Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9

TH_boy_20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

nzeppos

η πρώτη έκδοση seed 4 me ήταν για πολλά γέλια. Δεν την έχω αλλά όλοι το είπαν.

Η άλλη είναι σαφώς καλύτερη αλλά έχει τα προβληματακια της κυρίως στο LIVE από ότι λένε.

Να σας πω ότι τελικά η έκδοση του int ήταν η τελική και ότι και το γνήσιο έχει κάποια προβλήματα. Θα βγει patch όμως. Δείτε στο φόρουμ της 2k και θα καταλάβετε. Εκεί οι περισσότεροι έχουν original...

• Απαντ. 327
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πρώτες εντυπώσεις από το online του 2k9. Γενικά εντελώς απογοητευμένος.

Κάνει 500,000 ώρες μέχρι να φορτώσει το οτιδήποτε.

Από όλα τα modes που δοκίμασα, όλα κόλλαγαν στο Connecting to Host και μετά με πέταγαν έξω. Με τα πολλά ένα από όλα (ούτε θυμάμαι ποιο) δούλεψε και έπαιξα 1vs1, Lakers vs Suns.

Μηδενικό lag και γενικά παίχτηκε ανθρώπινο μπάσκετ, όχι το χάλι του 2k7 (από τότε έχω να παίξω online) που παίζαμε μόνο με fast breaks.

Από την άλλη είχαμε το φοβερό πρόβλημα με τα περιφερειακά σουτ. Ο τύπος πρέπει να είχε κάπου 8/11 τρίποντα κι εγώ 6/10 ή κάτι τέτοιο. Ελάχιστα από αυτά ήταν εντελώς ελεύθερα. Αδύνατον να παίξεις ζώνη.

Γενικά δεν μπορώ να συνηθίσω με τίποτα τα φετινά isomotion controls (ή πώς στο καλό τα λένε πλέον). Από δω από κει όμως την πάλεψα μέχρι το τέλος και παρ' ότι στην 3η περίοδο βρέθηκα να χάνω με 10 πόντους, νίκησα 67-65 (χάνοντας άφθονες ελεύθερες βολές στο τέλος, αφού έχει αλλάξει λίγο ο χρονισμός του δεξιού στικ).

Ο τύπος έκανε την κλασική πο@στιά να σβήσει την κονσόλα με το που έληξε ο αγώνας με αποτέλεσμα να μην μου χρεωθεί η νίκη.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές φαίνεται καλό, αλλά συνεχίζει να μη με εντυπωσιάζει. Οι αλλαγές μεταξύ των μπασκετακίων από το 2k3 μέχρι πέρσι ήταν πολύ μεγαλύτερες από χρονιά σε χρονιά. Φέτος το μόνο που μου έχει κάνει εντύπωση είναι τα κάμποσα επιπλέον animations και η πολύ μεγαλύτερη κίνηση των παιχτών (κάτι που έπρεπε να είχε υλοποιηθεί εδώ και χρόνια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο).

-----Προστέθηκε 12/10/2008 στις 03 : 54 : 10-----

Μέχρι να αρχίσει η Φόρμουλα (3 ώρες έμειναν) κάτι πρέπει να κάνουμε να περάσει η ώρα. Έπαιξα άλλο ένα αγώνα (αφού πρώτα έφαγα 2-3 disconnect ακριβώς τη στιγμή που είχαμε διαλέξει τις πεντάδες και ήταν να μπούμε στο γήπεδο). Το μόνο mode που φαίνεται να δουλεύει είναι το Player Mode -> Quick Match. Ίσως να φταίει η ώρα. Δεν ξέρω αν η 360int θεωρείται ευρωπαϊκή ή αμερικάνικη έκδοση.

Νίκησα εύκολα 67-48, Mavs vs Lakers, με αντίπαλο που είχε και guest (αλλά κανείς τους δεν μύριζε απ' το άθλημα, μόνο με τον Kobe έπαιζαν). Ευτυχώς τούτοι εδώ δεν έκαναν quit.

Πάλι δεν είχε καθόλου lag, όμως είδα μερικά από τα bug που είχατε αναφέρει. Σε μια επαναφορά ο παίχτης δεν ερχόταν καθόλου να πάρει την μπάλα από το διαιτητή και αναγκάστηκα να πάρω time out για να ξεκολλήσει. Σε μια άλλη παρόμοια περίπτωση ο Gasol πήγε να κάνει επαναφορά, πήρε την μπάλα απ' το διαιτητή και αντί να δώσει πάσα... άρχισε τρίπλα, μπήκε μέσα στο γήπεδο περπατώντας σαν συγκαμένος κάβουρας και με τα πολλά έδωσε πάσα. Ό,τι να 'ναι, τόσα χρόνια λιώνω τα NBA 2k και δεν έχω ξαναδεί τέτοια άθλια bug. Ελπίζουμε σε άμεσο patch. Αγόραζε παιχνίδια σου λέει μετά. Ρε θείος ρε, μόνο θείος.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν φορτώνω το παιχνίδι και πάω από το κεντρικό μενού στην επιλογή Xbox Live του 2k9 πρέπει να περιμένω 100 ώρες μέχρι να ανεβοκατεβάσει rankings, profiles, stats, rosters, sliders και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο? Ήμαρτον.

-----Προστέθηκε 12/10/2008 στις 04 : 13 : 07-----

Πολύ καλό το feature να κατεβάζουμε game sliders κατευθείαν από το internet, για να μην καθόμαστε όπως τις προηγούμενες χρονιές να βάζουμε τις ρυθμίσεις με το χέρι. Προτίμησα τις "Aaron's OS Realism Sliders" που είναι και πρώτες σε downloads. Φαίνεται πήραν επιτέλους πρέφα στην 2k sports ότι τα default sliders που έχουν κάθε χρόνια είναι εντελώς gtp και οι περισσότεροι δεν παίζουν μ' αυτά.

-----Προστέθηκε 12/10/2008 στις 05 : 44 : 02-----

Συνεχίζω το πρήξιμο. Με τα πολλά κατάφερα να παίξω και 5vs5. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι άνοιξα ports στο router (τις κλασικές UDP&TCP 88, 3074 αλλά και την 1795 που υποτίθεται ότι χρειάζεται για το 2k9). Κανονικά δεν θα έπρεπε να χρειάζονται ports, γιατί το 360 είναι σε DMZ. Στον δεύτερο αγώνα που δοκιμαστικά απενεργοποιήσα τα παραπάνω rules, πάλι συνδέθηκε κανονικό, δεν σκάλωσε στο "Connecting to Host".

Τελοσπάντων, είχαμε τα ίδια με το 10vs10 του Fifa09. Στον πρώτο αγώνα πήρα τον McGrady και μόνο μπάσκετ δεν παίχτηκε, καθώς ο ηλίθιος που πήρε τον Yao Ming έκανε τα δικά του, δεν μάρκαρε, δεν έδινε πάσες, βάραγε τρίποντα κλπ. Μετά από ένα σημείο σταματήσαμε να του δίνουμε πάσες και κάπως καλύτερα πήγε αλλά ήταν αργά, χάσαμε 20 πόντους. Μηδενικό lag. Πολύ ωραία ιδέα αυτό με τα ratings, κάτι που θα έπρεπε να υπάρχει και στο Fifa. Αν και είχα μόλις 3 πόντους με 1/7, πήρα Α-, καθώς έκανα πολύ καλό ομαδικό παιχνίδι.

Στον δεύτερο αγώνα πήρα τον Bynum και χτύπησα άνετα Α+, αφού και οι 10 παίχτες έπαιζαν σχετικά ανθρώπινο μπάσκετ και δεν έκαναν τα δικά τους. Νικήσαμε 10 πόντους. Το lag όμως έδωσε τα ρέστα του. Όχι τόσο μέσα στον αγώνα όσο σε κάτι cutscenes που μπορεί να περιμέναμε και ένα λεπτό μέχρι να ξεσκαλώσει.

Άλλο ένα μικρο-bug που εντόπισα, κάποια στιγμή προς το τέλος νικούσαμε 74-65 και ο εκφωνητής είπε ότι το παιχνίδι πρακτικά έχει τελειώσει γιατί οι Lakers "lead by double digits".

Οι κάμερες του 5vs5 είναι απαράδεκτες. Με την κοντινή (σε φάση Be a Pro του Fifa) είναι εντελώς αδύνατον να παίξεις ενώ με τις κανονικές κάμερες το focus είναι σε σένα, οπότε όταν η μπάλα είναι σε επαναφορά ή βγαίνει αιφνιδιασμός δεν βλέπεις τι γίνεται στην άλλη άκρη του γηπέδου. Gtp εντελώς.

Δημοσ.

Σε ευχαριστούμε για την ανάλυση φίλε.

Πράγματι και εγώ για τα sliders θέλω να γράψω ότι υπάρχουν και σε site για όσους δεν έχουμε LIVE. Το παιχνίδι με τα sliders φτιάχνει αρκετά μπορώ να πω.

Δημοσ.

κατεβασε καποιος την καινουργια εκδοση για να δουμε αν εχει διαφορες με την xbox360int; Εγω εψαξα για την καινουργια εκδοση αλλα δεν την βρηκα πουθενα. Αν ξερει καποιος ας μας πει σε ποιο site την βρηκε

Δημοσ.
κατεβασε καποιος την καινουργια εκδοση για να δουμε αν εχει διαφορες με την xbox360int; Εγω εψαξα για την καινουργια εκδοση αλλα δεν την βρηκα πουθενα. Αν ξερει καποιος ας μας πει σε ποιο site την βρηκε

Έχει βγει σε όλα τα γνωστά μαγαζία. Torrents και rapid..

Δημοσ.
Έχει βγει σε όλα τα γνωστά μαγαζία. Torrents και rapid..

Αν γινεται να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος γιατι απο το rapidfind δεν βρισκω αυτην την εκδοση (nba2k9 pal revo). Αναφερομαι παντα για links rapidshare

Δημοσ.

Από όσο έχω διαβάσει η NBA 2K9 PAL XBOX360-REV0 είναι ακριβώς ίδια με την 360int, πρέπει να είναι ένα απλό repack ή πείτε το όπως αλλιώς θέλετε. Όπως και να 'χει το πρόβλημα των bugs και του lag δεν πρέπει να οφείλονται στα scene releases αλλά στο ίδιο το παιχνίδι. Άρα... patch το γρηγορότερο δυνατόν!

Lag πάντως σε αγώνα 1vs1 δεν έχω συναντήσει ακόμα. Τσίτα παίζει.

Δημοσ.

Αγορασα σημερα το 2κ9 στο ps3 (εκδοση pal) για να παιζω αφοβα online. Με το που το εβαλα μου εκανε update στην εκδοση 1.10 καθως και roster update. Απο τα λιγα παιχνιδια που εχω παιξει νομιζω οτι εχουν βελτιώσει τα σουτ (δεν μπαινουν τοσο ευκολα οταν μαρκαρεται ο παιχτης). Αν εχει κατεβασει κανεις την 1.10 ας πει την αποψη του.

Ρε παιδια προσπαθησα να παιξω online και εκανα 2-3 προσπαθειες αλλα δεν καταφερα να μπω στο server της εταιρειας. Ξερει κανεις τι παιζει;

Επειδη εχω παιξει το παιχνιδι και στις 2 κονσολες, το 2κ9 ειναι ισαξιο απο αποψη γραφικων και στις δυο εκδοσεις

Δημοσ.
Αγορασα σημερα το 2κ9 στο ps3 (εκδοση pal) για να παιζω αφοβα online. Με το που το εβαλα μου εκανε update στην εκδοση 1.10 καθως και roster update. Απο τα λιγα παιχνιδια που εχω παιξει νομιζω οτι εχουν βελτιώσει τα σουτ (δεν μπαινουν τοσο ευκολα οταν μαρκαρεται ο παιχτης). Αν εχει κατεβασει κανεις την 1.10 ας πει την αποψη του.

Ρε παιδια προσπαθησα να παιξω online και εκανα 2-3 προσπαθειες αλλα δεν καταφερα να μπω στο server της εταιρειας. Ξερει κανεις τι παιζει;

Επειδη εχω παιξει το παιχνιδι και στις 2 κονσολες, το 2κ9 ειναι ισαξιο απο αποψη γραφικων και στις δυο εκδοσεις

τα server τις 2k πρέπει να έχουν πέσει προσωρινά επειδή προσπαθούν να το φτιάξουν...πάντως εγώ έμεινα δυσαρεστημένος από το παιχνίδι γενικά.ξέρω ότι με το patch θα είναι ok,ως τότε υπομονή.

Δημοσ.

επαιξα ενα παιχνιδι on line χτες το βραδυ και ειχα καθυστερηση τουλαχιστον 1 δευτερολεπτο σε οτι εκανα. Δεν μπορεσα να ευχαριστηθω το παιχνιδι με τιποτα. Δεν ξερω αν ειναι γενικο το φαινομενο. Η συνδεση μου ειναι 8αρα

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω οποιος ξερει γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη. Οι αλλαγες on the fly αφου κανεις κατω και με δεξια αριστερα αλλαξεις τους παικτες που θελεις , μετα για να κρατηθουνε οι αλλαγες και να γεινουνε τι πατας?

Δημοσ.
Νομίζω δεν πατάς τίποτα. Απλά πρέπει από τα settings το substitution να είναι στο manual.

Οκ φιλε μου θα το δοκιμασω, ευχαριστω

Δημοσ.

Επειδή εγώ έχω φάει ban από το live μπορεί κάποιος να κάνει ποστ τα sliders που είναι πιο δημοφιλή εδώ ή έστω να ποστάρει τα sliders που χρησιμοποιεί ο καθένας;;

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, τα πλέον δημοφιλή (μακράν!) μέχρι πριν μια βδομάδα ήταν τούτα εδώ:

http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-sliders/272346-aarons-base-nba2k9-realism-sliders.html

Aaron's Base Sliders - Version 2.0

Ive been fooling around with my sliders and added a few changes from a few other slider sets. I think this is a pretty solid set. I think this set fixes the problems with the number of fouls called and steals in my other set let me know what you think. I uploaded them to 2k share under Aaron''s OS Realism Sliders 2.0

If it isnt listed it should be left at default

All Star - 10 min quarters

Game Speed- 52 (50 seems fast in the videos but it leads to slower animations. 53 isnt that much faster plus it improves the slow transition when changing direction.)

User/CPU

Close Shot 44/42

Mid 48/44

3pt 48/44

Layup 44/42

Dunk 48/48

Dunks In Traffic 0/0

Screen Success 60/60

Steal Success 65/65

Help D 80/80

Stealing 70/70

Blocking 15/ 15

Ball Handling 35/35

Dunk Ability 35/35

OA 35/35

DA 70/70

OR 35/35

DR 70/70

Clutch 15/15

Speed 46/45

Quickness 45/45

On Ball 70/60

Take Close Shots 10 (CPU Only)

Mid Range 70 (CPU Only)

Attack 45 (CPU Only)

Finish Strong 55/55

Look for Post 40 (CPU Only)

Hookshots 5/5

Putbacks 55/55

Flashy Passes 0/0

Commit Fouls 70/70

Passing Lanes 75/75

Contest 60/60

Size up 70/70

Fouls

Charge 95

Block 90

Reach 75

Shooting 75

Loose Ball

Ive been playing the game nonstop since Friday and while the game is good at default a number of sliders have to be tweaked in order to make the game realistic. I listed them below as a start for most of you slider gurus.

The sliders are for both CPU and Human and the ones I dont list shuld be left at 50

All Star - 10 min quarters

Game Speed- 52 (50 seems fast in the videos but it leads to slower animations. 53 isnt that much faster plus it improves the slow transition when changing direction.)

Close Shot Success - 35

Layup Success-47

Dunks In Traffic - 5

Steal Success- 60

Help Defense Success -80

Stealing 60

Blocking 35

Dunking - 35

Ball handling - 40 (Causes more turnovers)

Speed 48

Offensive Awareness (Cpu only) - 25 (Cuts down on Assists)

Take Close Shots - 30

Take Mid range- 85

Take 3s - 45

Attack the basket- 30

Finish Strong 45

Use hookshots 10

Flashy Passes- 10

Passing Lanes- 80 (creates more turnovers)

Contest Shots- 75

Fouls

Charging 70

Block 60

Reach 80

Shooting 60

Loose Ball 100

Είναι η έκδοση που βγήκε στις 11/10. Εγώ είχα δοκιμάσει την προηγούμενη (v1.0) και δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα. Είχε κάποια προβληματάκια, αλλά τουλάχιστον μπορούσες να παίξεις ανθρώπινο μπάσκετ χωρίς να σου σπάνε τα νεύρα. Θεωρώ ότι τα 2.0 θα είναι πιο βελτιωμένα, όμως δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα.

Υπάρχουν και κάποια άλλα, που θεωρούνται κι αυτά ρεαλιστικά (και σχετικά δημοφιλή), αλλά αυτή τη στιγμή μου διαφεύγουν. Θα επανέλθω αργότερα με περισσότερες λεπτομέρειες. Πάω να την πέσω τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...