Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9

TH_boy_20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια το παιζω στο ps3 το παιζω οχι στο πολυ ευκολο στο επομενο επιπεδο. ρε παιδια στην 3η περιοδο ειδικα τα βαζει ολα η cpu δεν χανει τιποτα. με εχουν τρελανει στα drive

• Απαντ. 327
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παιδια το παιζω στο ps3 το παιζω οχι στο πολυ ευκολο στο επομενο επιπεδο. ρε παιδια στην 3η περιοδο ειδικα τα βαζει ολα η cpu δεν χανει τιποτα. με εχουν τρελανει στα drive

Μην ανυσηχεις, παριγορισου διοτι δεν συμβαινει μονο σε εσενα.Και που να βαλεις κανα allstar...

Δημοσ.

να κάνω μια βασική ερώτηση έχετε απενεργοποιήσει το clutch = OFF στα settings του gameplay? εκεί που αλλάζετε και το επίπεδο δυσκολίας δηλαδή. άλλαξα τα settings και τα έβαλα όλα default το μόνο που κράτησα εκεί που ήταν είναι το flashy passes cpu settings 15 για να κοπούν οι χαζές πάσες μέσα στη ρακέτα. σε all star επίπεδο πάντα πήρα spurs vs celtics με τελευταία live rosters το αποτέλεσμα τους νίκησα για πλάκα. 57% FG 75% 3p αυτοί κακή άμυνα έδωσα πολύ σημασία στον garnett οπότε έφαγα 3/4 ελεύθερα από allen & pierce εγώ είχα 63% fg και 45% 3p τελικό σκορ 62-50 σε 5λεπτα από το μέσο της τρίτης έπαιζα με τη δεύτερη 5αδα λόγω 20 πόντων διαφορά γι αυτό και έπεσε μετά η διαφορά. επίσης για το πρόβλημα με το post αλλάξτε το strength 60 και 40 για cpu και φαίνεται να λύνεται.

Δημοσ.

Το θέμα με το clutch έχει προβληματίσει πολύ κόσμο. Από τη μία έχουμε το default 50/50 που δεν παλεύεται με τίποτα, το AI κλέβει ελεεινά. Από την άλλη έχουμε τις ρυθμίσεις που προτείνουν μερικά δημοφιλή sliders, όπως 30/15 (cpu/AI) κλπ. Και φυσικά υπάρχουν και αυτοί που προτείνουν την πλήρη απενεργοποίηση του clutch. Δεν είναι άσχημη ιδέα, αλλά όσα παιχνίδια έχω δοκιμάσει με "κλειστό" Clutch σαν να ήταν πολύ εύκολα. Ειδικά αν πρόσεχες το παιχνίδι σου και δεν άρχιζες τις χαζομάρες όταν άνοιγες μια διαφορά, το ΑΙ δεν γύριζε το παιχνίδι με τίποτα και καθάριζες από νωρίς.

Άντε βγάλτε άκρη τώρα. Γι' αυτό κράζω εδώ και μήνες ότι το παιχνίδι ώρες ώρες είναι gtp και θέλει πολύ ρετουσάρισμα, ειδικά στο single player. Δεν θυμάμαι κανένα άλλο NBA 2k να ήταν τόσο... ανισόρροπο.

Δημοσ.

Δυστυχως μειωνοντας το flashy passes επειδη η 2κ δεν εχει κανει κακη δουλεια στο AI το cpu δεν ’ξερει’ μετα να παιξει ανταγωνιστικα με αποτελεσμα μετα το game παλι να μην ειναι καλο.Τελευτεα προσπαθεια μου πλεον να ασχολουμε με το παιχνιδι,θα δοκιμασω οπως ειπε και ο deus να βαλω clutch off και θα συνεχισω οπως ειμαι με default sliders(το μονο που εχω αλλαξει ειναι dunks in traffic=10,cpu/user).Ελπιζω να δω προκοπη.Αλλιως,τερμα

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ακράδαντα (το έχω πει άλλωστε) ότι το παιχνίδι δεν σώνεται με τίποτα. Τόσο καιρό, αν ήταν, κάτι θα είχε βγει. Κάποια γενικώς αποδεκτά sliders. Δυστυχώς όσο περισσότερο ψάχνω για να βρω αυτά τα... uber sliders, τόσο μεγαλύτερη απόκλιση μεταξύ των χρηστών διαπιστώνω, τόσο διαφορετικές ρυθμίσεις, γνώμες αλλά και στιλ παιχνιδιού.

Είναι αυτό που λέγαμε ότι στο τέλος ο καθένας θα καταλήξει να έχει τα sliders που τον βολεύουν. Αυτό δεν συνιστά τίποτα άλλο παρά πλήρη και απόλυτη αποτυχία για την 2k sports. Το "epic fail" που λέγαμε...

Δημοσ.
να κάνω μια βασική ερώτηση έχετε απενεργοποιήσει το clutch = OFF στα settings του gameplay?

Φιλε deus να εισαι καλα, ειλικρινα θα το παραταγα το παιχνιδι.Και ας ειμαι 35-20 στο season.Ακομα και οταν κερδιζα τα νευρα μου εσπαγε.Οπως ειπες δοκιμασα με το CLUTCH=OFF και αυτο ηταν.Τα απιθανα του cpu τελος.Οχι οτι δεν μπορουν να σε σκωτοσουν, αλλα αυτη η γελοιτοτητα που ειχε πριν τελος.Τελος και η κουλαμαρα των δικων μου.Τελικα το clutch On στο παιχνιδι δεν ειναι με την ενοια που εχει πραγματικα.Ειναι πολυ απλα = CATCH UP ON.

Να σαι καλα και παλι φιλαρακι.Πλεον παιζω με υποδεεστερη ομαδα και το καταλαβαινω...

Και για οποιον μπορει να το βρισκει ευκολο με clutch off, ας δοκιμασει ετσι και με default sliders.Μια χαρα ανταγωνιστικο και δυσκολο ειναι αλλα οχι απατη και εγωπραγματικο

Δημοσ.

happy gaming teofross, πολύ καλό επίσης που έφτιαξαν το κατέβασμα παιχτών προσέξτε βέβαια αυτοί που κατεβάζετε να είναι μετά το patch αλλιώς θα είναι ο default παίχτης. πολύ καλός πάλι ο portlandblazer αν κάνετε search με το gamertag θα βρείτε πολλούς καλούς παίχτες stockton, reggie miller, barkley, kukoc κλπ κλπ έχω φτιάξει λοιπόν bulls96 suns93 kings01 blazers91 sonics96 pistons89 76ers83 celtics86 lakers87 knicks94 rockets95 jazz97 άν έχει δημιουργηθεί σωστά ο παίχτης το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. και φυσικά με το κόλπο από season export save team η ομάδα έχει τη στολή της κανονικά εκτός sonics.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Σε λίγες ώρες πάω να το αγοράσω γι'αυτό θέλω λίγο τη βοήθειά σας. 1ον) Έχει διαγωνισμό τριπόντω σαν το NBA Live , 2ον) Καρφωμάτων σαν το NBA Live, 3ον) Έχει ελληνικές ομάδες Παναθηναϊκό,Ολυμπιακό? Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτά είναι τα κύρια κριτήριά σου για να αγοράσεις το μπασκετάκι αλλά τελοσπάντων...

Στο Blacktop mode έχει διαγωνισμό τριπόντων και καρφωμάτων (και μάλιστα αρκετά καλύτερους από του NBA Live).

Όσο για το τρίτο, το αφήνω ασχολίαστο...

Δημοσ.
Δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτά είναι τα κύρια κριτήριά σου για να αγοράσεις το μπασκετάκι αλλά τελοσπάντων...

Στο Blacktop mode έχει διαγωνισμό τριπόντων και καρφωμάτων (και μάλιστα αρκετά καλύτερους από του NBA Live).

Όσο για το τρίτο, το αφήνω ασχολίαστο...

Δεν είναι αυτά τα κριτήριά μου για την αγορά του απλά ρωτάω επειδή είδα ότι στον διαγωνισμό τριπόντων και καρφωμάτων είναι σαν προπόνηση και όχι κανονικά σαν το NBA Live. Όσο για το τελευταίο με τις ελληνικές ομάδες το ρώτησα επειδή και οι 2 έχουν παίξει με ομάδες του NBA.

Δημοσ.
Δεν είναι αυτά τα κριτήριά μου για την αγορά του απλά ρωτάω επειδή είδα ότι στον διαγωνισμό τριπόντων και καρφωμάτων είναι σαν προπόνηση και όχι κανονικά σαν το NBA Live. Όσο για το τελευταίο με τις ελληνικές ομάδες το ρώτησα επειδή και οι 2 έχουν παίξει με ομάδες του NBA.

Είναι σωστό αυτό που λες, ότι οι διαγωνισμοί του ΝΒΑ 2k είναι περισσότερο σαν προπόνηση παρά σαν του NBA Live. Πχ. τα τρίποντα γίνονται μέρα μεσημέρι σε άδειο, ανοιχτό γήπεδο χωρίς πολλά πολλά. Και αν δεν κάνω λάθος υπάρχει μόνο ένας γύρος με 4 αντιπάλους, όποιος βάλει τα πιο πολλά κερδίζει. Δεν είναι όπως ο διαγωνισμός στα All Star games. Ομοίως και τα καρφώματα, με τη διαφορά ότι αυτά γίνονται βράδυ, πάλι σε ανοιχτό γήπεδο, αυτή τη φορά όμως με κόσμο και κανονική παρουσίαση (περισσότερο σαν dunking contest event παρά σαν επίσημος διαγωνισμός).

Εν πάσει περιπτώσει είναι η ουσία που μετράει, τα γραφικά, τα animations κλπ και εκεί υπερέχει το NBA 2k.

Το άλλο για τις ελληνικές ομάδες που λες, μπορεί ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός να έχουν παίξει με ομάδες ΝΒΑ, αλλά τα NBA 2k δεν είχαν ποτέ μη αμερικάνικες ομάδες (ούτε καν εθνικές). Μπορείς είτε να φτιάξεις μόνος σου τις ομάδες στον editor του παιχνιδιού (το είχα κάνει πέρσι με την Εθνική αλλά και παλιότερα με... ομάδες της γειτονιάς ή του διπλανού χωριού) είτε να περιμένεις για κάποιο Euroleague patch (στην έκδοση για PC όμως).

Για το άλλο περί lag που ανέφερε ο φίλος butters9013, το μόνο που έχω να πω είναι ότι το παιχνίδι είναι γενικά αλλοπρόσαλλο στο online κομμάτι του. Lag στο 1vs1 γενικά δεν είχα δει (άντε καναδυο φορές), είχα δει όμως πολλές αποσυνδέσεις, αδυναμία εύρεσης αντιπάλου, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ lag και σκαλώματα στο 5vs5 και χίλια μύρια άλλα. Για αυτά τα χάλια ευθύνεται τόσο το netcode του παιχνιδιού, όσο και οι servers της 2k sports. Επίσης στα μείον η γενικότερη έλλειψη features του online (πχ. στο 5vs5 δεν υπάρχουν δυνατότητες επιλογής παίχτη ή ομάδας, δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε πρωταθλήματα κλπ)

Αν λάβουμε υπ' όψη και το εντελώς ανισόρροπο AI, συνολικά μιλάμε για μία μάλλον μέτρια προσπάθεια (πάντα σε σχέση με αυτά που απαιτούμε από τα NBA 2k, μη νομίσουμε ότι συγκρίνεται κιόλας με το άθλιο NBA Live).

Το τελευταίο ανέκδοτο είναι η κάμερα "2k9". Την δοκίμασα προ ολίγου και ενώ γενικά την ευχαριστήθηκα, μπορούσα να παίξω καλύτερη άμυνα και επίθεση, είχα καλύτερο οπτικό πεδίο κλπ. μου έσπασαν τα νεύρα τα απίστευτα slowdowns. Ώρες ώρες φαινόταν σαν να πηγαίνει σε αργή κίνηση. Υπ' όψιν παίζω το παιχνίδι από το σκληρό δίσκο ενώ χρησιμοποιώ και το πρόσφατο update, οπότε είναι καθαρά θέμα του παιχνιδιού.

Δημοσ.
Είναι σωστό αυτό που λες, ότι οι διαγωνισμοί του ΝΒΑ 2k είναι περισσότερο σαν προπόνηση παρά σαν του NBA Live. Πχ. τα τρίποντα γίνονται μέρα μεσημέρι σε άδειο, ανοιχτό γήπεδο χωρίς πολλά πολλά. Και αν δεν κάνω λάθος υπάρχει μόνο ένας γύρος με 4 αντιπάλους, όποιος βάλει τα πιο πολλά κερδίζει. Δεν είναι όπως ο διαγωνισμός στα All Star games. Ομοίως και τα καρφώματα, με τη διαφορά ότι αυτά γίνονται βράδυ, πάλι σε ανοιχτό γήπεδο, αυτή τη φορά όμως με κόσμο και κανονική παρουσίαση (περισσότερο σαν dunking contest event παρά σαν επίσημος διαγωνισμός).

Εν πάσει περιπτώσει είναι η ουσία που μετράει, τα γραφικά, τα animations κλπ και εκεί υπερέχει το NBA 2k.

Το άλλο για τις ελληνικές ομάδες που λες, μπορεί ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός να έχουν παίξει με ομάδες ΝΒΑ, αλλά τα NBA 2k δεν είχαν ποτέ μη αμερικάνικες ομάδες (ούτε καν εθνικές). Μπορείς είτε να φτιάξεις μόνος σου τις ομάδες στον editor του παιχνιδιού (το είχα κάνει πέρσι με την Εθνική αλλά και παλιότερα με... ομάδες της γειτονιάς ή του διπλανού χωριού) είτε να περιμένεις για κάποιο Euroleague patch (στην έκδοση για PC όμως).

Για το άλλο περί lag που ανέφερε ο φίλος butters9013, το μόνο που έχω να πω είναι ότι το παιχνίδι είναι γενικά αλλοπρόσαλλο στο online κομμάτι του. Lag στο 1vs1 γενικά δεν είχα δει (άντε καναδυο φορές), είχα δει όμως πολλές αποσυνδέσεις, αδυναμία εύρεσης αντιπάλου, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ lag και σκαλώματα στο 5vs5 και χίλια μύρια άλλα. Για αυτά τα χάλια ευθύνεται τόσο το netcode του παιχνιδιού, όσο και οι servers της 2k sports. Επίσης στα μείον η γενικότερη έλλειψη features του online (πχ. στο 5vs5 δεν υπάρχουν δυνατότητες επιλογής παίχτη ή ομάδας, δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε πρωταθλήματα κλπ)

Αν λάβουμε υπ' όψη και το εντελώς ανισόρροπο AI, συνολικά μιλάμε για μία μάλλον μέτρια προσπάθεια (πάντα σε σχέση με αυτά που απαιτούμε από τα NBA 2k, μη νομίσουμε ότι συγκρίνεται κιόλας με το άθλιο NBA Live).

Το τελευταίο ανέκδοτο είναι η κάμερα 2k9. Την δοκίμασα προ ολίγου και ενώ γενικά την ευχαριστήθηκα, μπορούσα να παίξω καλύτερη άμυνα και επίθεση, είχα καλύτερο οπτικό πεδίο κλπ. μου έσπασαν τα νεύρα τα απίστευτα slowdowns. Υπ' όψιν παίζω το παιχνίδι από το σκληρό δίσκο ενώ χρησιμοποιώ και το πρόσφατο update.

Αυτό ακριβώς εννοούσα για τους διαγωνισμούς...Κοίτα απο κριτικές και απο φίλους και απο λίγο που έχω δει και έχω παίξει το NBA 2K8 και το NBA Live 08 έχω ακούσει ότι είναι καλύτερο από το NBA Live 2009. Anyway δεν το είπα αυτό για να ανοίξω κουβέντα. Η γνώμη σου αν έχεις παίξει και τα 2 ποιά είναι? Σε ευχαριστώ!

ΑΚΥΡΟ λές την γνώμη σου στην παραπάνω απάντησή σου...

Δημοσ.

Ε ναι βρε συ, δεν υπάρχει καμία απολύτως σύγκριση ανάμεσα σε NBA 2k και ΝΒΑ Live. Το πρώτο πάντα ήταν και παραμένει σκάλες ανώτερο. Τα τελευταία χρόνια κάτι φαίνεται πως πάει να κάνει το Live, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει κάτι αξιοπρόσεκτο. Όχι ότι δεν είναι playable, απλώς το 2k (με τα μύρια στραβά του) είναι καλύτερο σχεδόν σε κάθε επίπεδο και ειδικά στο θέμα του gameplay.

Προσωπικά NBA Live έχω να παίξω εκτεταμένα από το... 2001. Την επόμενη χρονιά πήρα το Xbox One (και το NBA 2k3) και κόλλησα εκεί.

Κοινώς, αγόρασε το 2k9 με κλειστά τα μάτια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...