rOdrigO Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 εχω το παιχνιδι εδω και 5 μερες και σημερα μου προεκυψε ενα προβλημα:οταν κανω intentional φαουλ ο παιχτης απλα χανει τν μπαλα κ το παιχνιδι συνεχιζεται κανονικα διχως να δινεται φαουλ!!!βρηκα και στο youtube ενα βιντεο(nba 2k9 intentional foul glitch).Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?Ρωταω γιατι μου παρουσιαστηκε αφοτου πειραξα τους sliders του παιχνιδιου(συμφωνα με αυτα που ειδα σε προηγουμενες σελιδες),απλα επειδη το εκανα μονος μου(δεν εχω ακομα live)φοβαμαι μηπως εκανα καποιο λαθος με τις ρυθμισεις.Αν ξερει καποιος ας βοηθησει plz....Στις ρυθμισεις του παιχνιδιου εχω intentional foul ON ...
teofross Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 rOdrigO αυτο που λες δεν μου εχει τυχει.Λενε οτι φταιει το blactop mode.Υποτειθεται οτι φτιαχνει αν σβησεις το profile σου και τα settings και μετα ξαναρχισεις το παιχνιδι. Εχωντας λιωσει το παιχνιδι οπως και ολα τα προηγουμενα της 2κ σαν fan φανατικος ,το game ειναι γελοιο οταν παιζει καποιος απο allstar και πανω για να εχει ενα νορμαλ challenge. Το παιχνιδι παιζεται με ενα μ@λ@κισμενο και ηλιθιο τροπο που μονο μπασκετ δεν θυμιζει ολα τα χρονικα του μπασκετ να σκεφτει καποιος.Απο δω η μπαλα απο κει η μπαλα οσο και να κλεινεις οτι και να κανεις που ο Διας να μαμιεται το βιολι βιολι εστω και στο τελευτεο sec της επιθεσης να δωσουν μια πασα μεσα στην ρακετα ακριβως κατω απο το καλαθι για να βαλει το cpu καλαθι απο κατω.Ρε ο κοσμος να χαλαει τα ιδια και τα ιδια σε ολα τα παιχνιδια.τεσπα υπαρχουν τροποι να αντιμετωπισεις το cpu σε ολα αυτα που κανει αλλα τελικα μετα απο τοσο παιξιμο για εμενα το συμπερασμα ειναι οτι δεν ευχαριστιεμαι παιζωντας διοτι δεν παιζω απλα προσπαθω να δω πως θα κοψω το cheating του cpu και πως και με τι τσατσια θα καταντησω να παιξω και εγω στην επιθεση για μεινω στο σκορ κοντα οταν το cpu σουταρει με 8/10 τριποντα στο ημιχρονο.Αυτο ειναι γελοιο.Βαζω στο καπακι το live και χωρις να συγκρινω τεχνικα που το 2κ ειναι καλυτερο το live ομως ουτε στον παραμικρο βαθμο σε σχεση με το 2κ δεν κανει αυτα τα cheat στο πιο δυσκολο επειπεδο, παιζει πιο νορμαλ μπασκετ.Απογοητευση φετος και ειμαι μπασκετοφιλος.Αντε να περιμενουμε του χρονου να βγει ενα νορμαλ παιχνιδι.Απο την 2κ δεν το βλεπω τα τελευτεα 3 χρονια το cheat μουφα AI εχει γεινει σημα κατατεθεν...Οι αλλοι καποια ελπιδα εχουν
deus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 κάτι δραστικό για να μειωθεί η πάσα στη ρακέτα είναι να μειώσεις από sliders - flashy passes στο 15 από 50 και για τα τρίποντα από 50 στο 48 για cpu.
teofross Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 κάτι δραστικό για να μειωθεί η πάσα στη ρακέτα είναι να μειώσεις από sliders - flashy passes στο 15 από 50 και για τα τρίποντα από 50 στο 48 για cpu. Ναι φιλε μου δικιο εχεις αλλα αν ειναι να καθομαι να παιζω με τα sliders για να κανω εγω το game νορμαλ που και παλι δεν γεινεται αστα.κριμα
nzeppos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Εδώ εμείς που παίζουμε με τα sliders τόσους μήνες, δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να το ισιώσουμε. Τόσο χάλια είναι το μπασκετάκι.
deus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Ναι φιλε μου δικιο εχεις αλλα αν ειναι να καθομαι να παιζω με τα sliders για να κανω εγω το game νορμαλ που και παλι δεν γεινεται αστα.κριμα δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις 2 λεπτά δουλειά είναι. άλλαξε μόνο αυτές τις 2 ρυθμίσεις και παίξε ένα παίχνίδι.
jinic Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια βγηκε το patch τρεχτε!!! -----Προστέθηκε 2/12/2008 στις 11 : 07 : 31----- -----Προστέθηκε 2/12/2008 στις 11 : 21 : 40----- General Inbound Bug - We have corrected an issue where teams would not inbound the ball after a made basket, resulting in a non-authentic experience. This turned out to be a timing-specific issue with regards to quitting out of another game mode. Player DNA – We found an issue where face sliders were getting offset when downloading the DNA of a player that another user has previously uploaded. Downloaded players should now look identical to when the original user uploaded the Player DNA. Created Player Scrolling Crash – When a player was created with the ‘Thick’ body type and was not placed on a team, on the Bobcats, or on the Thunder, the game would crash when attempting to load the player model in the create player screen or in-game. This issue has been addressed. Exiting Game Mode Crash – A crash was identified when the user attempted to leave a game mode (Association, Playoffs, etc.) when starting the game mode after receiving an updated Living Roster. This issue has been addressed. Development Drill Crash – Related to the issue above, a few users were seeing a crash when attempting to perform a development drill after loading an Association file. The triggering issue has been identified and resolved. Substitution Issue – It was discovered that when the user would change their ‘Substitution Method’ to ‘By Rotation’, the CPU would remain in the ‘By Fatigue’ method which would result in inconsistent subs or none at all. The CPU will now replicate the ‘Substitution Method’ chosen by the user’s team. 2K Cam Framerate – We have greatly improved the framerate gameplay in the 2K camera. Additional cameras have also seen performance boosts with the changes made. Injury Frequency – In-game injuries during The Association will now occur at a lower frequency. This is particularly true with hard fouls, loose ball dives, and general falls. Association League Leaders – Users playing through The Association with 5 minute quarters were finding that their players who should qualify for the league leaders weren’t properly being listed. This issue has been corrected. Association Simulation – The simulator inside The Association has been tuned to produce more realistic game results. We found the final scores for most games to be too high pre-patch. Online Player Match Crash – It was discovered on launch day that when a certain number of users simultaneously select the ‘Player Match’ option, the game will eventually crash when looping through the available players. Team-Up Lag – An intense round of optimization has taken place for the Team-Up experience. The changes made grant significant speed improvements for users on slower broadband connections such as lower-end DSL connections. The end result is a much smoother gameplay experience for everyone. ‘2K’ Cam – In order to increase user satisfaction with the title, we have added the ‘2K’ camera angle as a playable camera angle when playing online. First FT Lag / Difficulty – The first free throw of an online game had a variable amount of lag depending on which camera was chosen for the shot. We have corrected this issue by asserting a fixed camera for this shot that eliminates any controller lag. In addition to this, the ‘make’ window for free throws in online play has been increased to account for the timing difference. Waiting For Opponent – Users with poor connections were causing the game to loop too long on the “Waiting for Opponent” dialog before continuing on into the game. We’ve cleaned up this behavior to place players into the game in a much quicker fashion. Quick Match Connection Problems – An issue was identified where users were being re-directed to the online FAQ instead of being taken into a game. This message will now only appear in appropriate situations. Online League Injuries – In online leagues, injured players that were taken off the roster weren’t healing. The game now properly detects injured players and heals them in the appropriate time frame regardless of where they are placed on the roster. PS3 Voice / Team-Up – An issue was uncovered where voice chat would drop or become intermittent when more than two users were talking simultaneously. This issue has been resolved. Team-Up Cameras – The Broadcast camera for Team-Up has been optimized to show the user a better balance of their player, the ball, and they player they should be guarding. Also, 2K Cam has been added to the list of cameras the user can use during Team-Up play. Gameplay Subbing Fouled Out Player – A bug was found where you could substitute in a player who had previously fouled out, only when using the quick-sub method of the On-The-Fly Coaching menu. Resetting Substitutions – When the user queued up substitutions via the On-The-Fly Coaching feature, re-accessing the feature before the substitutions actually took place would cause the subs to be reset such that the user would have to manually perform them again. We have addressed this issue. Points Off Turnovers – It was discovered that this statistic was not calculating correctly when it is reported to the server for online league games. We have isolated the issue in the AI and have addressed the problem such that the stat is correctly reported. Double Dribble Issue – By performing a sequence of moves that ended in a hop step, the user was able to perform a double dribble. This issue has been corrected. Jab Step Fixes – The ‘Jab Step’ move has been reconstructed to be more balanced in the post. Specifically, it should not be effective in user vs. user games unless the ball-handler touches the defender. Also, performing the ‘Jab Step’ should no longer make the defense go back when the ball-handler loses the dribble. Points in the Paint – In an effort to increase user satisfaction, we have tuned interior defense in combination with shooting percentages for shots taken in the paint. The result is something we feel will be more in-line with what our users are expecting. Shooting Percentages – Continuing with the above description, we have tuned down shot success of perimeter shots when the defender is amply covering the offensive player taking the shot. PlayVision – PlayVision in Team-Up was showing everyone’s starting point with no indication on which was yours. We have changed the behavior to only show the floor art for the player you are controlling. General Fixes – A large number of other smaller issues have been addressed with the aim of increasing user satisfaction. These changes, while minor, have improved the quality of gameplay.
nzeppos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Κάντε μια χάρη και αν το βρείτε πουθενά, στείλτε με ένα link με pm (μπαναρισμένος γαρ). Πάντα για 360.
butcher13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Και μετα το patch που εβαλα (στο ps3) η αποκριση ειναι πολυ μεγαλη. ισως λιγο καλυτερα απο πριν αλλα το on line υποφερει ακομα
PanosVR1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 το post game εχει χαλασει μετα το patch. Ο παικτης δε μπορει να σπρωξει προς την ρακετα τον αμυντικο. Το εχετε αντιληφθει και οι υπολοιποι?
aris4ever Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Τα γραφικά είναι κορυφαία αλλά και το online 5v5 αγγίζει την τελειότητα.
nzeppos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Τι κάνει? Εγώ αν δοκίμασα να παίξω καμια εικοσαρία 5vs5 μόνο το πρώτο έπαιξε καλά (χωρίς lag, άσχετα αν οι παίχτες έκαναν τα δικά τους και βάραγαν όλοι τρίποντα). Οι υπόλοιποι... 19 αγώνες ήταν ένα χάλι μαύρο, απείρως χειρότερο ακόμα κι απ' το online PES2008. Τέτοιο αίσχος σε online δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου. Το 1vs1 βέβαια έπαιζε καλά (αν εξαιρέσουμε τα άφθονα disconnects πριν να αρχίσει ο αγώνας). Δεν ξέρω αν διορθώθηκε κάτι μετά το patch και, frankly, δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Το παιχνίδι, ειδικά στο single player, είναι gtp.
aris4ever Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Μήπως ξέρετε αν θα βγει το nba2k9 για pc -----Προστέθηκε 6/12/2008 στις 08 : 52 : 00----- ρωτάω επειδή διάβασα ότι θα βγει
nzeppos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Εχμ, έχει βγει ήδη εδώ και ένα μήνα. Ψάξε στο σχετικό thread για PC. Υπ' όψιν ότι η έκδοση του PC δεν έχει καθόλου online (και ακόμα δεν έχει βγει κανένα σοβαρό mod για γραφικά/euroleague κλπ). Επίσης χρειάζεται αρκετά καλό μηχάνημα για να δεις τα γραφικά στο τέρμα, τα οποια όμως είναι πολύ ανώτερα από των κονσολών.
nzeppos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Έχω νεότερα. Κατάφερα να βάλω το patch του 2k9 στο μπαναρισμένο 360 μου. Πρακτικά το μόνο που χρειάζεστε είναι το HDD migration kit (ή transfer cable, πείτε το όπως θέλετε) ώστε να συνδέσετε το σκληρό του 360 στο PC σας. Για όσους δεν το έχουν ακουστά, είναι το καλώδιο που δίνει η MS με όλους τους καινούριους 120άρηδες σκληρούς, ώστε να μεταφέρετε τα αρχεία σας από τον παλιό στο νέο δίσκο. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε δουλειά και με το 3rd party περιφερειακό XPort. Ιδού τα βήματα: Κατεβάζετε το Xplorer360 beta 5 (για όσους έχουν 20άρη σκληρό) ή το Xplorer360 beta 6 (για 120άρηδες σκληρούς). Δεν ξέρω αν υπάρχει και νεότερη έκδοση που να υποστηρίζει όλους τους δίσκους, δεν έψαξα παραπάνω. Κατεβάζετε αυτό το αρχείο: hxxp://www.sendspace.com/file/cwo9j7 και το αποσυμπιέζετε. Το αρχείο TU_1A58219_0000008000000.0000000000082 είναι το patch του 2k9. Συνδέετε το σκληρό του 360 στο PC σας και χρησιμοποιώντας το Xplorer360 επιλέγετε Drive-> Open-> Hard Disk or MemCard... Εντοπίζετε το φάκελο partition3\cache και κάνετε σε αυτόν insert file το παραπάνω αρχείο του patch (προσοχή να επιλέξετε το Insert File με δεξί κλικ στον φάκελο cache, μην κάνετε τίποτα άλλο περίεργο) -----Προστέθηκε 10/12/2008 στις 11 : 26 : 16----- Συνεπώς έπαιξα έναν αγώνα μετά την εγκατάσταση του patch, ίσα ίσα για να δω τι γίνεται. Κλασικά Ντάλας-Μαϊάμι, δεκάλεπτα με Aaron v2 sliders σε All Star, νίκαγα μέχρι τις αρχές της 4ης περιόδου, 2-3 φορές που πήγα να ξεφύγω με έπιασε αμέσως, κάπου κουράστηκε ο Nowitzki (25π), ο Terry με τον Stackhouse είχαν και οι δύο μαζί 5/25 (!) σουτ, συνολικά όλη η ομάδα 31/77 (3/15 3π, 20/32 βολές) και χάσαμε 94-85, λίγο πιο δύσκολα από όσο δείχνει το σκορ. Ήμασταν 91-85 στα 50" πριν το τέλος και έχασα ελεύθερο τρίποντο ενώ γενικά στα τελευταία 2' το ΑΙ πήρε 2-3 κουλά σφυρίγματα. Ε, δεν ήθελε και πολύ. 29-19 η τελευταία περίοδος. Γενικά πάντως φάνηκε να συνεχίζει να ισχύει ότι αν το ΑΙ θέλει να το βάλει το καλάθι, δεν τη γλιτώνεις με τίποτα. Από τη στιγμή που ξύπνησε ο Wade (21π) ήταν ψιλοαδύνατον να παίξω άμυνα. Γενικά πάντως δεν μπορώ να πω ότι εκνευρίστηκα όπως σχεδόν όλες τις προηγούμενες φορές, οπότε σαν κάτι να έφτιαξε. Αυτό που σίγουρα χάλασε (το λένε όλοι άλλωστε) είναι το post play, καθώς πλέον είναι πολύ δύσκολο να κάνεις παιχνίδι με πλάτη. Φαίνεται ότι δεν μπορείς να σπρώξεις καθόλου τον αντίπαλο ψηλό, παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις (πχ να μην έχει καλή ισορροπία). Από την άλλη βέβαια αυτό με σιγούρεψε ότι δουλεύει το patch, γιατί πριν δεν ήμουν εντελώς βέβαιος, πρώτη φορά βάζω patch χειροκίνητα. Θα συνεχίσω τις δοκιμές και βλέπουμε... -----Προστέθηκε 10/12/2008 στις 02 : 26 : 15----- Έπαιξα άλλο ένα με παρόμοιες συνθήκες, Λέικερς-76ερς και έχασα 87-80 ενώ πηγαίναμε πόντο πόντο όλο τον αγώνα. Φαίνεται γενικά βελτιωμένο, αν εξαιρέσουμε τα παρακάτω: Μόλις πάω να ανοίξω διαφορά, τρώω ΠΑΝΤΑ 3ποντο στα καπάκια. Δύο τρίποντα έβαλε όλα κι όλα ο αντίπαλος, και τα δύο ως εκ θαύματος μόλις πήρα κεφάλι 7 πόντους. Ως εκ θαύματος (ξανά) στα τελευταία 2' του αγώνα άρχισαν να χάνουν εύκολα σουτ κάτω απ' το καλάθι ο Bryant και ο Gasol, που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν πετύχει συνολικά κάπου 46 πόντους. Στα τελευταία 1'30" δύο καθαρές τάπες του Gasol δόθηκαν φάουλ... Στα τελευταία 4' το αντίπαλο ΑΙ τρελάθηκε πάλι, άρχισε τις σβούρες και τα κοψίματα με σκοπό να περνάει την μπάλα κάτω από το καλάθι σε ΚΑΘΕ επίθεση. Εννοείται ότι οι δικοί μου ξέχασαν ξαφνικά τι σημαίνει άμυνα και άρχισαν να μαρκάρουν από τα... δύο μέτρα απόσταση. Εφτά χρόνια παίζω NBA 2k, είναι η πρώτη φορά που σε ΚΑΘΕ αγώνα τρώω περισσότερους πόντους μέσα στη ρακέτα από όσους βάζω. Μετά το update είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να παίξεις πλάτη. Εφόσον δεν μπορείς να σπρώξεις ούτε χιλιόστο, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αμολήσεις την μπάλα με τον ψηλό και όπου πάει. Εννοείται ότι τέτοια σουτ έχουν ποσοστά ευστοχίας της τάξης του 20% και πολύ λέω. Κατά τ' άλλα έχει βελτιωθεί λίγο. Το ζήτημα είναι ότι για να νικήσεις πρέπει πάλι να καταφεύγεις σε πουσ*ιές. Του στιλ "κανε συνέχεια drive για να παίρνεις φάουλ", "η ζώνη απαγορεύεται", "κάνε συνέχεια προσποίηση πριν σουτάρεις, μπαααας και πηδήξει ο άλλος για να ανοίξει διάδρομος" κλπ. Συνολικά το παιχνιδάκι παραμένει gtp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.