Προς το περιεχόμενο

divx 3.22b - open divx alpha 5.0

adams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To opendivx iposxetai polla alla akoma exei arketo dromo. Pistevo pos an lithoun merika provlimata stis enallages grigoron kai argon skinon exei kalo mellon.<BR>Gia divx den iparxei tipota kallitero apo to 3.11<P>crAss

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kai omos den iparxei. To divx 3.20 eite to 3.11 me to VKI patch DEN einai kalo.<BR>To VKI ipirxe panta sto mpeg 4 kai energopoioutan automata otan to bitrate itan poli xamilo gia na sosei kapos tin poiotita. Ekei ekane kali doulia (sigritika). Kapoioi me hex editor to energopoiisan se ola ta bitrate kai meta apo polles dokimes pou exo kanei DEN exei kala apotelesmata. I ilopoiisi tou einai kato tou metriou. An theleis VKI xrisimopoiise fairuse, to mpeg2avi pou erxetai me to avi revolution i to SBC. Alla min xrisimopoieis tin tragiki ilopoiisi tou idiou tou codec.<P>crAss

Alithia gia ta sigkekrimena codec pou anafereis mipos ginete na doseis kapio link dioti logo xronou den prolabeno na psakso.<P>An kai gia emena doulebei kalitero to VKI apo to 3.11<P>Thanx<BR>prokatabolika

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...