nzeppos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Βάζουμε τα πειραγμένα sliders, ίσα ίσα γιατί τα default είναι ακόμα χειρότερα. Στα default sliders είναι κανόνας οι συνεχείς laser πάσες του ΑΙ, τα συνεχή drive (που είναι αδύνατον να σταματήσεις γιατί οι δικοί σου δεν μαρκάρουν οπότε δεν κλείνουν οι διάδρομοι) ενώ έχουμε και το θέμα του clutch που στο default 50/50 το ΑΙ "κλέβει" χωρίς κανένα έλεος και τσίπα, δεν πα' να νικάς και 20 πόντους θα στο γυρίσουν το παιχνίδι. Εν ολίγοις το παιχνίδι δεν είναι playable. Αν πρέπει να πειραματιστώ με άφθονα -έτοιμα- πειραγμένα sliders και να τα σκαλίσω ακόμα περισσότερο, αν τα επίπεδα Superstar και Hall of Fame είναι περίπου απαγορευτικά γιατί το ΑΙ κάνει εξωπραγματικές φάσεις, αν ακόμα και οι διαιτητές σφυράνε τα δικά τους, τότε για ποιό παιχνίδι μιλάμε? Για το παιχνιδάκι όπου έχω δει το ΑΙ να είναι ξαπλωμένο φαρδύ πλατύ στο παρκέ (μετά από βουτιά), να του κάνω παγίδα για να κλέψω και ξαφνικά ο τύπος να σηκώνεται όρθιος (μέσα σε 2-3 καρέ!) και να δίνει πάσα σαν κύριος? Για τα σκριν που παίρνω και πάω να σουτάρω και το ΑΙ ξαφνικά μέσα σε 1 καρέ κόβει το animation της κίνησής του, ώστε να πηδήξει να με ταπώσει? (καταργώντας και την αδράνεια και την ανθρώπινη ταχύτητα αντίδρασης και όλα?) Χάλια μαύρα. Μόνο το 2k7 με είχε απογοητεύσει τόσο πολύ και το έπαιξα ελάχιστα. Με το φετινό πρακτικά έχω τελειώσει, είναι εντελώς gtp, μόνο για να σπάει τα νεύρα αξίζει (μην ξεχνάμε και το online με το lag, τις αποσυνδέσεις, το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ 5vs5, το patch που θα έπρεπε να έχει βγει εδώ και τόσο καιρό και είναι ακόμα άφαντο). Κρίμα τα καλά λόγια που έλεγα για την 2k sports, τα έχω πάρει όλα πίσω εδώ και καιρό. Μόνο οι pc users βγήκαν κερδισμένοι απ' αυτή την ιστορία γιατί βρέθηκαν από το πουθενά (κυριολεκτικά) με ένα μπασκετάκι που όμοιό του δεν είχαν ξαναδεί. Για τους κονσολάδες όμως που παίζουν ΝΒΑ 2k εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες.
butcher13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Εγω αγορασα το 2κ9 στο ps3 (το εχω katebasei και στο xbox360) για να παιζω αφοβα online αλλα το παιχνιδι ειναι unplayable μιας και οι κινησεις γινονται με με μεγαλη καθυστερηση. οι βολες και τα σουτ μονο στην τυχη μπορεις να τα βαλεις. Για μενα το online του ειναι η μεγαλυτερη απογοητευση. Οσον αφορα τα sliders μονο πειραγμενα και στο allstar επιπεδο γιατι ετσι μονο μπορω να ευχαριστηθω το παιχνιδι και να μην το κλεισω απο τα νευρα μου. Η 2κ εκατσε πανω στις δαφνες της επιτυχιας μιας και το 2κ9 ακομα δεν εχει ανταγωνισμο γιατι παρολα τα bugs του ειναι το καλυτερο
PanosViv Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Το παιχνίδι πωλείται. Δεν πάει άλλο. Να παίζω σε επίπεδο PRO και να γίνονται πάντα τα εξής, με όποια ομάδα και αν πάρω: 1. Αρχικά το ελέγχω, έχοντας ίσως και κάποια μικρή διαφορά. 2. Σε κάποια φάση, ειδικά στην 3η περίοδο, οι αντίπαλοι τσιτώνουν και μπαίνουν όλα μέσα από παντού. 3.Οι δικοί μου παίχτες πέφτουν σε απόδοση. 4. Κυνηγάω το σκορ αλλά στο τέλος χάνω από +5 έως +30 πόντους διαφορά. Κουράστηκα.
nzeppos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Ε πάντα το ίδιο γίνεται. Προσωπικά δεν θα ξεχάσω ποτέ, όσα χρόνια και να περάσουν, τον αγώνα που έχασα κάπου 20-30 πόντους (ήδη από το ημίχρονο) και MVP βγήκε το αντίπαλο -αναπληρωματικό- τριάρι που είχε 4/32 τρίποντα. Το ξαναγράφω... 4/32 τρίποντα Ο ένας παίχτης. Συνολικά οι αντίπαλοι είχαν κάπου 10/45 τρίποντα ή κάτι τέτοιο. Σε δεκάλεπτα. Καταλαβαίνετε τι μπάσκετ παίχτηκε. Αυτό είναι το ΑΙ στο παιχνιδάκι της 2k sports. Έχω αρχίσει να εύχομαι να κάνει η EA sports ό,τι και με το Fifa09. Να βγάλει επιτέλους ένα sim μπασκετάκι που να κατατροπώσει τον ανταγωνισμό. Με το 2k9 έχω τελειώσει, μακράν το πιο γελοίο μπασκετάκι που έχω παίξω ποτέ (από την εποχή του one-on-one στο ZX Spectrum).
deus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 εγώ το χαίρομαι το μπασκετάκι μια χαρά ακόμη κατέβασα inside - 3point 48 flashy passes στο 20 και παίζω μια χαρά ακόμη και σε HOF με πολύ καλό inside game βέβαια αν πάρω ομάδα με καλό ψηλό θα βάλω καλάθι και μετά από λίγο θα αρχίσουν τα double team. μετά με pick n roll - pick n pop και fake pick n roll (B, B + LB, και μερικά συστήματα.
Rubin074 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Το δοκίμασα πριν λίγες μέρες σε X360. Είχα να παίξω κάτι χρόνια μπάσκετ σε videogame (απ' την εποχή του NBA Live 2003-4 ή κάπου εκεί!) και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα -ΟΚ, είχα παίξει και έναν αγώνα πέρυσι στο NBA Live με την εθνική Ελλάδος. Αλλά κομματάκι περίπλοκος ο χειρισμός του ρε γμτ. Μου πήρε δύο αγώνες να μάθω να καρφώνω και μάλιστα, επειδή και ο αντίπαλος ήταν αρχάριος, όταν στο τέλος του δεύτερου ματς κατάφερα να καρφώσω, πανηγυρίζαμε και οι δύο! Αλλά πολύ καλό παιχνιδάκι, indeed. Θα το τσεκάρω και για PC πάντως, αν και πρώτα μάλλον θα πρέπει να πάρω gamepad γιατί τα 104 πλήκτρα του keyboard δε νομίζω να επαρκούν
vk13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Βάζουμε τα πειραγμένα sliders, ίσα ίσα γιατί τα default είναι ακόμα χειρότερα. Στα default sliders είναι κανόνας οι συνεχείς laser πάσες του ΑΙ, τα συνεχή drive (που είναι αδύνατον να σταματήσεις γιατί οι δικοί σου δεν μαρκάρουν οπότε δεν κλείνουν οι διάδρομοι) ενώ έχουμε και το θέμα του clutch που στο default 50/50 το ΑΙ "κλέβει" χωρίς κανένα έλεος και τσίπα, δεν πα' να νικάς και 20 πόντους θα στο γυρίσουν το παιχνίδι. Εν ολίγοις το παιχνίδι δεν είναι playable. (...) Χάλια μαύρα. Συμφωνώ με το φίλο. Παίδες ποια sliders έχετε κατεβάσει εσείς; Αξίζουν αυτά με τα πολλά downloads ή όχι; Εχω δοκιμάσει του Ααρον και ήταν καλά, αλλά θα μπορούσαν να είναι καλύτερα.
nzeppos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Βασικά αν τα δικά σου sliders τα βάλεις όλα στο συν άπειρο και του CPU στο μηδέν, τότε έχεις μια μικρή ελπίδα να νικήσεις (σε All Star, γιατί στα παραπάνω επίπεδα ούτε λόγος να γίνεται). Τελευταία φορά που είχα δει, πρώτα σε downloads ήταν μακράν του aaron (version 1) και δεύτερα κάποια που δεν τα θυμάμαι αλλά γενικά δεν μου πολυάρεσαν όσο τα δοκίμασα. Ο aaron όμως έχει βγάλει και μια δεύτερη έκδοση (v2) που δεν έχει πολλά downloads, είναι όμως σχεδόν σίγουρα βελτιωμένα σε σχέση με τα v1. Η δικιά μου πρόταση βέβαια είναι πετάξεις το παιχνίδι στα σκουπίδια, ακόμα κι αν έκανες το μεγάλο σφάλμα και το αγόρασες. Η 2k sports μετατρέπεται σε νέα Konami. Κανένα έλεος για τους απατεώνες που έβγαλαν ένα beta παιχνίδι (που συν τοις άλλοις είναι και gtp) και ακόμα δεν έχουν βγάλει patch.
teofross Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Νομιζα οτι ολλοι ευχαριστιουνται το παιχνιδι και εγω εχω προβληματα.Δυστυχως οτι εχει υπωθει περι σπαστικου και unplayable παιχνιδιου ειναι 100% αληθινο.Κριμα για ενα μπασκετακι με τετοια γραφικα ,ηχο, animation να εχει τετοιο ΑΙ-gameplay. Εγω παιζω στο season επιπεδο allstar με default sliders και εχω 35 νικες 23 ητες, 1ος στην division. Δεν το ευχαριστιεμαι ομωςΠροσπαθησα και εμαθα πως παιζει το cpu ,βασικα τις μαλακιες που κανει το cpu και πολυ περισσοτερο τις φουστιες που κανουν οι δικοι μου αμυντικοι οι οποιοι (εχω Λεικερς) πανε και ΕΠΙΤΗΔΕΣ φανερα αφυνουν χωρο στους επιθετικους του cpu να μπαινουν στην ρακετα οποτε γουσταρουν για να βαζουν οι τελευτεοι καλαθια.Αυτο μπορει να γεινεται απειρες φορες μεσα στο παιχνιδι. Οποτε οταν βλεπω να ξεκιναει τετοια φαση αλλαζω παικτη και περνω καποιον ψιλο μεσα στην ρακετα μου μηπως και κοψω την αθλια laser ’ακοφτη’ πασα. Αν καταφερω να ελεξω αυτο εχω τυχη για την νικη.Απο εκει και περα εξαρταται ποσα απιστευτα 3ποντα θα βαλει το cpu (που συνηθως ειναι πολλα). Το θεμα παντως ειναι οτι ακομα και οταν κερδιζω ειμαι λιγο σπασμενος διοτι γενιακ το cpu παιζει με ενα μ@λ@κισμενο τροπο το ιδιο και το ιδιο πραγμα και καθολου ρεαλιστικο.Οτι εχει πει ο zeppos για τα φαουλ,τις διησδησεις τις μουφες κλπ ειναι οντως ετσι. Κριμα. Το nba live φετος ειναι πιο σωστο στο gameplay και ισως πιο enjoyable οταν παιζεις διοτι δεν νιωθεις οτι παιζεις με μια απατη που κανει 20 cheat μουφες για να σε κερδισει. Κριμα που εχουν κανει τους παικτες να σουταρουν σαν τον flash gordon και δεν μπορεις να παιξεις αμυνα πανω στο σουτ σαυτο το παιχνιδι με αποτελεσμα στα δυσκολοτερο (και μοναδικο ανταγωνισιμο) επιπεδο δυσκολιας να σου σπαει και αυτο τα νευρα αφου δεν προλαβαινεις να δεις το cpu να σουταρει...Αν το φτιαξει αυτο η EA του χρονου θα εχουμε καλο Live και playable.μεχρι τοτε υπομονη...
mihranalthaqafi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Στεναχωριεμαι με αυτα που βλεπω γιατι το 2κ9 ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει ποτε. Στην αρχη δεν μου εκανε τρελλη διαφορα απο το 2κ8 αλλα το βαθος στο gameplay δεν συγκρινεται. Να πω την αληθεια δεν εχω δοκιμασει να παιξω πολλες φορες μονος μου κανα 2 μονο αλλα δεν ειδα αυτα τα οποια αναφερετε.. Μονο 2πλο με φιλους στο σπιτι τρελλα λιωσιματα ομως.. Συμφωνω οτι αν ισχυουν αυτα ειναι σπαστικο αλλα..... ρε παιδια λετε τ παιχνιδια αυτα να ειναι σχεδιασμενα για να παιζεις μονο με το cpu;;; Παιξτε κανα live με κανονικο αντιπαλο η 2πλο σε κανα σπιτι να δειτε διαφορα.. nzeppo οποτε θες μπορουμε να κανονισουμε 2πλακι 2κ9 να φας σκονη!! μαζευομαστε συχνα με φιλους...
nzeppos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δυστυχώς μετά το ban που έφαγα δεν μπορώ να παίξω με την έκδοση του θείου. Θα πρέπει να το αγοράσω και λογικά θα το κάνω όταν λυθούν τα προβλήματα του online. Δηλαδή οι αποσυνδέσεις όταν ψάχνω να βρω αγώνα, το απίστευτο lag του 5vs5 και κάμποσα προβλήματα ακόμα (όλα αυτά που αναφέρονται στα επίσημα φόρουμ της 2k sports, με τον κόσμο να απαιτεί patch και αναβάθμιση των online servers αλλά στου κουφού την πόρτα...)
mihranalthaqafi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Βασικα εννοουσα να μαζευτουμε physically και οχι virtually :-p Anyway με τον κολλητο μου εχουμε ριξει ΕΠΙΚΕΣ μαχες Celtics vs Pistons και με εκπλησει το πληθος των animations και των κινησεων που κανουν οι πακτες... Amazing depth...
deus Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 σε human vs human δεν συγκρίνεται είναι ακριβώς όπως το ανέφερες επικές μάχες... εμείς παίζουμε season με random draft έχω blazers με 5άδα PG: kevin johnson SG: Jordan SF: Pippen PF: Larry Nance C: Okur $%^7(από εδώ μπάζει πολύ η άμυνα)
teofross Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Πολυ ωραια φαση το vs human αλλα ενα σωστο sports game πρεπει να εχει οπωσδηποτε και πολυ καλο single player.Αμα ειναι να κατανταει το παιχνιδι unplayable στο μονο...
aris4ever Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Πιστέψτε με,θα είναι η μοναδική μου ασχολία μέχρι να βγει το επόμενο παιχνίδι της σειράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.