Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9

TH_boy_20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελάτε πείτε μας όσοι το γράψατε! Είναι τέλειο? Πως παίζει το live 5vs5?

Πείτε και σε εμάς κάτι που είμαστε δουλειααααα!!!!!

• Απαντ. 327
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι μια χαρά. Δεν είπε κανένας ότι δεν του δουλεύει. Όλη η φασαρία γίνεται σχετικά με το Live. Άρα δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα, τσίμπα το.

-----Προστέθηκε 3/10/2008 στις 01 : 59 : 01-----

Blackjim είπε:
NBA.2K9.USA.XBOX360-x360inT

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Σε κανα 10λεπτο θα σας πω πως παει και στο live , γιατι ειστε κοτες και φοβαστε μην κανετε κανα μπανακι... :P

Ναι βρε Blackjim, το είδα κι αυτό το release. Αλλά είχε πολύ λιγότερο κόσμο στο TL, δεν το βρήκα και κάπου πρόχειρο στο RS, οπότε είπα να ελέγξω το άλλο. Σε 2-3 ώρες θα έχει έρθει, αλλά ένεκα δουλειάς θα το δω αναγκαστικά το απόγευμα/βράδυ. Τώρα για το Live θα περιμένω και θα δω τι θα γίνει. Το κακό με το Seed4ME είναι ότι ούτως ή άλλως δεν μπορείς να το τσεκάρεις Live, αφού σε κάνει disconnect.

Δημοσ.

Απο το λιγο που προλαβα να παιξω δεν ενθουσιαστηκα.Υπαρχουν φυσικα πολλες νεες κινησεις animation καρφωματα κλπ.υπαρχει πλεον δυνατοτητα σουτ με ταμπλο με κρατημενο το LT.O χειρισμος με μπερδεψε διοτι πλεον τα isomotion και τα crossover χρειαζεται συνδιασμο RT+αριστερο μοχλο και σε μερικες τριπλες RT+LT+μοχλο.Επισης απο οτι καταλαβα εχει δωθει εμφαση στο ποσταρισμα κοντα στο καλαθι με πληθωρα κινησεων οταν παιζεις με πλατη στον αντιπαλο.Εχει ενσωματωθει και ενα tutorial το οποιο σου μαθαινει τα καινουργια και μη κολπα...Αν θελει να ρωτησει κατι κανεις,ρωταει

PS:να πω επισης οτι μου φανηκε αισθητα πιο αργο το gameplay

Δημοσ.

ο θείος θα μου το φέρει το απόγευμα οπότε αν μπορείς δοκίμασε να κάνεις trade τους legends

ευχαριστώ!

Δημοσ.
  deus είπε:
ο θείος θα μου το φέρει το απόγευμα οπότε αν μπορείς δοκίμασε να κάνεις trade τους legends

ευχαριστώ!

Aν εννοεις να κανεις trade εναν απο ομαδα 70's,80's κλπ με εναν απο ομαδα του nba,ναι γινεται μεσα απο το manage rosters.Tωρα αν μιλας για trade μεσα σε association κλπ δν το ξερω

Δημοσ.

πολύ ωραία! ευχαριστώ αυτό ήθελα αν μπορείς να κάνεις trade από manage roster κάποιον από τους legends... μόνο ευχάριστα διαβάζω σήμερα...

Δημοσ.

Ρε παιδια το κατεβαζω και εγω και ενω στην αρχη τα αρχεια *.rar εχουν 200mb στη συνεχεια μου τα κατεβαζει σαν να ειναι γυρω στα 80mbytes

Δημοσ.
  Apokleiros είπε:
ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!

E αντε ρε φιλαρακι μεχρι να κατεβει γιατι το βλεπω να αργει, λεγε μας εσκασες.Ριξε κανα mini review αμα κανεις κανα brake απο το λιωσιμο...Λεμε τωρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...