vk13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Αν θυμάμαι καλά, τα πλέον δημοφιλή (μακράν!) μέχρι πριν μια βδομάδα ήταν τούτα εδώ: http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-sliders/272346-aarons-base-nba2k9-realism-sliders.html Είναι η έκδοση που βγήκε στις 11/10. Εγώ είχα δοκιμάσει την προηγούμενη (v1.0) και δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα. Είχε κάποια προβληματάκια, αλλά τουλάχιστον μπορούσες να παίξεις ανθρώπινο μπάσκετ χωρίς να σου σπάνε τα νεύρα. Θεωρώ ότι τα 2.0 θα είναι πιο βελτιωμένα, όμως δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα. Υπάρχουν και κάποια άλλα, που θεωρούνται κι αυτά ρεαλιστικά (και σχετικά δημοφιλή), αλλά αυτή τη στιγμή μου διαφεύγουν. Θα επανέλθω αργότερα με περισσότερες λεπτομέρειες. Πάω να την πέσω τώρα. Σε ευχαριστώ καταρχάς για την απάντηση σου. Αυτά χρησιμοποιούσα και εγώ, την έκδοση 2.0 όμως, και πραγματικά το παχινίδι έγινε πιο ρεαλιστικό από αυτό που ήταν με τα default, αλλά όχι και πολύ ρεαλιστικό. Παίζω 6λεπτα στο all star πλέον και έχει γίνει ψιλοεύκολο. Κάτω από ρακέτα δεν χάνεις εύκολα σουτ ειδικά με ψηλό...Επίσης οι άμυνες θα μπορούσαν να ήταν πιο δυνατές. Έπαιξα Atlanta Hawks vs 80s All stars μια μέρα για να δω ρεαλισμό και δυστυχώς είδα ότι μπορούσα να τους παίξω εύκολα.Δεν γίνεται o Randolph και ο Bibby να καρφώνουν μπροστά από Magic Jonshon και Karl Malone!!!Είπαμε!! Έλεγα να δοκιμάσω τα sliders του Heelfans λοιπόν. Όποιος θέλει ας ποστάρει τα slider που χρησιμοποιεί για να ανταλλάζουμε απόψεις με σκοπό να γίνει πιο ρεαλιστικό το παιχνίδι.
vastravoud Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Ελπίζω επισης το 2Κ9 να έχει ένα στοιχειωδώς καλό manual, ή κάποια online υποστήριξη τελοσπάντων
butcher13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Ερωτηση για οσους παιζουν το 2κ9 online. Στα online ματς οτι κανω γινεται με πολυ μεγαλη αποκριση. Ειδικα στις βολες μονο κατα τυχη μπορω να σκοραρω. Αν παιζει κανεις online ας στειλει μια απαντηση αν συμβαινει το ιδιο προβλημα
teofross Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 -----Προστέθηκε 3/11/2008 στις 10 : 18 : 13----- Λοιπον φετος στις αρχες που ειχα δοκιμασει το παιχνιδι πιστεψα οτι δεν ηταν η περσινη μουφα οσον αφορα το single player με τις απατες του cpu και οτι φετος ακομα και αν εχανες ηταν κατω απο “φυσιολογικες¨| συνθήκες. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. Αυτο διοτι επαιζα στο default pro level.Απο κει και μετα μετα απο καμια 10αρια παιχνιδια που εβαλα allstar ουτε καν superstar ή hallloffame το παιχνιδι ειναι 2 και 3 φορες χειροτερες απο το περσινο στην κυριολεξία.ΟΧΙ επιδη χανεις ,καμια σχεση απλα χάνεται το ολο ωραιο του παιχνιδιού ,το cpu στην κυριολεξία το μονο που κανει ειναι να κοβει μεσα στην ρακετα και να δεχεται καραlead pass ΜΠΡΟΣΤΑ απο 1 και 2 παικτες αμυντικους που ειναι ακριβως σαν να μην υπαρχουν εκει ποτε και καρφωμα.Αυτο το φαινομενο μπορει να γεινετε για εναν ολοκληρο αγωνα.Ειναι σαν το ΑΙ των αμυντικών παικτών του παικτη να ειναι υπο το 0.Τωρα αν πας να παρεις τον ελεγχο του αμυντικου μεσα στην ρακετα για να το γλιτωσεις αυτο το cpu αν βρει σκουρα και δεν μπορει να βγαλει αυτο το play ,ε δεν πειραζει ,ας είναι καλα τα 3ποντα.Απο οπου να ναι και οπως να ειναι μεσα ολα.Ρε παιδια ελεος ,να χανεις απο το cpu αλλα σε ΚΑΘΕ παιχνιδι ολες οι ομαδες να κανουν τα ιδια και τα ιδια και το ιδια πραγματα συνεχεια και ολη την ωρα με επυτυχια ακομα και αν ξερεις απο πριν τι θα κανουν και να μην μπορεις να τα σταματησεις ειναι ελεινο.και αντε και να το σταματησεις κανα 5-6 φορες εδω μιλαμε οτι κολλαει η βελονα και εκει ντουγρου το ιδιο πραγμα ολη την ωρα ε τι να σταματησεις...ετσι αντι να παιζεις ενα διασκεδαστικο παιχνιδι κατανταει μια μ@λ@κι@ και μιση σαν να παιζεις ενα σπασιμο νευρων.Δεν μπορουνε να κάνουνε το παιχνιδι λιγο νορμαλ δηλαδη σε δυσκολο επιπεδο να βγαινει το cpu μεσα απο μερικα σκριν πχ να σκοραρει και εκει δοαστου η ιδια αηδια lead pass υπνος αμυνα καρφωμα.το ιδιο και το ιδιο.τριποντα ολα μεσα.Δεν λεω μπορει να υπαρχουν και καπιοι παικταράδες που να μην εχουν πρόβλημα αλλα εμενα φυσιολογικο δεν μου φενεται...
alex_psilos07 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 -----Προστέθηκε 3/11/2008 στις 10 : 18 : 13----- Λοιπον φετος στις αρχες που ειχα δοκιμασει το παιχνιδι πιστεψα οτι δεν ηταν η περσινη μουφα οσον αφορα το single player με τις απατες του cpu και οτι φετος ακομα και αν εχανες ηταν κατω απο “φυσιολογικες¨| συνθήκες. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. Αυτο διοτι επαιζα στο default pro level.Απο κει και μετα μετα απο καμια 10αρια παιχνιδια που εβαλα allstar ουτε καν superstar ή hallloffame το παιχνιδι ειναι 2 και 3 φορες χειροτερες απο το περσινο στην κυριολεξία.ΟΧΙ επιδη χανεις ,καμια σχεση απλα χάνεται το ολο ωραιο του παιχνιδιού ,το cpu στην κυριολεξία το μονο που κανει ειναι να κοβει μεσα στην ρακετα και να δεχεται καραlead pass ΜΠΡΟΣΤΑ απο 1 και 2 παικτες αμυντικους που ειναι ακριβως σαν να μην υπαρχουν εκει ποτε και καρφωμα.Αυτο το φαινομενο μπορει να γεινετε για εναν ολοκληρο αγωνα.Ειναι σαν το ΑΙ των αμυντικών παικτών του παικτη να ειναι υπο το 0.Τωρα αν πας να παρεις τον ελεγχο του αμυντικου μεσα στην ρακετα για να το γλιτωσεις αυτο το cpu αν βρει σκουρα και δεν μπορει να βγαλει αυτο το play ,ε δεν πειραζει ,ας είναι καλα τα 3ποντα.Απο οπου να ναι και οπως να ειναι μεσα ολα.Ρε παιδια ελεος ,να χανεις απο το cpu αλλα σε ΚΑΘΕ παιχνιδι ολες οι ομαδες να κανουν τα ιδια και τα ιδια και το ιδια πραγματα συνεχεια και ολη την ωρα με επυτυχια ακομα και αν ξερεις απο πριν τι θα κανουν και να μην μπορεις να τα σταματησεις ειναι ελεινο.και αντε και να το σταματησεις κανα 5-6 φορες εδω μιλαμε οτι κολλαει η βελονα και εκει ντουγρου το ιδιο πραγμα ολη την ωρα ε τι να σταματησεις...ετσι αντι να παιζεις ενα διασκεδαστικο παιχνιδι κατανταει μια μ@λ@κι@ και μιση σαν να παιζεις ενα σπασιμο νευρων.Δεν μπορουνε να κάνουνε το παιχνιδι λιγο νορμαλ δηλαδη σε δυσκολο επιπεδο να βγαινει το cpu μεσα απο μερικα σκριν πχ να σκοραρει και εκει δοαστου η ιδια αηδια lead pass υπνος αμυνα καρφωμα.το ιδιο και το ιδιο.τριποντα ολα μεσα.Δεν λεω μπορει να υπαρχουν και καπιοι παικταράδες που να μην εχουν πρόβλημα αλλα εμενα φυσιολογικο δεν μου φενεται... φιλαράκι κατέβασε το flashy passes slider στο 20 και σε σένα και στο pc.εγώ για να μην αλλάζω ολόκληρο το game με τα sliders που υπάρχουν online έχω αλλάξει μονο κάποια που είναι κραχτή μούφα αν είναι στο 50.μαζί με του pc κατεβάζω και του user εκτος από κάνα 2...να μην είναι και πανεύκολο. έχω αλλάξει το close shots στο 48 και για τους 2 τα τρίποντα για το pc στο 48 και τα δικά σου στο 50 dunks in traffic στο 45 και για τους 2 flashy passes στο 20 και για τους 2 blocking στο 20 και για τους 2 στο tendencies στο pc θελει αλλαγη το take close shots 40 και mid range στο 60 το clutch στο 20 και για τους 2 και τελος το contest shots του pc στο 48. πείτε μου άμα σας βολεύει.
darksoho33 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 παιδες 3 ερωτησουλες στο μπαμ 1)πως κανει alley oup? 2)πως κανεις double team (παγιδες) 3)διαφορετικα καρφωματα
nzeppos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Έλα ρε, πήρε τα πάνω του το thread. Πάνω που αναγκαζόμουν να γράφω συνέχεια στο αντίστοιχο νήμα για PC (που πρώτη φορά είδαν τέτοιο μπασκετάκι και χάρηκαν). Alley-oop κάνει με LB+πάσα. Αρκεί να βρίσκονται οι παίχτες στην κατάλληλη θέση. Double team κάνει με σκέτο LB. Διαφορετικά καρφώματα μου φαίνεται γίνονται με το δεξί αναλογικό στικ (συν το τούρμπο, το RB). Φυσικά είναι ανάλογα τον παίχτη, τη φόρα του, την άμυνα κλπ. Υπάρχουν διάφοροι συνδυασμοί, πχ νομίζω αν κάνεις μια γύρα το stick τότε κάνει κάτι παρόμοιο και ο παίχτης. Θέλει αρκετό πειραματισμό στο practice για να κάνεις αυτό που θέλεις. Για το PS3 φαντάζομαι ότι όπου LB->L1 και RB->R1. Όμως όπως είχε πει και ο θεός Γκάλης: "Δύο πόντους μετράει το lay up, δύο και το κάρφωμα".
teofross Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Τα sliders δεν θελω να τα αλλαξω εκτος απο το dunks in traffic που το εχω στο 20.Παντως επειδη το μεγαλυτερο θεμα ειναι οτι το αμυντικο ΑΙ των παικτων του παικτη ειναι αθλιο απλα πρεπει την ωρα που παρατηρει κανεις οτι το cpu ψαχνεται να στειλει ενα παικτη μεσα στην ρακετα επιτοπου αλλαγη παικτη και γεμισμα της ρακετας για να μην περασει η laser lead πασα.Ειναι πολυ σπαστικο ομως.Και με μερικες καλες ομαδες αν δεν μπορουνε να περασουν αυτες τις πασες αρχιζουνε τα τριποντα απο το πουθενα βροχη μεσα...Ειναι εθιστικο το ατιμο παντως, αλλα οταν χανω με τις μουφες του cpu μουρχεται να το σπασω.χεχε
deus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 κάποιες αλλαγές στα sliders είναι αναγκαίες πιστεύω από all-star και πάνω κατεβάζεις λίγο τρίποντο και πάσα στο cpu 48 και μειώνεις flashy passes.
teofross Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Ισως δεν μπορω να πω οτι διαφωνω αλλα αν το καλοσκεφτει κανεις η διαφορα του allstar πχ apo to pro ειναι αυτο το πραγμα στην ουσια.Οτι το cpu αρχιζει και γινεται killer απο εξω και οτι τρελλενεται στις πασες μεσα στην ρακετα.Οποτε αν καποιος τα κατεβασει λιγο αυτα στην ουσια κατεβαζει και το επιπεδο δυσκολιας περιπου.Τελος παντων αφου υπαρχουν τα sliders ο καθενας μπορει να το φτιαξει οπως θελει ωστε να το γουσταρει και να το ευχαριστιεται γιατι ετσι κιαλλιως μιλαμε για πολυ καλο παιχνιδι
nzeppos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Θεωρώ ότι πλέον τα sliders είναι απόλυτη ανάγκη να τα πειράζουμε. Κάποτε κι εγώ έλεγα ότι η 2k sports ξέρει καλύτερα, ότι αν αλλάξω τα sliders θα είναι σαν να κλέβω κλπ αλλά με τα χρόνια πείστηκα ότι έτσι γίνεται πολύ πιο ευχάριστο (και κυρίως ρεαλιστικό) το παιχνίδι. Γι' αυτό κάθε χρόνο κοιτάω να βρω τα πλέον δημοφιλή sliders και πειραματίζομαι πάνω σε αυτά. Κάποτε δεν χρειάζονταν αυτά και μπορούσες να παίξεις άνετα ακόμα και σε Hall of Fame. Με τη σημαντική βελτίωση του ΑΙ όμως, έχει επέλθει και η έφεσή του στο cheating. Χωρίς custom sliders οι τύποι παίζουν εντελώς εξωπραγματικό μπάσκετ. -----Προστέθηκε 21/11/2008 στις 10 : 41 : 18----- Γράφω εδώ γιατί στο άλλο thread (για PC) τους έχω πρήξει. Το παιχνίδι είναι και επίσημα εντελώς G.T.P, τέλος. Κάθε φορά που λέω "θα παίξω άλλη μια φορά, θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία", αποδεικνύεται περιτράνως ότι λέω απίστευτες μλκιες . Βάζω να παίξω Ντάλας-Μαϊάμι με aaronv2 sliders (λίγο πειραγμένους). Το έκλεισα στις αρχές τις 3ης περιόδου με το σκορ στο 70-50. 1) Αν έκανα 15 προσποιήσεις για σουτ, τις 10 φορές μου έκλεψαν την μπάλα. Ειδικά ο Wade πρέπει να έκανε 5/5 κλεψίματα. Για φάουλ ούτε λόγος να γίνεται. Και όλα αυτά σε All Star, με το stealing σχετικά μειωμένο. 2) Κάποια στιγμή, στα 3 πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου, το ΑΙ είχε πάρει 7 (ναι ρε, εφτά!) φάουλ. Τα μισά γκολ-φάουλ. Όλα αυτά έχοντας μειώσει το shooting fouls. Οι τύποι απλώς έκαναν drive, έπεφταν πάνω σε 3 αμυντικούς και ο διαιτητής έδινε φάουλ αμυντικό, εγώ δεν πάταγα πρακτικά τίποτα! Ακριβώς το ίδιο πράμα προσπάθησα να το κάνω κι εγώ. Δηλαδή αν έκανα 20 drive, πήρα 2-3 φάουλ όλα κι όλα αλλά στα περισσότερα σουτ από αυτά ο δικός μου απλώς έχανε το lay up... Άρα δεν τίθεται θέμα ότι σφυρίζονται εύκολα τα φάουλ. Απλώς στο ΑΙ τα δίνει όλα ενώ εμένα με γράφει στα @@ του. 3) Εννοείται ότι στο double team οι αντίπαλοι αμέσως κόβουν την μπάλα έξω και σουτάρουν με ποσοστά της τάξης του 80% ξερω γω. Αδύνατον να παίξεις ζώνη, αδύνατον να παίξεις με πολλές βοήθειες, αδύνατον να κλείσεις τους διαδρόμους προς το καλάθι (αφού το ΑΙ αρχίζει τις σβούρες και με τα πολλά παίρνει και το -ανύπαρκτο συνήθως- φάουλ). 4) Εννοείται σουτ υπό πίεση δεν μπαίνει. Από οποιαδήποτε θέση. Είναι αδύνατον. Πάμε 10 χρόνια πίσω, στα παλιά καλά NBA Live που ήξερες από πριν ότι δεν έχει νόημα να σουτάρεις υπό πίεση. Φυσικά υπάρχουν και εκατομμύρια άλλες μλκιες που κάνει το ΑΙ, για να κλέψει. Αρχίζω να πιστεύω ότι αν έβαζα cheat, άπειρα καλάθια και τέτοια τότε μπορεί ο αγώνας να γινόταν ντέρμπι. Αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση. Το παιχνίδι είναι εντελώς gtp και κακώς συνεχίζω να ασχολούμαι και να μου σπάνε τα νεύρα. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν το τι θα πάθαινε ένας οποιοσδήποτε developer της 2k sports αν τον είχα εδώ μπροστά μου.
PanosViv Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δεν αντέχω άλλο τη δυσκολία να πάρεις έστω ένα match!!!!! :shock::shock:
teofross Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Παιδια εγω παιζω στο Allstar και αυτα που διαβαζω περι cpu απατης κλπ ετσι ειναι ακριβως.Ενω στην αρχη νομιζα οτι φετος δεν ειναι ετσι (απειδη εβαζα pro level) τελικα ειναι χειροτερο και απο περσυ.Ενω ειναι τεχνικα απιστευτα ωραιο παιχνιδι ,οι developers δεν εχουν καταφερει να ρυθμισουν το ΑΙ να παιζει normal και να κερδιζει με φυσιολογικους τροπους απο Allstar και πανω ,οπως πχ στο φιφα09 ας πουμε.Για να κερδισουν πηδιεται το συμπαν με τις μαλακιες που κανουν οπως και οι αμυντικοι του παικτη που ειναι υπνοι και πολλα αλλα με αποτελεσμα τελικα να πας να παιζεις ενα παιχνιδακι και τελικα να σπανε τα νευρα σου.Τωρα οσον αφορα τα sliders εγω συμφωνω οτι αν παιζεις ειδικα superstar kai halloffame θελουν αλλαγμα αλλα οταν τα αλλαζουμε στην ουσια υποβαθμιζουμε τα cheat του cpu με αποτελεσμα να λεμε οτι παιζουμε halloffame αλλα στην ουσια παιζουμε πχ allstar.Ειναι ξεκαθαρο.Εχω παιξει και το κατα πολυ βελτιωμενο live φετος και αυτα τα τρελλα cheat δεν υπαρχουν.Ας οψεται που σαυτο το cpu σουταρει πιο γρηγορα και απο την αστραπη στο animation με αποτελεσμα να μην υπαρχει περιπτωση να παιξει καποιος αμυνα πανω στο σουτ ποτε αλλιως θα ημουν με το live ισως φετος.Απο την αλλη παιζω 2κ9 σε allstar και προσπαθω να προσαρμοστω στις μουφες του cpu ,δεν γεινεται αλλιως...
deus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 δοκίμασε να βάλεις και κάποια rosters outsiders v 5.1 κάνουν το παιχνίδι ποιο ρεαλιστικό. και αν γίνονται όλα αυτά τα κουλά γιατί δεν βάζεις default sliders και να γυρισείς στο pro level σημασία έχει να χαίρεσαι το παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.