Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9

TH_boy_20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά θα την φτιάξουν αυτη την λαλακία να χάνει ο παίχτης καλάθι κάτω απο την μπασκέτα???ποοοολύ εκνευριστικό...

• Απαντ. 327
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πραγματικα ειναι κορυφη ομως...και ετσι οπως ειναι το 2k8...φιλοι μου που δεν εχουν σχεση με μπασκετ κολλανε ασχημα...ενα αθλημα με τοσο γρηγορες και διαφορετικες κινησεις οπως το μπασκετ ειναι πολυ δυσκολο να το αναπαραστησει σωστα κανενας...

και ομως αυτοι το εκαναν να δειχνει σαν αληθινο...

το μονο μου παραπονο ειναι οτι στο live δεν εχω καταφερει να νικησω ποτε,και να κανω ηττα με λιγοτερους απο 20 ποντους διαφορα...λολ....

Δημοσ.

Το πρόβλημα με το ΑΙ, που από ένα επίπεδο και πάνω κάνει απίστευτα πράγματα, έχει μια πολύ πολύ λύση.

Πειράζετε τα game sliders.

Πρώτη φορά το δοκίμασα με το 2k8 και ομολογώ ότι μέχρι τότε το θεωρούσα περίπου κλεψιά και δεν το είχα ξανακάνει. Από την άλλη όμως αν το καλοσκεφτείτε, το AI κλέβει ακόμα περισσότερο με αυτά που κάνει. Το 2k7 το παράτησα ακριβώς επειδή είχα βαρεθεί να χάνω διαρκώς από εξωπραγματικές ενέργειες του αντιπάλου.

Πέρσι όμως βρήκα την υγειά μου. Δοκίμασα κάποια δημοφιλή "πειραγμένα" slider settings από έγκυρα site του χώρου, τα βελτίωσα ακόμα περισσότερο ώστε να φέρνουν προς το πραγματικό μπάσκετ και πραγματικά το έλιωσα το παιχνιδάκι. Μπορεί να έχασα κάμποσα παιχνίδια, μπορεί να έπαιξα μια ολόκληρη σεζόν και μετά να αποκλείστηκα στα playoff αλλά τουλάχιστον το ευχαριστήθηκα, χωρίς να φωνάζω συνέχεια "τι κάνει πάλι το AI, κλέβει ασύστολα".

Μάλλον το ίδιο θα κάνω και φέτος. Επίσης πολύ σωστή η παρατήρηση του φίλου για τα πολλά χαμένα σουτ κάτω από το καλάθι. Κάτι που έχει βελτιωθεί στα τελευταία 2k είναι το scripted σουτ. Δηλαδή να ξέρεις ότι αν σουτάρεις υπό πίεση ή εκτός ισορροπίας το καλάθι δεν πρόκειται να μπει με τίποτα. Σαν να έχει αλλάξει λίγο αυτό στα δύο τελευταία 2k και να μπαίνουν και πιο δύσκολα καλάθια. Το θέμα όμως με τα σουτ κάτω από το καλάθι δεν είναι η πίεση που ασκούν οι αμυντικοί, αλλά ο εντελώς αφύσικος τρόπος που συχνά-πυκνά προσπαθεί να σουτάρει ο παίχτης (βλ. σέντερ να κάνει σπάσιμο και ανάποδο σουτ με το αριστερό χέρι, ήμαρτον!).

Ακόμα κι έτσι όμως είναι μπασκετάρα και πραγματικά είμαι βέβαιος ότι θα είναι ακόμα καλύτερο από το περσινό, καθώς οι τύποι στην Visual Concepts βελτιώνουν σταθερά τα παιχνίδια τους, χωρίς πισωγυρίσματα και άλλα παρατράγουδα.

Άντε, πότε θα βγει το demo!

Δημοσ.
παιδια στα 3ποντα πχ εχει σημασια ποση ωρα κρατα πατημενο το κουμπι???

Εχει σημασια και μαλιστα πολυ ,οχι μονο στα 3ποντα αλλα σε ολα τα σουτ.Και δεν ειναι το ιδιο για ολους τους παικτες.Επειδη το εχουν κανει τοσο ρεαλιστικο σαυτον τον τομεα εξεαρταται απο το ποσο γρηγορο release εχει ο καθε παικτης με τον οποιο σουταρεις .Οποτε πρεπει να μαθεις το στυλ του καθενα και να το αφηνεις αναλογως στο καλυτερο σημειο...

Δημοσ.
Εχει σημασια και μαλιστα πολυ ,οχι μονο στα 3ποντα αλλα σε ολα τα σουτ.Και δεν ειναι το ιδιο για ολους τους παικτες.Επειδη το εχουν κανει τοσο ρεαλιστικο σαυτον τον τομεα εξεαρταται απο το ποσο γρηγορο release εχει ο καθε παικτης με τον οποιο σουταρεις .Οποτε πρεπει να μαθεις το στυλ του καθενα και να το αφηνεις αναλογως στο καλυτερο σημειο...

Και για να το μάθεις... -----> practice

ΠΑΜΕ ΡΕ Derrick Rose!!!

Δημοσ.
μολις τωρα το έπαιξα και ειναι φοβερο(παιχνιδαρα)

μεγαλε!! πως το επαιξες ? για ριξε κανα αναλυτικο σχολιο.τι διαφορες εχει με το 2κ9

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλά δείτε και το βίντεο του gamespot. Κάποια στιγμή παρουσιάζουν το ΝΒΑ2Κ9 και το παίζουν εκείνη την στιγμή. Απλά τέλειο φαίνεται!

http://www.gamespot.com/xbox360/sports/nba2k9/video/6197917/on-the-spot--09-18-08?tag=videos;title;1

Με living rosters και 5vs5 online προβλέπεται πανικός...

Δημοσ.
Καλά δείτε και το βίντεο του gamespot. Κάποια στιγμή παρουσιάζουν το ΝΒΑ2Κ9 και το παίζουν εκείνη την στιγμή. Απλά τέλειο φαίνεται!

http://www.gamespot.com/xbox360/sports/nba2k9/video/6197917/on-the-spot--09-18-08?tag=videos;title;1

Με living rosters και 5vs5 online προβλέπεται πανικός...

Χαμός απο sliding teleportation :lol:

Μια απο τα ίδια με 2k8. Μου θυμίζει konami no2 η 2κ τα τελευταία 2 χρόνια:mad:

Δημοσ.
Χαμός απο sliding teleportation :lol:

Μια απο τα ίδια με 2k8. Μου θυμίζει konami no2 η 2κ τα τελευταία 2 χρόνια:mad:

Κατσε ρε priv , το ισοπεδωσες. Οχι και κοναμι :P

Και νεα animation βλεπω , και κατι screen που δεν κανανε ποτε στο 2κ8 και αλλα.

Για teleport υποθετω εννοεις τις 2 φασεις του T Mac, γιατι αλλου δεν ειδα τπτ σοβαρο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...