alexisgon Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Λοιπόν έχω σπίτι ένα παλιό μηχάνημα και μετά από πάρα πολύ καιρό αποφάσισα να το δουλέψω... Πάω να τον ανοίξω και μου λέει το εξής: Verifying DMI Pool Data.... Update Success Boot from ATAPI CD-ROM : None... DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER Άπ ότι καταλαβαίνω εγώ μάλλον ψάχνει να βρει τον σκληρό και δεν μπορεί , και πάει να κάνει boot από το cd.
Neglextis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Για πήγαινε στο BIOS και ριθμησε το Boot Disk. Δηλαδή υπάρχουν 3 η 4 επιλογές που έχει σχέση με φορά του hard disk να είναι ο master πρώτο boot, δεύτερο boot και τρίτο boot. Στο λέεω γιατί εγώ 3 hard disk και μου εμφανιζέ και εμένα αυτό το μήνυμα. Πάω στο BIOS και βλέπω τον 80 GB Slave να είναι πρώτο boot και 120 GB που είναι master δεύτερο boot. Έτσι δεν μπορούσα να μπώ στα windows.
alexisgon Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Εγώ σκέφτομαι μήπως έχει χτυπήσει ο δίσκος!! Θα μου έγραφε κάτι άλλο?
alexisgon Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 κάνω auto detection στο primary master και δεν βρίσκει καθόλου τον σκληρό.
ghbgr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 αφού έχεις κάνει ότι λενε παραπάνω ... ...δοκίμασε να βγάλεις και να ξαναβάλεις τα καλωδιάκια στο σκληρό σου... (μήπως ειναι maxtor????) ήσως να στρώσει .. δεν είμαι ειδικός όμως εργάζομαι σε νετ καφε .. και σε ενα pc (με Maxtor .. μπορει να ειναι και τυχαίο) παντα την πρωτη φορα που τον ανοίγεις συμβαίνει αυτό που λες! παιζει να ειναι και προβλημα της μητρικής δεν ξέρω .. εαν το προβλημα παραμείνει .. δοκίμασε να αλλαξεις controller και καλώδια στον σκληρό ..
alexisgon Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 οχι δεν ειναι maxtor.. Τα καλώωδια τα έβγαλα και τα ξαναέβαλα πολλές φορές! Τίποτα όμως!
Neglextis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 κάνω auto detection στο primary master και δεν βρίσκει καθόλου τον σκληρό. Υπάρχουν 2 περηπτώσεις. Πρώτον Η θα έχει καεί το καλόδιο ATAPI, δεύτερον τα έφτησε το hard disk. Για να δείς ποιο φτέη ένα από τα 2 δοκίμασε το σε άλλο pc.
100 010 00 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 κοιτα υπαρχει περιπτωση να σου εχει κολλησει απο την υγρασια.... με λιγα λογια .... DEAD
washcloud Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Αν δεν αναγνωρίζεται μέσω του hard disk detection, αποσύνδεσε το cd rom και σύνδεσε το δίσκο στη θέση του (στο καλώδιο "σήματος" του δηλαδή και στο καλώδιό του της τροφοδοσίας). Σιγουρέψου ότι η σειρά της εκκίνησης έχει ως αρχική συσκευή τον δίσκο. Αν και πάλι δεν ξεκινάει το λειτουργικό, η τελευταία επιβεβαίωση ότι ο δίσκος πάπαλα (κι ότι δεν φταίνε καλώδια, συνδέσεις και controllers) θα είναι να τον συνδέσεις σε κάποιο άλλο pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.