Προς το περιεχόμενο

Καινούριο αυτοκίνητο - Γνώμες

kosmasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν βλεπω φιλε που διακρινεις το αστειο η που ειμαι λαθος?Ειπα κατι το οποιο δεν ισχυει?

Αν εισαι κολιμενος με τον Γερμανο...δεν χρειαζεται να αντιδρας τοσο ιπερβολικα δεν σου εθιξα το αμαξι σου...

Και οχι δεν εχω Peugeot.Απλα φιλε οδηγησα το 207 και καταλαβα τι σημαινει οδιγηκη συμπεριφορα αυτοκινητου μου ανοιξαν τα ματια με λιγα λογια...

Αν σου αρεσουν τα πολυβολια τραβα παρε το Αstra...βαλε και οπλα κρανοι εξαρτισεις και το κινητο κρεμασετο στο λαιμο γιατι στη Γερμανια δεν εχουν αναγκη απο θηκες στο αμαξι...Αντε και καλες βολες με το τανκ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον πρός τα μέσα του 2009 βγαίνει το καινούριο asstra. οπότε αναβάλλεται προσωρινά η επιλογη opel εκτός αν πέσουν αρκετα οι τιμές στα υπάρχοντα. Είμαι γερμανός τι να κάνουμε. Οσον αφορά για το εσωτερικό στα αυτοκίνητα της Pegeuot , μπορεί να είναι πιό trendy αλλά στην opel είναι πιο στιβαρό / ποιοτικό το πλαστικό. Παλαιότερα που ήμουν ανάμεσα στο avensis και στο astra πήρα το astra λόγω καλύτερης ποιότητας στο εσωτερικό. Ακόμα δεν έχει βγάλει τίποτα , και το δέρμα στα καθίσματα τόσα χρόνια δεν έχει πάθει τίποτα

astra_hpc_05_3w.jpg

Δεν βλεπω φιλε που διακρινεις το αστειο η που ειμαι λαθος?Ειπα κατι το οποιο δεν ισχυει?

Αν εισαι κολιμενος με τον Γερμανο...δεν χρειαζεται να αντιδρας τοσο ιπερβολικα δεν σου εθιξα το αμαξι σου...

Και οχι δεν εχω Peugeot.Απλα φιλε οδηγησα το 207 και καταλαβα τι σημαινει οδιγηκη συμπεριφορα αυτοκινητου μου ανοιξαν τα ματια με λιγα λογια...

Αν σου αρεσουν τα πολυβολια τραβα παρε το Αstra...βαλε και οπλα κρανοι εξαρτισεις και το κινητο κρεμασετο στο λαιμο γιατι στη Γερμανια δεν εχουν αναγκη απο θηκες στο αμαξι...Αντε και καλες βολες με το τανκ.

Ωχ με κατάλαβες :lol:

Μαύρος ήμουν στο στρατό!

Με ειδικότητα Πυροβολητής Ασυρματιστής Μέσου Άρματος Μ60Α3

Επίσης βγήκα πρώτος σε άσκηση βολών.... ;)

Το θέμα όμως φίλε μου δυστυχώς δεν είναι μόνο η οδική συμπεριφορά σε ένα αμάξι γιατί όσο καλά και να πηγαίνει στον δρόμο και όσο καλός οδηγός και εάν είσαι υπάρχουν και οι ΑΛΛΟΙ που δεν δίνουν δεκάρα και κάνουν ότι τους κατέβει στον δρόμο! Ε ναι λοιπόν θα προτιμήσω ένα ΤΑΝΚ όπως πολύ σωστά είπες μήπως και λιγοστέψουν οι πιθανότητες να γίνω ένα με της λαμαρίνες όπως βλέπω συνέχεια τα Γαλλάκια στα συνεργεία!

Πάντως τα τελευταία χρόνια έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ όχι τόσο η Peugeot όσο η Renault!

Κοίτα φίλε το απλό χωρίς τα πολλά άλογα θα είναι πιο αξιόπιστο το turbo όμως θα έχει πολύ γκάζι. Από την άλλη όμως το turbo θα καίει ''τ'αντερα'τ''

εκτός και αν δεν σε πειράζει αυτό.

Ενα αμαξι εβγαλε η Opel στο οποιο υποκλινομαι. Opel Calibra 2.0Τ 4χ4 204 HP το 1992. Απο εκει και περα κανενα Opel δεν με εχει συγκινισει. Αν ομως επιμενεις στα 2 συγκεκριμενα μοντελα, κατα τη γνωμη μου κανε οικονομια, σφιξου λιγο και παρε το γρηγορο γιατι ειναι απολαυστικη η οδηγηση και τα παιχνιδια με ενα γρηγορο και δει τουρμπατο αμαξι. Παρολα αυτα δες και αυτοκινητα σαν το Seat Leon 1.8TSI, VW Golf GTI (πολλα αλογα, χαμηλη καταναλωση), Ford Focus ST. Υπαρχουν πολλες γρηγορες επιλογες στην κατηγορια και ειναι κριμα κατα τη γνωμη μου να καταληξεις στο Astra. Βεβαια, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα..

Μάλλον πρός τα μέσα του 2009 βγαίνει το καινούριο asstra. οπότε αναβάλλεται προσωρινά η επιλογη opel εκτός αν πέσουν αρκετα οι τιμές στα υπάρχοντα. Είμαι γερμανός τι να κάνουμε. Οσον αφορά για το εσωτερικό στα αυτοκίνητα της Pegeuot , μπορεί να είναι πιό trendy αλλά στην opel είναι πιο στιβαρό / ποιοτικό το πλαστικό. Παλαιότερα που ήμουν ανάμεσα στο avensis και στο astra πήρα το astra λόγω καλύτερης ποιότητας στο εσωτερικό. Ακόμα δεν έχει βγάλει τίποτα , και το δέρμα στα καθίσματα τόσα χρόνια δεν έχει πάθει τίποτα

astra_hpc_05_3w.jpg

Φιλε Κοσμα ειπαμε οτι το Astra εινα κακη επιλογη αλλα οχι και να το ξεφτιλισουμε το αμαξι συγκρινοντας το με ενα ΤΟΥΟΤΑ...εκτος αν θες να εισαι μεσαια λωριδα με 60χλμ και να εισαι ικανοποιημενος...τα ζαμφορ δεν τα εχουν ανακαλιψει ακομα οι Ιαπωνες και παραπονιεται ο συνταξιουχος γιατι δεν στριβει το ΤΟΥΟΤΑ του.Αν θες ιαπωνικο παρε τουλαχιστον HYUNDAI που αξιζει τα λευτα του,αν κατσεις και το σκευτεις θα δεις οτι δεν υπολειπεται σε τιποτα απο ενα ΤΟΥΟΤΑ και εχεις γλιτωσει και 4-5χιλ ευρω.

Οσων αφορα τωρα το εσωτερικο που σιγκρινες θαηθελα πολυ να μου πεις τι εννοεις με την ενοια στιβαρο εσωτερικο?Γιατι απο οτι εχω δει με τα ματια μου το εσωτερικο του 207 ειναι ποιοτικοτατο και με παρα πολυ καλη συναρμογη.Εξηγησε μου το στιβαρο σεπαρακαλω.

Για ενα αλλον φιλο που ειπε οτι ολα τα Peugeot ειναι στα συνεργεια μαλλον ειναι στην δεκαετια του 80 ακομα ο φιλος.Γιαυτο διστυχως εχουν κλεισει κ ολα τα συνεργεια εκτος της Peugeot...

Ειχα 6 χρονια Peugeot 206 απο το 2001 χωρις το παραμικρο προβλημα μεχρι που το εδωσα στα 90.000 χλμ για ενα Leon Cupra και με βλεπω παλι να γιρναω στο 207RC και οσο για την καταναλωση ειναι παρα πολυ καλη αφου ο κινητηρας εχει twin scroll και ειναι αμεσου ψεκασμου σε συνεργασια με την BMW.

Οτι εγραψα παραπανω ειναι αποκλειστικα και μονο απο προσωπικες εμπειριες και προσωπικες αποψεις.

Ωχ με κατάλαβες :lol:

Μαύρος ήμουν στο στρατό!

Με ειδικότητα Πυροβολητής Ασυρματιστής Μέσου Άρματος Μ60Α3

Επίσης βγήκα πρώτος σε άσκηση βολών.... ;)

Το θέμα όμως φίλε μου δυστυχώς δεν είναι μόνο η οδική συμπεριφορά σε ένα αμάξι γιατί όσο καλά και να πηγαίνει στον δρόμο και όσο καλός οδηγός και εάν είσαι υπάρχουν και οι ΑΛΛΟΙ που δεν δίνουν δεκάρα και κάνουν ότι τους κατέβει στον δρόμο! Ε ναι λοιπόν θα προτιμήσω ένα ΤΑΝΚ όπως πολύ σωστά είπες μήπως και λιγοστέψουν οι πιθανότητες να γίνω ένα με της λαμαρίνες όπως βλέπω συνέχεια τα Γαλλάκια στα συνεργεία!

Πάντως τα τελευταία χρόνια έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ όχι τόσο η Peugeot όσο η Renault!

Ενεργητικη ασφαλεια σου λεει κατι?

Δεν σου λεω για τα 5 αστερια καθως σχεδον ολα εχουν γιαυτο ριξε μια ματια στην σινολικη βαθμολογια ασφαλειας των αυτοκινητων και ξανα γραψε εδω να μας πεις τι βρικες....Σημειωση τα 5 αστερια στην ασφαλεια οπου βλεπεις αφορα μονο την μετωπικη προσκρουση....γιαυτο εχουν ολα 5 αστερια...\

Ο ογκος του αυτοκινητου εχει παψει να θεωρειται προσων στην ασφαλεια καμια 10ετια πριν φιλε...το μεγαλητερο προσων πλεον ειναι πιο αυτοκινητο αποροφα περισσοτερο την ενεργεια της προσκρουσης και οχι πιο θα τσαλακωθει λιγοτερο....αντε με το καλο και σε ερπιστριοφορο θα εισαι χρησιμος και τα καλοκαιρια με τις φωτιες!!! :devil:

Ενεργητικη ασφαλεια σου λεει κατι?

Δεν σου λεω για τα 5 αστερια καθως σχεδον ολα εχουν γιαυτο ριξε μια ματια στην σινολικη βαθμολογια ασφαλειας των αυτοκινητων και ξανα γραψε εδω να μας πεις τι βρικες....Σημειωση τα 5 αστερια στην ασφαλεια οπου βλεπεις αφορα μονο την μετωπικη προσκρουση....γιαυτο εχουν ολα 5 αστερια...\

Ο ογκος του αυτοκινητου εχει παψει να θεωρειται προσων στην ασφαλεια καμια 10ετια πριν φιλε...το μεγαλητερο προσων πλεον ειναι πιο αυτοκινητο αποροφα περισσοτερο την ενεργεια της προσκρουσης και οχι πιο θα τσαλακωθει λιγοτερο....αντε με το καλο και σε ερπιστριοφορο θα εισαι χρησιμος και τα καλοκαιρια με τις φωτιες!!! :devil:

XAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAAXA....

Πολύ καλό....

Πρέπει να είσαι από εκείνους που όταν παν να αγοράσουν αυτοκίνητο και τους πούνε

"ξέρετε το αυτοκίνητο μας πάει και στο φεγγάρι" να το πιστέψουν!

XAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAAXA....

Πολύ καλό....

Πρέπει να είσαι από εκείνους που όταν παν να αγοράσουν αυτοκίνητο και τους πούνε

"ξέρετε το αυτοκίνητο μας πάει και στο φεγγάρι" να το πιστέψουν!

Οχι φιλε μονο οτι εχω οδιγησει πιστευω.

Επειδη δουλευα 3 χρονια στην Opel, 2 χρονια στην Peugeot και τωρα ειμαι στην SEAT επιτρεψε μου να εχω μια σφαιρικοτερη εικονα... :-)

Μην ξεχασεις να γρασαρεις τισ ερπιστριες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...