Hamurabi Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Παιδες λεω στους προσεχεις μηνες να αγορασω ενα Α3 1.8Τ μοντελο '05 στη χειροτερη.Θα; προτιμουσα βεβαια '06 - '07. Σε οσο πιο καλη κατασταση γινεται. Τι να προσεξω; Θα το θελα μαυρο και με ηλιοροφη,θα βρω ευκολα λετε; καμια τιμουλα στο περιπου; Δεν εχω κανει ερευνα ακομα απλα θα ηθελα μια πρωτη αποψη απο καποιον που γνωριζει. Thanks in advance
kage Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 fsi ειναι ο κινητηρας ή βγηκε πιο μετα? εσυ τι να προσεξεις αμα δεν ξερεις?ή παιρνεις ενα μηχανηματακι της 3M κ το γυρνας γυρω γυρω απο το αυτοκ.να δεις ποσες στουκες εχει φαει ή το πας σε φαναρτζη κ μηχανικο.
ιονας Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 αγαπητε μην το παρεις μαυρο, το καλοκαιρι θα με θυμηθεις.αυτο ξερω να σου πω για τα αλλα δεν εχω κατι να σου πω.α, και οταν το παρεις καλοταξιδο.
Hamurabi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Φιλε ιονα, ολα μου τα αυτοκινητα μαυρα τα εχω παρει. Μου αρεσει πολυ το μαυρο οταν ειναι καθαρο. Kage, για FSI κινητηρα λεω ναι. ποσο κανει αυτο της 3Μ; πρωτη φορα τακουω.
BadBoy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Να κάνω μια σχετική-άσχετη ερώτηση; Η ηλιοροφή σε τι ακριβώς χρησιμεύει; Συγγνώμη για το offtopic.
deker Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Να κάνω μια σχετική-άσχετη ερώτηση; Η ηλιοροφή σε τι ακριβώς χρησιμεύει; Συγγνώμη για το offtopic. Σε ότι χρησιμεύουν τα προβολάκια, οι μεγάλες νικελωμένες ζάντες, οι σουπερ space ουάου επιθετικοί προφυλακτήρες και η μπούκα της εξάτμισης.Μούρη απλά.Εκτός και αν έχεις πολύ ανάγκη να αερίζεται το κεφάλι σου το χειμώνα π.χ.
thanocaster Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Σε ότι χρησιμεύουν τα προβολάκια, οι μεγάλες νικελωμένες ζάντες, οι σουπερ space ουάου επιθετικοί προφυλακτήρες και η μπούκα της εξάτμισης.Μούρη απλά.Εκτός και αν έχεις πολύ ανάγκη να αερίζεται το κεφάλι σου το χειμώνα π.χ. Εχμ... Τα προβολάκια χρησιμεύουν στην ομίχλη και θα έπρεπε να είναι στον βασικό εξοπλισμό οποιουδήποτε αυτοκινήτου (αν δεν είναι). Διότι όσο μαλάκες είναι αυτοί που τα ανάβουν καθημερινά, άλλο τόσο (και περισσότερο) μαλάκες είναι αυτοί που δεν τα ανάβουν της ελάχιστες φορές που έχει ομίχλη. Και η ηλιοροφή έχει την χρησιμότητα ότι τον Αύγουστο με 45 βαθμούς δεν κάνεις σάουνα κατά τη διαδρομή παραλία-σπίτι. Αν αυτά τα αντιλαμβάνεσαι σαν μούρη...
Hamurabi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Κανεις πουναχει να πει κατι χρησιμο στον thread starter? :-p
deker Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Και η ηλιοροφή έχει την χρησιμότητα ότι τον Αύγουστο με 45 βαθμούς δεν κάνεις σάουνα κατά τη διαδρομή παραλία-σπίτι. Αν αυτά τα αντιλαμβάνεσαι σαν μούρη... Τα προβολάκια τα βάζουν πλέον στα αμάξια για να "δείχνουν".Ποιος χέστηκε μωρέ για την ομίχλη. Για τον Άυγουστο με 45 βαθμούς υπάρχει μία εξαιρετικά νέα τεχνολογία που λέγεται κλιματισμός.Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αυτή η εξαιρετικά σούπερ νέα τρομερή τεχνολογία ως εξοπλισμός στο αμάξι, τότε δεν τίθεται θέμα αγοράς του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, η κάνω λάθος;Εκτός αν εσύ πλέον θα αγοράσεις αμάξι χωρίς κλιματισμό. Και ας δεχτώ ότι το αγοράζεις, η ηλιοροφή δηλαδή θα σε ανακουφίσει;Θες να πεις ότι θα έχεις κλειστά τα παράθυρα αλλά θα ανοίξεις την ηλιοροφή και οι 45 βαθμοί θα γίνουν 20 δια μαγείας; Με αυτά στο μυαλό εγώ αντιλαμβάνομαι την ηλιοροφή ως μούρη.Αν εσύ πάλι όχι... Φίλε Hamurabi, το αμάξι λέει πολύ.Ένας φίλος μου το πουλούσε πριν ένα χρόνο γύρω στις 19.000 2 χρόνων μεταχειρισμένο.Δεν ξέρω τώρα πόσο πάει η τιμή.Πάντως μαύρα θα υπάρχουν πολλά.Νταξ' για την ηλιοροφή, περί ορέξεως.Δεν έχουν κι όλα.
thanocaster Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Φίλε ντέκερ, τα προβολάκια δεν μπορεί να απασχολεί τον άλλον για ποιο λόγο τα βάζουν οι άλλοι, εφόσον έχουν πολύ συγκεκριμένη χρησιμότητα. Με το ίδιο σκεπτικό να μην βάζουμε ούτε ζάντες στα αυτοκίνητα γιατί κάποιοι τις χρησιμοποιούν για δείχνουν. Όσο για την ηλιοροφή είναι κάτι που μετάνοιωσα που δεν έβαλα στο δικό μου αυτοκίνητο, όταν μπήκα σε αμάξι με ηλιοροφή πέρυσι το καλοκαίρι και είδα ότι δεν χρειάστηκε να ανοίξει κλιματισμός (ξέρεις δεν είναι σε όλους ευχάριστη η δροσιά του κλιματισμού). Btw, γιατί αν έχεις ανοιχτή ηλιοροφή να έχεις κλειστά παράθυρα :S . Μήπως γι αυτό δεν έχεις αντιληφθεί την χρησιμότητά της;
MiltoZ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Νομίζω ότι ο 1.8Τ δεν έβγαινε πριν το 2006-07 με fsi. Δεν σε χαλάει όμως, γιατί το παλιό μοτέρ είναι προς το παρόν πιο αξιόπιστο και με δοκιμασμένες λύσεις για μοντίφες αν σε ενδιαφέρει.
deker Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 @thanoscaster Ας δεχτώ τα προβολάκια ως χρήσιμα (λέμε τώρα). Στο θέμα της ηλιοροφής πραγματικά νιώθω ότι δεν με πιάνεις.Δεν είπα ποτέ ότι θα έχεις κλειστά τα παράθυρα απλά έκανα ένα σχόλιο για να τονίσω και να ειρωνευτώ κυρίως τη δροσιστικότητα της ηλιοροφής.Εσύ το κατάλαβες αλλιώς. Δηλαδή εσύ μας ανακοινώνεις, ότι πλέον δεν είναι χρήσιμος ο κλιματισμός, και άρα να μην βγαίνει πλέον στα αυτοκίνητα αφού με μια ηλιοροφή για το καλοκαίρι και με τα παράθυρα ανοιχτά σε 45 βαθμούς έξω, θα σου έρχεται πολύ "δροσιστικός" αέρας και θα είναι οκ μέσα.Καλά δεν μιλάμε για 45 βαθμούς και κάτω, θα είσαι κομπλέ. Μάλλον είναι χρήσιμος μόνο για το χειμώνα για να ζεσταινόμαστε.Αλλά και εκεί θα μπορούσαμε να έχουμε ανοιχτούς αγωγούς από τη μηχανή και να μας έρχεται η θερμότητα. Πες μου κάτι, εσύ προσωπικά.Θα αγόραζες αυτοκίνητο που δεν έχει κλιματιστικό αλλά έχει ηλιοροφή για να καλύψει το κενό το καλοκαίρι;Γιατί κατά τα λεγόμενά σου είναι χρήσιμη μόνο το καλοκαίρι.
thanocaster Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Σου είπα ότι ο κλιματισμός είναι άχρηστος; Σου είπα ότι μετάνοιωσα που πήρα αυτοκίνητο με κλιματισμό; Αφού μου έκανες τη χάρη να μην αφορίσεις τα προβολάκια, κάνε μου και τη χάρη να μην ξεκινάς flame εκεί που δεν υπάρχει. Δεν γουστάρεις ηλιοροφές - γουστάρω ηλιοροφές. Το παιδί δεν μας ρώτησε την άποψή μας για ηλιοροφές οπότε τα μπούλα μας σιγά σιγά...
rista Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Η Ηλιοροφη ειναι must για τους καπνιστες οι οποιοι δεν χρειαζεται να ανοιγουν παραθυρα και να πιανεται ο σβερκος τους για να καπνισουν ενα τσιγαρο!!
Gabriel Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 1.8Τ δε βγαίνει στο νέο Α3.Μόνο 1.6 FSI και 2.0. Ο 1.8 ΤSI μπαίνει από το 07 και μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.