Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για επεξεργαστή

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δε με σιγουρεύει η απαντησή σου

Για τι επεξεργαστη μιλαμε

τι windows

και τι κανεις με την συνδεση σου

χονδρικα ο επεξεργαστης ειναι αδυναμος και η μνημη λιγη για Win XP

η βαζεις Windows 2000 και εισαι οκ η βαζεις κανα Linux (οχι Ubuntu) και εισαι παλι ok

στην θεση σου θα εβαζα κανα Linuxaki για να μην εχεις ουτε καν Antivirus

Δημοσ.
Kαι με την απολυτως απλη χρηση μπορει να αντεξει XP.

Ναι ρε συ George αλλα θα δουλευει πολυ swap

αν μπορει να προσθεσει λιγη μνημη ακομα τοτε XP

αν θελει γνωριμο περιβαλλον και χαρακτηριστικα 2000

αν ξερει η ειναι διατεθειμενος να ασχοληθει λιγο και με τον υπολογιστη που συζηταμε καλυτερα Linux

Υγ μεχρι πριν λιγο χρησιμοποιουσα εναν AthlonXP 2600+ (1900ΜΗΖ) + 1GB ram με XP χωρις ιδιαιτερα προβληματα

Δημοσ.

Τεσπα αν χρησιμοποιησεις Win Xp με το Pc που εχεις

τοτε σιγουρα Opera,Nod 32

και κανεις disable διαφορα αχρηστα services των XP

πχ

indexing

system restore

και γενικως ελαφρωνεις οτι μπορεις

Δημοσ.

Πάντως μου κάνει εντύπωση που απαντήσατε χωρίς ούτε ΕΝΑ "wtf does the poet mean"

Ο υπολογιστής με επεξεργαστή 1,7 GHZ και 512 ΜΒ RAM για Ιντερνετ 2 mbps έχει καθυστέρηση?

Tεσπα όσον αφορά το browsing, o επεξεργαστής, ναι, μετράει. Όσον αφορά τη "γενική του απόδοση", και η μνήμη μετράει (512mb δεν είναι λίγα...αλλά δεν είναι και πολλά).

Όσον αφορά τα κατεβάσματα όχι. Εξαρτάται λοιπόν τί εννοείς με το "καθυστέρηση". Κανένα οnline game ; Streaming ; VoIP ; Webcam ;

υ.γ. : ΔΕΝ δημοσιοποιούμε τους κανόνες του fight club (1oς + 2ος κανόνας :ρ )

Δημοσ.

Αμα βάλει αλλα 512 μνήμης θα είναι σίγουρα ΟΚ. Ας μην ξεχνάμε πως τα ΧΡ βγήκαν το 2001 για P3, Αλιμονο αν γυρνάμε σε 2000-win ME με ενα τετοιο μηχάνημα.

Τώρα αν εννωείς πως η καθηστέρηση στο ιντερνετ (downloading) ωφείλεται στον παλιό επεξεργαστή, τοτε η απάντηση είναι ξεκάθαρα οχι.

Δημοσ.
Και συ μη βάζεις μέλλισες στο αβαταρ σου με τρομάζουν τα έντομα.

lol

(...δηλαδή ΚΑΝΕΙ τη δουλειά του το avatar...Good to know :P :-D )

(...ναι αλλά εγώ δεν παραβιάζω τους κανόνες καμμιάς μελισσοκομικής ένωσης βάζοντας το συγκεκριμένο avatar :P )

(...απ' όσο ξέρω τουλάχιστον :-D )

...άσε που το avatar αυτό, είναι "σπόντα" whistlinges8.gif

Aκόμα όμως δεν μας είπες τί ΑΚΡΙΒΩΣ εννοούσες με το "καθυστέρηση"...Φτάσαμε στο σημείο να αρχίσουμε να αναλύουμε γενικά το σύστημά σου....

Δημοσ.

δεν θα εχεις καμια απολύτως καθυστέρηση....Χρησιμοποιώ 1,7γηζ με 512 μνημη και 2μβιτ συνδεση (δεν μπορεις να πεις,επεσες διανα στην περιπτωση) χωρις κανενα μα κανενα απολυτως προβλημα, και με ραδιοφωνα να παιζουν και ραπγκετ, και αντιβιωτικα, λαημγουαηρ βιττορεντ (εκτος απο αζουρεους μη ξεχνιομαστε).... Οι σελιδες και βαριες να ειναι μπορουν και αντεχονται απο τον επεξεργαστη επισης ανετα, το ιδιο και το streaming video. Αν αρχισεις τωρα τα ονλαην παιγνια και ανοιγεις 500ταμπς και τρως ολη σου τη ραμ σε τετοια τοτε παω πασο. Εδω τα eeepc την παλευουν με 900αρηδες σελερους :)

Στο μηχανημα που ειμαι τωρα εχω 512ραμ,2μβιτ συνδεση,3 ταμπς ανοιχτα σε οπερα,μεσεντζερ και τρεχω prime95 εδω και πανω απο μια ωρα. Προβλημα εχω σε βαρια σαητς που ζοριζουν τον επεξεργαστη και στο youtube που σερνεται καπως,αλλα μιλαμε για Ρ3 στα 800. Ο 1,7 που εχω οπως σου ειπα ειναι ανετος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...