deus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 το παιχνίδι είναι απίστευτο! δεν υπάρχει είναι έτη φωτός μπροστά δεν έχω προλάβει ακόμη να παίξω ολόκληρο παιχνίδι... έπαιξα 2 περιόδους τρελή δουλειά στο ΑΙ έτυχε να κλείνει ο Bynum τον Rondo και κάνω isolation για να τον περάσω εύκολα και μέχρι να πάρω χαμπάρι τι έγινε άλλαξε παίχτη ο guard με τον ψηλό για να μην υπάρχει πλεονέκτημα η βοήθεια είναι φοβερή υπάρχει weak side defense πριν λίγα χρόνια δεν υπήρχε καν στο NBA εκτός απο το Detroit και το San Antonio και λίγες ομάδες ακόμη αλλά υπάρχει στο παιχνίδι κανονικά!!! τα γραφικά είναι σαφώς καλύτερα απο πέρυσι τα animation φοβερά... το μόνο πρόβλημα έιμαι εγω που δεν ξέρω ακόμη να παίζω με το isomotion... επίσης φοβερό στην άμυνα δεν μπορείς να χαζεύεις πλέον είχα τον rondo και άφηνα τον fisher ή το Walton και βοηθούσα μέσα για κλέψιμο κλπ πάσα πάσα έτρωγα καλάθι χωρίς πολύ σκέψη....
tsakonas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Το κερατο μου , εχετε το full και το κωλο PSN δεν εχει το demo ακομα!
Thanofski Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 εγω παλι εχω μπλεξει τα μπουτια μου με τον καινουργιο χειρισμο.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα isomotion/crossover τα εκαναν να γινονται με RT/LT+μοχλο.Για να κανεις απλες κινησεις οπως να περασεις την μπαλα πισω απο την μεση πρεπει να σου σπασουν τα δαχτυλα...Δοκιμασα τον alternative A που σου τα βαζει σε Υ και Β αλλα χανεις εντελως pro-hop και τo call for screen απο το χειριστηριο .
glad1at0re Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Το 2Κ9 καθάρισε πάλι. Πολύ πιο ρεαλιστικό με πανέξυπνο AI. Στο 2Κ8 όταν έκοβαν οι ψηλοί και έδινες πάσα στο ύψος του foul, πάντα σχεδόν κάποιος έπιανε τη πάσα μπροστά στο καλάθι για εύκολο κάρφωμα. Αυτά κομμένα πλέον. Όσες φορές το έκανα η πάσα κόπηκε. Το άλλο που πρόσεξα ήταν ότι πλέον και τα hook κόβονται. Δοκίμασα με Bynum στον KG άνετος περιμένοντας ότι θα το βάλει, και ο KG με καθάρισε, έστειλε τη μπάλα μέτρα μακριά. Μετά δοκίμασα το ίδιο εναντίον του Perkins και φυσικά ευστόχησα To level πρέπει να είναι αρκετά χαμηλό στο demo γιατί πέρναγα τους αντιπάλους με ευκολία παρόλο που λόγω demo δε μπορείς να παίξεις τα κλασικά abusing pick n roll. Ο Kobe είναι superman πάλι. Έκανα ότι ήθελα όπως ήθελα, καρφώματα μπροστά σε 2 παίχτες κτλ. Φαντάζομαι ότι αυτό θα στρώνει στο σε μεγαλύτερο difficulty. Τα γραφικά είναι καλύτερα από ποτέ. Ειδικά τα πρόσωπα των παιχτών είναι άψογα. Αυτό που δεν είδα είναι κάρτες στατιστικών. Καμία απολύτως εκτός από τη κλασική όταν κάνεις σερί. Μόνο στις βολές εμφανίζει κολλέγιο και no pick του παίχτη. Λογικά στο κανονικό παιχνίδι θα υπάρχουν περισσότερα.
nzeppos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν, αφού ξηγήθηκε ο μπάρμπας, βάζω κι εγώ να το δω με τα πολλά. -----Προστέθηκε 4/10/2008 στις 12 : 54 : 40----- Χμμμμμμμμμμμμμμμμμ, κάτι δεν μου αρέσει εμένα εδώ πέρα. Κατ' αρχάς με το που το έβαλα έκανε κάτι περίεργους αποσυγχρονισμούς, κάτι αποχρωματισμούς σαν να μη δουλεύει καλά το color subcarrier και στο τέλος το γύρισε σε μαύρο. Αυτό όμως πρέπει να είναι το 360 γιατί κάνει κάτι περίεργα τώρα τελευταία (πχ ανάβει και δείχνει σκέτο μαύρο κι ας... ακούγεται να δουλεύει κανονικά). Το ξαναφορτώνω. Βάζω να παίξω έναν αγώνα και κάτι δεν μου αρέσει εδώ πέρα. Σαν πολύ να πιξελιάζουν οι παίχτες, ειδικά το περίγραμμά τους. Σαν να είναι λίγο κουλά κάποια animations, λίγο αφύσικες κάποιες κινήσεις λες και παίζω NBA Live ξέρω γω. Σαν να είναι ξεβαμμένοι οι μαύροι και τα χρώματα να μην είναι πολύ σόι, ούτε οι αντανακλάσεις. Κάτι δεν μου αρέσει εδώ πέρα. Έχω καιρό να παίξω 2k8 αλλά είμαι βέβαιος ότι τουλάχιστον οπτικά ήταν πολύ καλύτερο από τούτω δω. Κατεβάζω το demo. Ελπίζω απλώς αυτή η Seed4ΜΕ ιστορία να είναι καμια beta έκδοση που βουτήχθηκε από τους devs πριν της ώρας της, γι' αυτό έχει και προβλήματα με το Live. edit: Δεν είμαι βέβαιος. Το σίγουρο είναι ότι το demo είναι μεταγενέστερο από το Seed4ME release, γιατί το τελευταίο αναφέρει τελευταίο roster update στις 1/8 ενώ το demo στις 8/8. Επίσης σαν να είναι λίγο καλύτερα τα γραφικά, αλλά και πάλι του 2k8 τα θυμάμαι καλύτερα. Θα το βάλω αργότερα να δω (ααααν βρω το dvd). Με ευχαρίστηση παρατήρησα πληθώρα νέων animations καθώς και πολύ μεγαλύτερη κίνηση στην επίθεση. Επειδή όμως στο 2k8 έπαιζα με μικρότερο game speed, τούτο δω μου φάνηκε αρκετά γρήγορο. Ας αρχίσει το σκάλισμα των game sliders...
TH_boy_20 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 καλα ρε παιδες το psn δεν εχει ακομα το demo?
tsakonas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Αφου ειναι κουφαλες...κανε αλλο user k μετα sign up ξανα αλλα με country USA.
mihranalthaqafi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Εχω προβλημα με το 2κ δεν μου το γραφει με τιποτα.. μου βγαζει συνεχομενα ερρορς δεν ξεκιναει καν να το γραψει ενω το εχω σε .ισο μορφη, dl dvd, imgburn ολα τα γνωστα. εκαψα το φιφα προχτες ολα οκ... τι σκατα γινεται με αυτην την κολοεκδοση.. εχει κανενας αλλος παρομοια προβληματα;;
teofross Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Εχω προβλημα με το 2κ δεν μου το γραφει με τιποτα.. μου βγαζει συνεχομενα ερρορς δεν ξεκιναει καν να το γραψει ενω το εχω σε .ισο μορφη, dl dvd, imgburn ολα τα γνωστα. εκαψα το φιφα προχτες ολα οκ... τι σκατα γινεται με αυτην την κολοεκδοση.. εχει κανενας αλλος παρομοια προβληματα;; ποια εκδοση εχεις? εγω δοκιμαζω τωρα την NBA.2K9.USA.XBOX360-x360inT και θα σου πω σε καμια ωρα
butcher13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Εχω προβλημα με το 2κ δεν μου το γραφει με τιποτα.. μου βγαζει συνεχομενα ερρορς δεν ξεκιναει καν να το γραψει ενω το εχω σε .ισο μορφη, dl dvd, imgburn ολα τα γνωστα. εκαψα το φιφα προχτες ολα οκ... τι σκατα γινεται με αυτην την κολοεκδοση.. εχει κανενας αλλος παρομοια προβληματα;; Δοκιμασε να τα ξανακατεβασεις. το ιδιο επαθα και εγω.
flik Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Ναι, κι εγώ αυτήν την έκδοση έχω και τώρα θα την ξαναπαίξω. Χθες ένα δεκάλεπτο πρόλαβα, και ανυπομονώ να ξανααρχίσω
The_Sheep Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο.Βεβαια παλι η ΑΙ κανει τα κουλα της οταν χανει προς το τελος του αγωνα...αλλα τελος παντων. ONLINE το δοκιμασε κανεις?
Blackjim Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο.Βεβαια παλι η ΑΙ κανει τα κουλα της οταν χανει προς το τελος του αγωνα...αλλα τελος παντων. ONLINE το δοκιμασε κανεις? Χτες το βραδυ δοκιμασαμε αλλα δε παιζει ματς. Πεταει ενα network error οταν παει να μπει ο 2ος παιχτης στο lobby.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.