kdiamant Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Πάω για αγορά! -----Προστέθηκε 23/12/2008 στις 03 : 05 : 42----- Λοιπόν εδώ είμαι πάλι μετα από την αγορά του παιχνιδιού σε PS3. Έπαιξα περίπου 3 ώρες. Τα συμπεράσματα τα περιγράγω αμέσως: ΘΕΤΙΚΑ Πολύ φυσικές κινήσεις ΤΡΟΜΕΡΑ γραφικά και το παίζω σε HD TV και όχι σε FULL HD TV όπου φαντάζομαι θα έχει ακόμα καλύτερη απεικόνιση. Ο διαγωνισμός καρφομάτων μπορώ να πώ ότι αν και διαφορετικός σε σχέση με το NBA LIVE μου άρεσε πιο πολύ Ήχος πολύ καλός θα έλεγα. Το κοινό "παθιάζεται" ΑΡΝΗΤΙΚΑ Πολύ δύσχρηστο menu. Στην αρχή πάτησα pause στο παιχνίδι και πήγα στις αλλαγές και μέχρι να βρώ πώς επιστρέφω στο παιχνίδι μου έσπασε τα νεύρα. Ο διαγωνισμός τριπόντων δεν μου άρεσε σε σχέση με το NBA LIVE Έχει πολύ πολύπλοκο χειρισμό σε κάποια πράγματα όπως καρφώματα (αν και αυτόν με την εξοικείσωση θα τον μάθεις) Manual (βιβλιαράκι) απαράδεκτο. Ελλιπέστατο Δεν βρήκα άλλα... ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Πώς στο καλό καρφώνω στο παιχνίδι και γενικά στην προπόνηση? Εχω διαβάσει τι λεεί αλλα δεν τα πετυχαίνω και θέλω κάποιος που ξέρει να μου πεί αν μπορεί. Update στο παιχνίδι για νέες μεταγραφές και γενικά έχει?(Δεν το βρήκα) Αυτό το shoot περίεργο. Πώς ακριβώς σουτάρεις σωστά δεν έχω βρει ακόμα
teofross Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Πώς στο καλό καρφώνω στο παιχνίδι και γενικά στην προπόνηση? Εχω διαβάσει τι λεεί αλλα δεν τα πετυχαίνω και θέλω κάποιος που ξέρει να μου πεί αν μπορεί. Update στο παιχνίδι για νέες μεταγραφές και γενικά έχει?(Δεν το βρήκα) Αυτό το shoot περίεργο. Πώς ακριβώς σουτάρεις σωστά δεν έχω βρει ακόμα Το καρφωμα ειναι παρα πολυ απλο.Πρεπει ο παικτης να εχει dunk rating καλο και απο κει και περα απλα χρειαζεται να τρεχεις προς το καλαθι εχωντας πατημενο το κουμπι turbo και πατας το σουτ ή αντι για σουτ χρησιμοποιεις το Rstick.Αν το κανεις με το Rstick μπορεις να κανεις και συγκεκριμενα ρεπερτορια καρφωματων εφοσων τα ’εχει’ και ο παικτης δηλαδη καθε κατευθυνση του rstick σε συναρτηση με την αποσταση του παικτη απο την μπασκετα και την γωνια που ειναι κανει και αλλο καρφωμα.Για alley oop καρφωμα κρατας πατημενο το Ltrigger και μετα πατας πασα με τον χειριστη της μπαλας την ωρα που καποιος συμπαικτης σου κοβει προς το καλαθι και ενοειτε οτι εχει το καταλληλο dunk rating.Το τελευτεο θελει και καλο timing.
deus Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 ο portlandblazer έχει βγάλει και την πρώτη χρονιά 1991 πολύ καλή δουλειά και φοβερές ομάδες bulls - runtmc - celtics ....
kdiamant Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Το καρφωμα ειναι παρα πολυ απλο.Πρεπει ο παικτης να εχει dunk rating καλο και απο κει και περα απλα χρειαζεται να τρεχεις προς το καλαθι εχωντας πατημενο το κουμπι turbo και πατας το σουτ ή αντι για σουτ χρησιμοποιεις το Rstick.Αν το κανεις με το Rstick μπορεις να κανεις και συγκεκριμενα ρεπερτορια καρφωματων εφοσων τα ’εχει’ και ο παικτης δηλαδη καθε κατευθυνση του rstick σε συναρτηση με την αποσταση του παικτη απο την μπασκετα και την γωνια που ειναι κανει και αλλο καρφωμα.Για alley oop καρφωμα κρατας πατημενο το Ltrigger και μετα πατας πασα με τον χειριστη της μπαλας την ωρα που καποιος συμπαικτης σου κοβει προς το καλαθι και ενοειτε οτι εχει το καταλληλο dunk rating.Το τελευτεο θελει και καλο timing. Σε ευχαριστώ αλλά δεν μπορώ αν κάνω καθόλου εύκολα κάρφωμα με το GStick. Είμαι στην προπόνηση πατάω το RS και κάτι λέει στο Help ότι εμφανίζεται μια ενέργεια αλλά δε... Τι κάνω λάθος? Επίσης update στην ομάδα για νέες μεταγραφές πώς κάνω? Επίσης όταν πήγα στο online μου έδειξε κάποιους χρήστες και όταν προσπάθησα να γυρίσω πίσω δεν μπορούσα με τίποτα. Δεν ξέρω αν έτυχε.
teofross Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Φιλαρακι μαλλον εννοεις καρφωματα στον διαγωνισμο και οχι στο απλο παιχνιδι.Μαυτο δεν εχω ασχοληθει ουτε μια φορα...Εκει θελει συνδιασμο κουμπιων ,timing κλπ...
kdiamant Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Φιλαρακι μαλλον εννοεις καρφωματα στον διαγωνισμο και οχι στο απλο παιχνιδι.Μαυτο δεν εχω ασχοληθει ουτε μια φορα...Εκει θελει συνδιασμο κουμπιων ,timing κλπ... Θα το ξανακοιτάξω. Thaks και πάλι!
myst77 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 ο portlandblazer έχει βγάλει και την πρώτη χρονιά 1991 πολύ καλή δουλειά και φοβερές ομάδες bulls - runtmc - celtics .... ρε φίλε με ποιό τρόπο κατεβάζω τις ομάδες που κάνει κάποιος; μέσα απο το game ψάχνω τον χρήστη; πώς;
vk13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 ρε φίλε με ποιό τρόπο κατεβάζω τις ομάδες που κάνει κάποιος; μέσα απο το game ψάχνω τον χρήστη; πώς; Όντως. Όποιος ξέρει ας μας πει...
kdiamant Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μπορώ να ξεκλειδώσω τον θρύλο του NBA Michael Jordan και αν ναι πώς? Μιλάω για PS3 ΝΒΑ2k9
deus Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Όντως. Όποιος ξέρει ας μας πει... θα πας στο options - rosters - download rosters και απο εκεί θα βρείς top downloads - newest downloads - search by content / gamertag αν κάνεις search by gamertag και βάλεις portlandblazer θα βρείς το 1991 με όλη τις 16 ομάδες των playoffs. όσο για τον jordan είναι πολλοι αυτοί που έχουν φτιάξει τον MJ και σε 2 version 80s και 90s είναι λες και είναι έτοιμος απο το παιχνίδι λέει και το όνομα ο εκφωνητης options - rosters - create player - download.
kdiamant Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 θα πας στο options - rosters - download rosters και απο εκεί θα βρείς top downloads - newest downloads - search by content / gamertag αν κάνεις search by gamertag και βάλεις portlandblazer θα βρείς το 1991 με όλη τις 16 ομάδες των playoffs. όσο για τον jordan είναι πολλοι αυτοί που έχουν φτιάξει τον MJ και σε 2 version 80s και 90s είναι λες και είναι έτοιμος απο το παιχνίδι λέει και το όνομα ο εκφωνητης options - rosters - create player - download. Σε ευχαριστώ πολύ μεγάλε! Κάθε μέρα αυτό το παιχνίδι όλο και πιο πολύ με τρελένει! Το ρώτησα αυτό για το Jordan γιατί είδα ότι μέσα στο παιχνίδι από κάτι λογότυπα που έχει και απο video που έχω δεί στο youtube πίστευα ότι τον έχει έτοιμο. Anyway όταν πάω να κάνω search για αυτόν γράφω "Jordan" η βάζω την ονομασία χρήστη όπου έχει δημιουργήσει τον Jordan και αν ναι τη όνομα γράφω? Επίσης μπορώ και εγώ να φτιάξω ένα παίχτη π.χ. με το όνομά μου και να το φωνάζει και πώς το κάνω αυτό?
deus Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Σε ευχαριστώ πολύ μεγάλε! Κάθε μέρα αυτό το παιχνίδι όλο και πιο πολύ με τρελένει! Το ρώτησα αυτό για το Jordan γιατί είδα ότι μέσα στο παιχνίδι από κάτι λογότυπα που έχει και απο video που έχω δεί στο youtube πίστευα ότι τον έχει έτοιμο. Anyway όταν πάω να κάνω search για αυτόν γράφω "Jordan" η βάζω την ονομασία χρήστη όπου έχει δημιουργήσει τον Jordan και αν ναι τη όνομα γράφω? Επίσης μπορώ και εγώ να φτιάξω ένα παίχτη π.χ. με το όνομά μου και να το φωνάζει και πώς το κάνω αυτό? jordan θα βρεις πολλούς καλούς δες και του portlandblazer αλλά υπάρχουν και καλύτεροι έξω να προσέξεις ότι παίχτες κατεβάζεις να είναι μετά τις 1/11/08 για μετά το patch δηλαδή. δεν θα πει όλα τα ονόματα αλλά αυτά που έχει στη database τους jordan, Barkley, west, miller κλπ τα έχει θα το καταλάβεις όταν θα πας να φτιάξεις το παίχτη γράφοντας το όνομα θα δεις από κάτω τα ονόματα που υπάρχουν... φοβερό είναι επίσης και το στυλ που σουτάρει παίζει πλάτη, κάνει drive ή καρφώνει ο παίχτης μπορείς να κάνεις το παίχτη πολύ διαφορετικό και μοναδικό.
kdiamant Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Σε ευχαριστώ και πάλι! Καλή χρονια σε όλους! Υ.Γ. Αυτός εδώ πολύ καλός. http://uk.youtube.com/watch?v=XHmynGnbtzQ Πώς μπορώ να τον κατεβάσω?
teofross Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδια οταν αρχιζει ενα exhibition game δειχνει κατι βιντεο απο αγωνες σαν pre match για το παιχνιδι που θα ακολουθησει.Oταν παιζω season δεν ξερω τι εχει γινει αλλα δεν το εχω δει αυτο πριν απο το παιχνιδι ουτε στα playoff games.Ξερει κανεις κατι? Ψαχνω αλλα δεν εχω βρει μηπως εχω απενεργοποιησηει εγω κατι και δεν το βγαζει
TH_boy_20 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 παιδια για μενα ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με αυτη την σειρα 2κ και γενικα μπορω να πω οτι ειναι πολυ μα πολυ καλυτερο απο το NBA live, για μενα ειναι κατι σαν το "pro του basket". Ομως ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω πως στο καλο παιζεις αμυνα σε αυτο το παιχνιδι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.