stabill Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Διαβαζω εδω και πολλη ωρα το Forum σχετικα με τα αρχεια .mkv. Αν καταλαβα καλα, για να τα δεις σε τηλεοραση, θα πρεπει να συνδεσεις το pc σε αυτη. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: υπαρχει καποιο dvd player που να παιζει τετοια αρχεια? Εστω μαρκας "μ'εκαψες"... Απ'ότι διαβασα δεν πρεπει να υπαρχει, κανω ομως ξανα την ερωτηση μηπως καποιος φιλος ξερει κατι παραπανω, ή αν εν τω μεταξυ εχει κυκλοφορησει κατι... Ευχαριστω πολύ ολους οσους απαντησουν.
stabill Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μιλαω για επιτραπεζιο player, συνδεδεμενο στην tv...
dali13gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Υπάρχουν αυτό, αυτό και αυτό. Νομίζω έχει και κάνα δυό άλλα αλλά δεν τα θυμάμαι.
parsifal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Έγινε αλλαγή τίτλου από τον αρχικό «Ταινιες σε μορφη .mkv» στον τρέχοντα, και μεταφορά στην αρμόδια ενότητα.
stabill Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Υπάρχουν αυτό, αυτό και αυτό. Νομίζω έχει και κάνα δυό άλλα αλλά δεν τα θυμάμαι. Ενδιαφεροντα θα ελεγα!!! Τα εχει χρησιμοποιησει κανενας? "Βλεπουν" ελληνικους υποτιτλους???
dali13gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Εγώ έχω το Kiss DP 600, δηλαδή το προηγούμενο από αυτό και υποστηρίζει Ελληνικά. Και επειδή φοράει το ίδιο firmware λογικά υποστηρίζει και αυτό. Για το Tvix ξέρω ότι υποστηρίζει, για το Popcorn δεν είμαι βέβαιος.
Innersense Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 για το pop corn έχουν ακουστεί καλά λόγια απο του χρήστες και παίζει αρκετά στην αγορά απο εκεί και πέρα αν δεν ανοίξει η αγορά έτσι ώστε να εμφανηστούν συσκευές με αναβαθμιζόμενο Firmware στα ράφια του Lidl (silvercrest rules), ίσως είναι πιο σοφό να εκτοξευτείτε στο Buget σε ένα htpc των 300euro που θα είναι σίγουρα πολύ πιο customisable.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.