jason_rethymno Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Ο υπολογιστής με επεξεργαστή 1,7 GHZ και 512 ΜΒ RAM για Ιντερνετ 2 mbps έχει καθυστέρηση? (Για ένα φίλο ρωτάω.)
million_voices Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δε με σιγουρεύει η απαντησή σου Για τι επεξεργαστη μιλαμε τι windows και τι κανεις με την συνδεση σου χονδρικα ο επεξεργαστης ειναι αδυναμος και η μνημη λιγη για Win XP η βαζεις Windows 2000 και εισαι οκ η βαζεις κανα Linux (οχι Ubuntu) και εισαι παλι ok στην θεση σου θα εβαζα κανα Linuxaki για να μην εχεις ουτε καν Antivirus
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Kαι με την απολυτως απλη χρηση μπορει να αντεξει XP.
million_voices Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Kαι με την απολυτως απλη χρηση μπορει να αντεξει XP. Ναι ρε συ George αλλα θα δουλευει πολυ swap αν μπορει να προσθεσει λιγη μνημη ακομα τοτε XP αν θελει γνωριμο περιβαλλον και χαρακτηριστικα 2000 αν ξερει η ειναι διατεθειμενος να ασχοληθει λιγο και με τον υπολογιστη που συζηταμε καλυτερα Linux Υγ μεχρι πριν λιγο χρησιμοποιουσα εναν AthlonXP 2600+ (1900ΜΗΖ) + 1GB ram με XP χωρις ιδιαιτερα προβληματα
gherudos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δεν έχει σχέση ο επεξεργαστής με την ταχύτητα ίντερνετ. Και 1.7Ghz με 512ΜΒ SDRAM/DDR είναι ΟΚ για windows XP.
million_voices Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Τεσπα αν χρησιμοποιησεις Win Xp με το Pc που εχεις τοτε σιγουρα Opera,Nod 32 και κανεις disable διαφορα αχρηστα services των XP πχ indexing system restore και γενικως ελαφρωνεις οτι μπορεις
washcloud Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Πάντως μου κάνει εντύπωση που απαντήσατε χωρίς ούτε ΕΝΑ "wtf does the poet mean" Ο υπολογιστής με επεξεργαστή 1,7 GHZ και 512 ΜΒ RAM για Ιντερνετ 2 mbps έχει καθυστέρηση? Tεσπα όσον αφορά το browsing, o επεξεργαστής, ναι, μετράει. Όσον αφορά τη "γενική του απόδοση", και η μνήμη μετράει (512mb δεν είναι λίγα...αλλά δεν είναι και πολλά). Όσον αφορά τα κατεβάσματα όχι. Εξαρτάται λοιπόν τί εννοείς με το "καθυστέρηση". Κανένα οnline game ; Streaming ; VoIP ; Webcam ; υ.γ. : ΔΕΝ δημοσιοποιούμε τους κανόνες του fight club (1oς + 2ος κανόνας :ρ )
jason_rethymno Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Και συ μη βάζεις μέλλισες στο αβαταρ σου με τρομάζουν τα έντομα.
lary7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Αμα βάλει αλλα 512 μνήμης θα είναι σίγουρα ΟΚ. Ας μην ξεχνάμε πως τα ΧΡ βγήκαν το 2001 για P3, Αλιμονο αν γυρνάμε σε 2000-win ME με ενα τετοιο μηχάνημα. Τώρα αν εννωείς πως η καθηστέρηση στο ιντερνετ (downloading) ωφείλεται στον παλιό επεξεργαστή, τοτε η απάντηση είναι ξεκάθαρα οχι.
washcloud Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Και συ μη βάζεις μέλλισες στο αβαταρ σου με τρομάζουν τα έντομα. lol (...δηλαδή ΚΑΝΕΙ τη δουλειά του το avatar...Good to know ) (...ναι αλλά εγώ δεν παραβιάζω τους κανόνες καμμιάς μελισσοκομικής ένωσης βάζοντας το συγκεκριμένο avatar ) (...απ' όσο ξέρω τουλάχιστον ) ...άσε που το avatar αυτό, είναι "σπόντα" Aκόμα όμως δεν μας είπες τί ΑΚΡΙΒΩΣ εννοούσες με το "καθυστέρηση"...Φτάσαμε στο σημείο να αρχίσουμε να αναλύουμε γενικά το σύστημά σου....
mihalakis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 δεν θα εχεις καμια απολύτως καθυστέρηση....Χρησιμοποιώ 1,7γηζ με 512 μνημη και 2μβιτ συνδεση (δεν μπορεις να πεις,επεσες διανα στην περιπτωση) χωρις κανενα μα κανενα απολυτως προβλημα, και με ραδιοφωνα να παιζουν και ραπγκετ, και αντιβιωτικα, λαημγουαηρ βιττορεντ (εκτος απο αζουρεους μη ξεχνιομαστε).... Οι σελιδες και βαριες να ειναι μπορουν και αντεχονται απο τον επεξεργαστη επισης ανετα, το ιδιο και το streaming video. Αν αρχισεις τωρα τα ονλαην παιγνια και ανοιγεις 500ταμπς και τρως ολη σου τη ραμ σε τετοια τοτε παω πασο. Εδω τα eeepc την παλευουν με 900αρηδες σελερους Στο μηχανημα που ειμαι τωρα εχω 512ραμ,2μβιτ συνδεση,3 ταμπς ανοιχτα σε οπερα,μεσεντζερ και τρεχω prime95 εδω και πανω απο μια ωρα. Προβλημα εχω σε βαρια σαητς που ζοριζουν τον επεξεργαστη και στο youtube που σερνεται καπως,αλλα μιλαμε για Ρ3 στα 800. Ο 1,7 που εχω οπως σου ειπα ειναι ανετος
jason_rethymno Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Για ένα φίλο ρωτάω, όχι για μένα Ευχαριστώ πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.