stavrossak Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Εγώ το πήρα χθες από Παπασωτηρίου 60 ευρώ. @ Z3nBall3r: Ρε θηρίο σε έχω στην friend list μου! Να παίξουμε το Σ/Κ γιατί δοκίμασα χθες 5Χ5 με ξένους και πήγαινε πιο αργά απ'το replay.... Και μην αγχώνεστε όσοι έχετε XBOX, μόνο η PAL έκδοση θα παίξει σε εμάς και τα update γίνονται κανονικά.
privateer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 NBA 2K9 Still Having Serious Online Issues http://www.pastapadre.com/4169/nba-2k9-still-having-serious-online-issues
alex_psilos07 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 μην τρελαίνεστε αν έχετε προβλήματα...αν και εγώ δεν έχω βρει κάτι σοβαρό.θα βγει patchaki σε λίγο kairo.an θέλετε να κάνετε request στα 2k forums για να πει ο καθένας τι θα ήθελε για το παιχνίδι.
vk13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Κυκλοφόρησε η PAL έκδοση για το 360. Όποιος την "αγοράσει" ας πει σχόλια σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις...
papeipa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Κυκλοφορει και καινουρια εκδοση του θειου NBA_2K9_PAL_XBOX360-REV0
karlat89 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Οταν λέτε του "θείου" τι ακριβώς εννοείτε?
teofross Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Οταν λέτε του "θείου" τι ακριβώς εννοείτε? Ειναι εκδοση που εχει γινει uploaded καπου στο διαδικτιο.Παντως παιδια χωρις να το ξερω θεωρω οτι δεν θα υπαρχει καμια διαφορα με την usa εκδοση μα καμια.Τι περιμενουμε δηλαδη να εχει καλυτερα γραφικα ή να μην εχει frame drops στα replay ή οπου αλλου εχει.Απλα θα ειναι η pal εκδοση.
vk13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Οταν λέτε του "θείου" τι ακριβώς εννοείτε? Θείος= τα γνωστά "μαγαζάκια" που το "αγοράζεις" από το internet. Καταλαβαίνεις. Παιδιά επειδή εγώ έχω μια τρέλα με το παιχνίδι, αν το κατεβάσει κάποιος ας γράψει αν είναι καλύτερη έκδοση από τις άλλες δύο που κυκλοφορούν ή αν πρόκειτε για την ίδια έκδοση τελικά.
dour46 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Να μπούμε σήμερα το βράδυ για 5*5 Ο Z3nball3r και εγώ (DouRGR) είμαστε μέσα. Υ.Γ. Ρε παιδιά όταν πάω να κατεβάσω sliders απο το menu του παιχνιδιού μου βγάζει ένα μήνυμα ότι ο τύπος του gamertag μου δε μπορεί να έχει αυτού του είδους την άδεια να κατεβάσει sliders. Επίσης εκεί που αποθηκεύεις το Reel σου στο Reelmaker, δε μου εμφανίζει την επιλογή upload to 2ksports.com. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?
nzeppos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μόλις επιβεβαιώσω ότι η τελευταία έκδοση του θείου παίζει κανονικά στο online, θα έρθω να σας βρω. edit: Μόλις διάβασα ότι η NBA 2K9 PAL XBOX360-REV0 πρακτικά είναι ίδια με την 360int, με roster update στις 8/8/08. Δεν νομίζω να έχουν καμια διαφορά, οπότε θα τσιμπήσω την 360int από RS και βλέπουμε. Κανονικά θα έπρεπε ήδη να έχει κυκλοφορήσει μία πραγματικά proper release, τι κάνει ο θείος???
vk13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μόλις επιβεβαιώσω ότι η τελευταία έκδοση του θείου παίζει κανονικά στο online, θα έρθω να σας βρω. edit: Μόλις διάβασα ότι η NBA 2K9 PAL XBOX360-REV0 πρακτικά είναι ίδια με την 360int, με roster update στις 8/8/08. Δεν νομίζω να έχουν καμια διαφορά, οπότε θα τσιμπήσω την 360int από RS και βλέπουμε. Κανονικά θα έπρεπε ήδη να έχει κυκλοφορήσει μία πραγματικά proper release, τι κάνει ο θείος??? Λοιπόν φίλε μόλις ετοιμάζομουνα να ποστάρω και εγώ. Πράγματι κάπου διάβασα ότι είναι ακριβώς η ίδια έκδοση. Εξάλλου δεν γίνεται και χαμός με αυτή την έκδοση που σημαίνει ότι μάλλον είναι η ίδια. Περιμένω ωστόσο και ένα email για επιβεβαίωση από ένα μέλος μιας ομάδας. Το γνήσιο παιχνίδι έχει αυτά τα λάθη που λέτε; Το έχει πάρει κανείς; Πάντα μιλάμε για XBOX 360... EDIT Τελικά η έκδοση ήταν nuked.......!!
nzeppos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Το γνήσιο παιχνίδι έχει αυτά τα λάθη που λέτε; Το έχει πάρει κανείς; Πάντα μιλάμε για XBOX 360... Εδώ είναι το ζουμί της υπόθεσης. Να βγει να μας πει τις διαφορές κάποιος που έχει αγοράσει το παιχνίδι, αλλά έχει παίξει και τις εκδόσεις του θείου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.