Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9

TH_boy_20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον η x360inT δουλευει μια χαρα.Ολα οκ.Τωρα καταρχην σαν φανατικος του 2κ εδω και 5 χρονια εχω να πω οτι το παιχνιδι ειναι σε ΟΛΟΥΣ τους τομεις πιο βελτιωμενο σε σχεση με το 2κ8.Βεβεα αυτο δεν ειναι και κανενα τρομερο νεο αφου υποτιθετε οτι εννοειται νεο release να ειναι καλυτερο.Σε γενικες γραμμες ειναι κορυφαιο αλλα - ξερω οτι πολλοι θα πεσουν να μου την "πουνε" τωρα ,παντως ειναι σιγουρο ενα πραγμα.Παιζωντας το γουσταρω σιγουρα αλλα νιωθω οτι εδω και 4 χρονια παιζω σχεδον το ιδιο παιχνιδι με καποια tweaks προς το καλυτερο.Ειδικα παντως απο το 2κ8 που επασχε απιστευτα στο θεμα του ΑΙ που εκλεβε και εκανε το παιχνιδι μουφα και ουτε ενα αιφνιδιασμο δεν μπορουσες να κανεις σωστα αν δεν πειραζες τα sliders, το φετινο ειναι σιγουρα πολυ πιο σωστο και γενικοτερα βελτιωμενο σε καποιες λεπτομεριες στα γραφικα εφε (τα κυριως γραφικα ειναι ιδια με τα περσινα λιγο βελτιωμενα) αλλα τελικα εγω προσωπικα δεν νιωθω την τρομερο συναισθημα που περιμενα να νιωσω σαν φανατικος της 2κ.Μην πεσετε να με φατε ολοι μαζι ,ειναι πολυ καλο παιχνιδι αλλα περιμενα περισσοτερα.Ειναι σαν ενα 2κ8 με σωστο ΑΙ και ελαχιστα καλυτερα γραφικα και animation.Τωρα βεβεα πολοι θα πουν .Ε και τι αλλο θελεις παραπανω...Παντως για 1η φορα μετα απο 5 χρονια μου φενεται οτι μπορει να παιξω το live περισσοτερο φετος (που δεν το επεζα και καθολου μεχρι τωρα)

• Απαντ. 327
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν, το έπαιξα κι εγώ. Στην αρχή δεν μου πολυάρεσε να πω την αλήθεια. Κάτι με χάλαγε... Αλλά έπαιξα δύο-τρία ματσάκια και μπορώ να πω ότι είναι καλύτερο από το περσινό. Βέβαια έχω παρατηρήσει κάποια πραγματάκια που μου φαίνονται προχειροφτιαγμένα. Και ένα άλλο που δεν μου άρεσε είναι ότι στις τάπες η μπάλα δεν συμπεριφέρεται πάντα με φυσιολογικό τρόπο. Κάνει κάτι κουλά. Επίσης, η παρουσίαση είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με το 2Κ8.;)

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τους teofross και butters9013. Η πρώτη εντύπωση που μου έδωσε είναι η χειρότερη από τότε που ξεκίνησα να το παίζω (2k3). Δηλαδή είναι η πρώτη φορά που περίμενα κάτι καλύτερο, που δεν ένιωσα το συναίσθημα στο οποιο αναφέρθηκε ο teofross. Δηλαδή δεν ξετρελάθηκα, τέλος.

Εξακολουθώ όμως να έχω 100% εμπιστοσύνη στη Visual Concepts και ξέρω ότι σιγά σιγά θα ξανακολλήσω με το παιχνιδάκι. Αρκεί να παίξω μερικούς αγώνες ακόμα και να ανακαλύψω όλες τις καινούριες προσθήκες.

Δημοσ.

Παιδες ειπαμε ειναι παρα πολυ καλο παιχνιδι αλλα μετα απο τοσα χρονια οι προσδοκιες ειναι καπως ακομα ανωτερες και οχι απλως ενα λιγο twaeked καλυτερο 2κ8.Ειναι δεοδομενο οτι περιμενουμε να ειναι βελτιωμενο σε σχεση με το περσινο.Τελος παντων ειναι καλο το παιχνιδακι και αυτο που μου αρεσε πιο πολυ απολα ειναι οτι στο 1ο μου season game στο σουπερσταρ εχασα 10 ποντους αλλα κανονικοτατα και ευχαριστιθηκα το παιχνιδι πολυ οχι οπως στο 2κ8 που σπαγανε τα νευρα μου παιζωντας το με τις μουφες που εκανε το cpu.Αυτο ειναι πολυ συμαντικο νομιζω.

Δημοσ.

Έτσι. Αυτό μάλλον είναι το πιο σημαντικό απ' όλα. Να είναι ισορροπημένο το gameplay και να μην κλέβει ασύστολα το ΑΙ.

Δημοσ.
Έτσι. Αυτό μάλλον είναι το πιο σημαντικό απ' όλα. Να είναι ισορροπημένο το gameplay και να μην κλέβει ασύστολα το ΑΙ.

Συμφωνω απολυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το περσινο ενω ηταν καταπληκτικο μου εσπαγε τα νευρα. Αυτο ειναι playable. Με το περσινο ενιωθα οτι και 4 ποντους να νικαγα και να ηθελε 2 δευτερολεπτα να ληξει το παιχνιδι στο τελος θα εχανα.

Το 2Κ8 ανεβασε πολυ τα δεδομενα και ηταν δεδομενο οτι αυτη τη χρονια θα ηταν ενα 2Κ8 με πολυ λιγοτερα bugs. Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το 2Κ9

Δημοσ.

το 2k9 είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι από το 2k8 έχει φοβερές διαφορές που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά το spacing οι κινήσεις που μπορείς να κάνεις πλέον και φυσικά το AI δεν υπάρχουν... σήμερα από το πρωί έχω παίξει άπειρα παιχνίδια στο κάθε ένα είδα κάτι διαφορετικό οι καλοί παίχτες ξεχωρίζουν πάρα πολύ και ο καθένας είναι μοναδικός δε έχω βρει κάποιο ψεγάδι ακόμη στο παιχνίδι...

Δημοσ.
το 2k9 είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι από το 2k8 έχει φοβερές διαφορές που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά το spacing οι κινήσεις που μπορείς να κάνεις πλέον και φυσικά το AI δεν υπάρχουν... σήμερα από το πρωί έχω παίξει άπειρα παιχνίδια στο κάθε ένα είδα κάτι διαφορετικό οι καλοί παίχτες ξεχωρίζουν πάρα πολύ και ο καθένας είναι μοναδικός δε έχω βρει κάποιο ψεγάδι ακόμη στο παιχνίδι...

Ακριβως!Το 2κ8 ηταν το μονο που ειχα παιξει απο την σειρα 2κ και δεν ξερω για προηγουμενα χρονια αλλα το 2κ9 ειναι πολυ διαφορετικο.Το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν υπαρχει το ΕΖ-iso πια στο χειρισμο και πολλες φορες στην προσπαθεια να κανω καποιο crossover ή spin βλεπω κατι κουλα animation και μου χαλαει ολη την εικονα...Τα oops ειναι φανταστικα αλλα πιο δυσκολα να τα πετυχεις και γενικοτερα το 2κ9 σου αφηνει πιο μπασκετικη αισθηση...

Δημοσ.

Kάτι που με χαλάει πολύ είναι κάποια τρανταχτά λάθη στα γραφικά στις φανέλες των παιχτών. Επίσης κάποια frame drops στα replays... Μήπως είναι κάπως πρώιμη η έκδοση; (την x360int έχω)

Δημοσ.

Για την 360int δεν ξέρω, πάντως η Seed4ME είναι σίγουρα πρώιμη έκδοση (όπως και οι περισσότερες από τις πλέον πρόσφατες που μοίρασε το συγκεκριμένο group). Για δες όταν φορτώνει, τι ημερομηνία δίνει για το roster update? Η Seed4ME έχει 1η Αυγούστου ενώ το demo 8 Αυγούστου.

Δημοσ.

8 Αυγουστου λέει, αλλά έχω σχεδόν πειστεί ότι αυτό που παίζουμε δεν είναι η τελική έκδοση. Θα δούμε...:-)

Πάντως όσο το παίζω, τόσο μου αρέσει.:-D

Θα δοκιμάσω και το nba live γιατί έχω ακούσει καλά λόγια. Του χρόνου θα γίνει μάχη, εκτός κι αν πάρει η 2K απόφαση να βελτιώσει ουσιαστικά το παιχνίδι.:-)

Δημοσ.

Εγω ειμαι με 360int και το frame rate κοβετε λιγακι στα replay αλλα δεν πιστευω οτι εχει να κανει με την εκδοση και οτι δεν προκειτε για beta.Κανονικη μου φενετε απλα ειναι θεμα του παιχνιδιου.Οπως το ιδιο συμβαινει οταν αρχιζει το ημηχρονο και δειχνει απο ψιλα το γηπεδο αλλα τωρα δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο σοβαρα θεματα να χαλαστει καποιος.

Δημοσ.

Παλι το ιδιο προβλημα με το imgburn. Δεν μου γραφει το παιχνιδι και δεν νομιζω να φταει η εκδοση γιατι προσπαθησα να ξανακαψω το φιφα που το ειχα γραψει πριν 4-5 μερες με επιτυχια.. Μηπως ειναι καποιο update της ΜΣ που μπλοκαρει καπως το imgburn; Ανοιξα 2 ολοκαινουργια ΤDK 8χ και γραφω σε 2.4 χ. Παρακατω σας δειχνω τι μου βγαζει. Το εχει συναντησει κανενας αλλος αυτο το προβλημα..; Καμμια λυση;;;

post-45108-129062974263_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...