Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9

TH_boy_20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα πεθάνω με τον καημό να παίξω ένα 2K με ευρωπαικές ομάδες...πόσο πιο πολύ πουλάει το NCAA ρε παίδες; Ήδη μας την έκανε η ΕΑ με τις εθνικές...

Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει τις εταιρίες αυτό το σενάριο. Δυστυχώς, αν θέλεις τη γνώμη μου. Ένας από τους καημούς μου είναι να βγει κάποτε το 2k και σε PC, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά μήπως και μπορέσουν να βγάλουν τίποτα mods και δούμε Ευρωλίγκα στο καλύτερο μπασκετάκι που υπάρχει. Από την άλλη σκέψου όμως ότι οι εκτός Ευρώπης αποκλείεται να κάτσουν να ασχοληθούν με Ευρωπαϊκό μπάσκετ, ενώ και οι περισσότεροι από τους Ευρωπαίους (Γάλλοι, Γερμανοί, κλπ) ασχολούνται περισσότερο με το NBA παρά με τις εγχώριες ομάδες τους. Στο 2k8 πάντως πήρα το πρωτάθλημα με την... Εθνική Ελλάδος, κάθισα και τους έφτιαξα έναν έναν, πολύ φασαρία.

Μένω με την παρηγοριά ότι σε λίγα χρόνια οι ομάδες του NBA αλλά και η USA team θα χάνουν συχνά-πυκνά από τους... τριγύρω τους και τότε θα δουν τι σημαίνει Ευρωπαϊκό μπάσκετ (βάζω και την Αργεντινή μέσα). :devil:

Μπορει να μας δωσει καποιος πειραγμενα sliders για να μπορει να παιχτει το παιχνιδι στο superstars;

Προφανώς μιλάς για το περσινό NBA 2k8. Σε ένα παλιό μου post, είχα δώσει κάποια slider settings, που έκαναν το παιχνίδι αρκετά πιο playable στα δύσκολα επίπεδα. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ.

• Απαντ. 327
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδια ειναι αληθεια οτι οποιος εχει CRT τηλεοραση δεν μπορει να παιξει στο live με οσους εχουν HDTV?Ειμαι νεος κατοχος xbox(βασικα για το 2κ το πηρα)και μολις το ακουσα αυτο ξενερωσα..Ισχυει τελικα?

Δημοσ.
Ρε παιδια ειναι αληθεια οτι οποιος εχει CRT τηλεοραση δεν μπορει να παιξει στο live με οσους εχουν HDTV?Ειμαι νεος κατοχος xbox(βασικα για το 2κ το πηρα)και μολις το ακουσα αυτο ξενερωσα..Ισχυει τελικα?

Eλεος τι ακουω.Ποιος σου ειπε αυτη την χαζομαρα?

Δημοσ.

Ε? Τι σχέση έχει πού θα συνδέσεις το XBOX? Μια χαρά θα παίζει το XBOX Live. Εικόνα θα έχει κι ο ένας με την CRT, εικόνα κι ο άλλος με την HDTV. Απλώς όποιος έχει CRT θα νομίζει ότι παίζει 2k5 στο xbox one αντί για το 360, η ποιότητα είναι απαράδεκτη. Καλορίζικο το 360 σου αλλά προσπάθησε να πάρεις οπωσδήποτε μια HDTV ή έστω ένα wide monitor PC. Είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τις παλιές τηλεοράσεις καθοδικού σωλήνα.

Δημοσ.

ευχαριστω μαγκες για την γρηγορη απαντηση...το ειχα διαβασει σε ενα ξενο forum,anyway,δεν ξερω και πολυ καλα αγγλικα.:)Ωραια γιατι απογοητευτηκα προς στιγμην..Τα λεμε online λοιπον;)

Δημοσ.

Φανταστικο βιντεο αλλα θελω να το δω ingame πρωτα!Εχθες παντως εντυπωσιαστηκα απο το nba live 2009 που επαιξα!Σε σχεση με το 2008 ειναι αλλο παιχνιδι!Φετος ο ανταγωνισμος τεραστιος

Δημοσ.

Εγώ πάλι αμφιβάλλω πάρα πολύ, κυρίως γιατί το NBA Live 09 δεν μου φάνηκε ότι μπορεί να συγκριθεί ούτε με το... 2k5. Αλλά περιμένω κι εγώ το demo του 2k9, γιατί από όσα video έχω δει κάποιες ατέλειες που είχε το 2k8 (ειδικά με την κίνηση των παιχτών) δεν φαίνεται να έχουν διορθωθεί.

Δημοσ.
Εγώ πάλι αμφιβάλλω πάρα πολύ, κυρίως γιατί το NBA Live 09 δεν μου φάνηκε ότι μπορεί να συγκριθεί ούτε με το... 2k5. Αλλά περιμένω κι εγώ το demo του 2k9, γιατί από όσα video έχω δει κάποιες ατέλειες που είχε το 2k8 (ειδικά με την κίνηση των παιχτών) δεν φαίνεται να έχουν διορθωθεί.

Ακριβώς! Παρότι η αρχική μου εντύπωση για το nba live09 ήταν θετική από το demo και παρότι παλιός φαν, είναι τόσα πολλά τα σημεία που υστερεί στο gameplay σε σχέση με το 2k που δεν συγκρίνεται αν όχι με το 2κ5, με το 2κ6 σίγουρα!

Δημοσ.

Έπαιξα σήμερα το demo του NBA LIVE 09 και ειλικρινά δε περίμενα τέτοιο χάλι. Μετά από 10 χρόνια πίστης στο LIVE στο PC, άρχισα πέρυσι το 2k στο XBOX και τώρα που δοκίμασα πάλι το live κατάλαβα πραγματικά τη διαφορά. Χαώδης. Στα πάντα.. από το animation και την αίσθηση του παιχνιδιού στα χέρια σου μέχρι το τρόπο που φεύγει η μπάλα από τον παίχτη σα να πετάει τούβλο.

Δημοσ.

Παντως επειδη και η κριτικη καμια φορα καλο κανει ,το nba2k8 ειχε απιστευτα μεγαλα προβληματα οσον αφορα το gameplay σε επιπεδα απο allstar και ανω.Δηλαδη σε σχεδιαστικο τομεα ειναι μακραν φοβερο αλλα οσον αφορα το ΑΙ ηταν λες και οι προγραμματιστες δεν μπορουσαν να φτιαξουν ενα ανταγωνιστικο παιχνιδι να παιζει σωστα.Για να μπορει το cpu να κοντραρει τον παικτη "μεταμορφωνε" οποιον ασχετο παικτη να ναι σε παικταρα, κιλλερ σουτερ 3ποντων ,αργους παικτες ή εστω παικτες που ηταν πισω απο τον επιθετικο σε αιφνιδιασμο σε flash gordon ηρωες που μαγικα σε εφταναν και εμπαιναν μπροστα σου πριν το layup ,κλεψιματα που η μπαλα πηγαινε μαγνητικη και τηλεκατευθυνομενη ,οι πακτες στον αιφνιδιασμο να τρεχουν στο γαμο του καραγκιοζη και αλλα παρα πολλα τετοια.Δεν λεω οτι το live08 ηταν καλυτερο.Τετοια κουλα στο AI δεν ειχε αλλα ειχε αλλα αθλια που δεν γεινοταν να το παιξεις.Ομως επιδη ειμαι πολυ φανατικος του 2κ ειλικρινα ας ηταν καλυτερο ολα αυτα με ειχαν ξενερωσει.Ελπιζω να καταφεραν να βρουν πως να κανουν ανταγωνιστικο το cpu χωρις cheating και αθλιοτητες διοτι αν οχι το association δεν θα εχει αξια,μονο τα διπλα.Το ντεμο του live δυστηχως δεν το εχω παιξει ακομα αλλα ελπιζω να εχουν κανει καποιες βελτιωσεις να ειναι τουλαχιστον playable απο gameplay για 1η φορα διοτι απο γραφικα και παρουσιαση γενικοτερα ειναι πολυ δυνατο

Δημοσ.

"Απίστευτα μεγάλα" προβλήματα είναι υπερβολή λες και μιλάμε για pacman. Σίγουρα έχει κάποια προβλήματα και σε gameplay και σε άλλους τομείς συγκριτικά με το ιδανικό που έχουμε όλοι στο μυαλό μας και που δεν υπάρχει πουθενά αλλά είναι πολύ ανεκτά. Είναι μακράν το καλύτερο μπασκετάκι και ο ρεαλισμός του είναι πολύ πετυχημένος.

Δυστυχώς έχουμε μόνο το live για σύγκριση οπότε είμαστε και ευχαριστημένοι.

Δημοσ.
Παντως επειδη και η κριτικη καμια φορα καλο κανει ,το nba2k8 ειχε απιστευτα μεγαλα προβληματα οσον αφορα το gameplay σε επιπεδα απο allstar και ανω.Δηλαδη σε σχεδιαστικο τομεα ειναι μακραν φοβερο αλλα οσον αφορα το ΑΙ ηταν λες και οι προγραμματιστες δεν μπορουσαν να φτιαξουν ενα ανταγωνιστικο παιχνιδι να παιζει σωστα.Για να μπορει το cpu να κοντραρει τον παικτη "μεταμορφωνε" οποιον ασχετο παικτη να ναι σε παικταρα, κιλλερ σουτερ 3ποντων ,αργους παικτες ή εστω παικτες που ηταν πισω απο τον επιθετικο σε αιφνιδιασμο σε flash gordon ηρωες που μαγικα σε εφταναν και εμπαιναν μπροστα σου πριν το layup ,κλεψιματα που η μπαλα πηγαινε μαγνητικη και τηλεκατευθυνομενη ,οι πακτες στον αιφνιδιασμο να τρεχουν στο γαμο του καραγκιοζη και αλλα παρα πολλα τετοια.Δεν λεω οτι το live08 ηταν καλυτερο.Τετοια κουλα στο AI δεν ειχε αλλα ειχε αλλα αθλια που δεν γεινοταν να το παιξεις.Ομως επιδη ειμαι πολυ φανατικος του 2κ ειλικρινα ας ηταν καλυτερο ολα αυτα με ειχαν ξενερωσει.Ελπιζω να καταφεραν να βρουν πως να κανουν ανταγωνιστικο το cpu χωρις cheating και αθλιοτητες διοτι αν οχι το association δεν θα εχει αξια,μονο τα διπλα.Το ντεμο του live δυστηχως δεν το εχω παιξει ακομα αλλα ελπιζω να εχουν κανει καποιες βελτιωσεις να ειναι τουλαχιστον playable απο gameplay για 1η φορα διοτι απο γραφικα και παρουσιαση γενικοτερα ειναι πολυ δυνατο

Νομίζω ότι είσαι λίγο άδικος! Το μπασκετάκι είναι κορυφή. Τι να πούμε για όλα τα άλλα που είναι πραγματικά αστεία μπροστά στο Nba 2k.

Δημοσ.
Έπαιξα σήμερα το demo του NBA LIVE 09 και ειλικρινά δε περίμενα τέτοιο χάλι. Μετά από 10 χρόνια πίστης στο LIVE στο PC, άρχισα πέρυσι το 2k στο XBOX και τώρα που δοκίμασα πάλι το live κατάλαβα πραγματικά τη διαφορά. Χαώδης. Στα πάντα.. από το animation και την αίσθηση του παιχνιδιού στα χέρια σου μέχρι το τρόπο που φεύγει η μπάλα από τον παίχτη σα να πετάει τούβλο.

Αλλο παιχνιδι επαιξα εγω?:rolleyes:Το δοκιμασα σε projector και μου φανηκε πολυ βελτιωμενο και ρεαλιστικο καμια σχεση με τα προηγουμενα!Η κινηση παρα πολυ καλη...τι να πω εκπληκτηκο inside game και τα συστηματα ολα εχουν εφαρμογη!Ολα αυτα τα ειδε ενας τρελος φανατηκος του 2κ

Δημοσ.
Αλλο παιχνιδι επαιξα εγω?:rolleyes:Το δοκιμασα σε projector και μου φανηκε πολυ βελτιωμενο και ρεαλιστικο καμια σχεση με τα προηγουμενα!Η κινηση παρα πολυ καλη...τι να πω εκπληκτηκο inside game και τα συστηματα ολα εχουν εφαρμογη!Ολα αυτα τα ειδε ενας τρελος φανατηκος του 2κ

+1 αλλά νομίζω θέλει ακόμη ένα χρόνο δουλειάς για να γίνει ισάξιο με το 2K. Αν υπάρξει καινούργιο 2Κ βέβαια με όλα αυτά που ακούγονται για εξαγορά της take 2 από την EA...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...