώ πιστεύω πως ο φίλος είναι εντάξει. στον παλιό μου υπολογιστή είχα 2,2GHz Intel celeron 256ram και xp και σερφαρα με firefox με 1mb. βέβαια μετά του έβαλα 512ram και ήταν εντάξει.

ναι οκ, αλλά μήπως ο δικός σου ήταν εντάξει από Windows ; (αυτό έλλειπε, να μη σέρφαρες κι όλας με p4 υπολογιστή)

Από τα υπόλοιπα πώς πήγαινε ;

Από VoIP ;

Από online games ;

Aπό torrents ;

Από video conference ;

Από κάτι προβληματικό τέλος πάντων, όπως για το προηγούμενο, που θα πάμε με την απορία ; :-)

( disqualified άσε , έχω πάρει master στην αχυροψυλλοψαχνίαση...:-D )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...