cmi30 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά η επίσημη κυκλοφορία για XBOX 360 στη Ευρώπη για πότε είναι; Κάτι είχα διαβάσει για αύριο 10/10....
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 10/10 έλεγαν όλοι, αλλά τώρα το πότε θα το φέρουν τα εδώ μαγαζιά είναι άλλη ιστορία. Όποιος το έχει κάνει pre-order από play.com/amazon κλπ θα πρέπει ήδη να έχει ενημερωθεί ότι του το έχουν ταχυδρομήσει. Αλλιώς... από βδομάδα. Μαζί με την έκδοση για PC.
Thanofski Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 8.0 πάντως είναι πολύ λίγο για ένα τέτοιο μπασκετάκι. Πάει να πει δεν θα τους άρεσαν αρκετά πράγματα (ή θα περίμεναν πολλά περισσότερα). Νομιζω 8 για αθλητικο παιχνιδι ειναι αρκετο καλο.Το φιφα πηρε 8.5!Το οχταρακι νομιζω το πηρε λογω του οτι δεν ειναι κατι πρωτοποριακο και κατι που δεν εχουμε ξαναδει αλλα παραμενει ενα καλο παιχνιδι και καλυτερο του ανταγωνισμου μεχρι στιγμης...
glad1at0re Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Χτες το βράδυ το αγόρασα επιτέλους (για 360) και μετά από μερικές ώρες λιωσίματος μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολύ καλό από κάθε πλευρά. Πρώτα απ'όλα έφτιαξαν για πρώτη φορά ωραία menu και δεν είναι πρόχειρα πλέον όπως άλλες χρονιές. Όλα είναι προσεγμένα και ψευδο3d. Δε ξέρω για σας, αλλά στο association τουλάχιστον για μένα παίζει ρόλο να μπορώ να λειτουργώ σε ωραίο περιβάλλον εκτός παιχνιδιού. Το gameplay όπως ήταν αναμενόμενο είναι κορυφαίο. Είναι πιο ρεαλιστικό από ποτέ και πρέπει να είσαι στη τσίτα συνέχεια παίζοντας άμυνα γιατί το CPU δεν δείχνει οίκτο. Αν βρουν μισό μέτρο έχουν σουτάρει ή έχουν δώσει πάσα στον ανοιχτό συμπαίχτη. Θέλει προσοχή στις πάσες, στα matchups γιατί τα εκμεταλλεύονται, στο πώς παίζεις lock-D (από ποια απόσταση) γιατί δεν είναι πλέον εύκολο, και πως χρησιμοποιείς τα δεκάδες moves. Υπάρχουν αμέτρητες κινήσεις επιθετικά, αμυντικά αλλά και off-the ball όταν παίζεις on-line με locked position και οι περισσότερες είναι στο manual. Έχει κάπου 10 moves μόνο για post. Υπάρχουν tutorials στο practice για τα περισσότερα moves και plays και δε χρειάζεται να ψάχνετε threads. Η εκφώνηση έχει γίνει πολύ καλύτερη και νομίζω ότι ήταν ο τελευταίος τομέας που δεν ήταν έτη φωτός μπροστά από το live. Τώρα πλέον είναι κι εκεί αρκετά καλό αν και θα προτιμούσα να μην επαναλαμβάνει ο νέος σχολιαστής ατάκες του παλιού. Αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ είναι ότι δείχνει φάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στο τέλος κάθε quarter έχει highlights και όχι τυχαία μάλιστα. Για παράδειγμα μπορεί να πει, ο "Iguodala παίζει πολύ καλή άμυνα σήμερα" και να δείξει τα κλεψίματα και τις τάπες του ή αντίστοιχα τις assists. Πολλές φορές δείχνει φάσεις και σε time-outs ή όταν η μπάλα βγαίνει out. Και δεν δείχνει τις ίδιες ποτέ. Έπαιξα 7-8 παιχνίδια team-up online. Σε όσα ήμασταν 8-10 άτομα το παιχνίδι ήταν unplayable, κόλλησαν τα πάντα και με δυσκολία έκανα quit μετά από 1-2 λεπτά. Στα υπόλοιπα ματσάκια που ήμασταν μέχρι 6, ήταν άψογο. Ειδικά όταν είχαμε καλό PG να μοιράζει assists η ομάδα πέταγε. Μου έτυχε δύο φορές να πάρω καλό ψηλό (Amare και Chandler) κι όταν είχα χώρο κάτω από το καλάθι ο PG με έβρισκε αμέσως. Και επειδή η θέση είναι locked έχεις μεγάλη ικανοποίηση ακόμα και για ένα rebound, μία assist ή μία καλή άμυνα. Ανάλογα πως παίζεις έχει ένα βαθμό A-F που μεταβάλλεται, όποτε δε σε παίρνει να κάνεις hogging και γενικά του κεφαλιού σου γιατί ο βαθμός αυτός μένει στο profile σου σα μέσος όρος. Το μειονέκτημα είναι ότι στα public team-up το επίπεδο μάλλον είναι pro και μπαίνουν καλάθια εύκολα. Αν δεν υπάρχει συνεννόηση και οι άμυνες δεν είναι καλές, τότε τα ελεύθερα σουτ θα μπουν σχετικά άνετα. Υπήρχε βέβαια και ματς που έπαιζε όλη η ομάδα πολύ γερή άμυνα και οι αντίπαλοι έμειναν στο 40% αλλά υπήρξε κι άλλο που βγάζαμε αμέτρητα alleyoops με Nash-Amare και κερδίσαμε με 40 πόντους και FG 75%. Δε δοκίμασα private team up, άλλα στα public οι θέσεις και οι ομάδες κληρώνονται τυχαία. Συνήθως βγάζει rivalries πχ Lakers vs Celtics, Hornets vs Mavericks κτλ. Τη θέση σου τη μαθαίνεις πριν το jumpball. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν δύο μεγάλες αδυναμίες: 1) Το frame rate όπως λένε όλοι είναι κακό στα replays αλλά και στη 1η βολή όταν παίζεις online. Στο υπόλοιπο παιχνίδι είναι normal. Αλλά επειδή έχει πάρα πολλά cut scenes και highlights, κάνει άσχημη αίσθηση. Ειδικά τα replays είναι πολύ γρήγορα με πολύ zoom σε φάτσες και μπάλα και είναι κουραστικό, αλλά αυτά φυσικά αν θέλετε τα βγάζετε. 2) Το lag στο team-up με 10 παίχτες. Είναι λογικό βέβαια γιατί έπαιξα μόνο με Αμερικάνους αλλά είναι κρίμα να πάει χαμένο τέτοιο mode. Φαντάζομαι μόνο με Έλληνες δε θα είχαμε τέτοιο πρόβλημα αλλά εδώ δε βρισκόμαστε συχνά στο FIFA τόσοι πολλοί, θα βρεθούμε για 2K? Μακάρι Ίσως όταν αποκτήσουμε και στην Ελλάδα live να μην έχουμε τέτοια προβλήματα. Επίσης κάνει πολύ ώρα να φορτώσει profiles, avatars, online rosters κτλ όταν μπαίνεις στο live. H 2K πάντως είναι εταιρεία που έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται. Πέρυσι είχε βγάλει patch μόλις 1-2 μήνες μετά τη κυκλοφορία και είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα κάνει το ίδιο και φέτος. Γενικές εντυπώσεις από το παιχνίδι είναι πολύ θετικές. Είναι άνετα το καλύτερο μπασκετάκι που έχει βγει ποτέ μιας και δεν υπάρχει άλλο προς σύγκριση εκτός του 2K8. Τα πάντα είναι βελτιωμένα. Από τα μενού όπως είπα μέχρι τα στατιστικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τα γραφικά, ειδικά στα μοντέλα των παιχτών είναι φανταστικά. Σίγουρα υπάρχουν και μικρο-bugs όπως σε όλα τα games αλλά δεν είναι τπτ ιδιαίτερο. Το χαμηλό frame-rate δεν επηρεάζει το gameplay αλλά την αισθητική σε κάποιο βαθμό. Αν φτιαχτεί αυτό, τότε το παιχνίδι αγγίζει την τελειότητα. Η μεγαλύτερη απόλαυση για μένα προσωπικά που είμαι καμένος με ΝΒΑ είναι να βλέπω τους παίχτες και τις ομάδες να παίζουν ρεαλιστικά με βάση το πραγματικό τους χαρακτήρα. Πχ. ο Rondo θα διστάσει να σουτάρει ακόμα κι όταν βρεθεί μόνος και θα ψαχτεί για το drive όταν βρει χώρο. Αντίθετα όταν μπει ο House στη θέση του, θα κάνει το σουτ αυτόματα όταν τον αφήσεις ελάχιστο ελεύθερο. Οι Warriors θα τρέξουν σαν τρελοί στην επίθεση και οι Spurs έχουν πιο αργό μπάσκετ. Όλες αυτές οι τακτικές κανονίζονται custom για το πως θέλει να παίξει ο καθένας καθώς και τα sliders για τα πάντα. Άντε να οργανωθούμε τώρα μπας και φτιάξουμε κάνα league. Το ιδανικό θα ήταν team-up... αλλά και ένα κλασικό τουρνουά με τον καθένα να έχει δική του ομάδα καλό θα ήταν.
stavrossak Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μπράβο φίλε. Ωραίο review. Πες gamertag για να το λιώσουμε!! Θα έχει χαβαλέ το 5Χ5 με Έλληνες!
vk13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Υπομονή να βγει καινούρια έκδοση και να την "αγοράσουμε" για να ξέρουμε τι παίζει πραγματικά με το παιχνίδι... EDIT: Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Πέρισυ από που κατέβαζες το patch για το ΝΒΑ2κ8; Εγώ δεν είχα κaτεβάσει απολύτως τίποτα ούτε έιχα βρει κάτι πουθενά. Επίσης αν βγει κάτι τέτοιο για το φετινό ΝΒΑ 2κ9, πως αυτό θα γίνεται apply στο παιχνίδι; Περίπου πόσο μέγεθος μπορεί να έχει; Θα χωράει σε μια memory 256 mb ή θα χρειάζεσαι και σκληρό; Μιλάω πάντα για ΧΒΟΧ 360
alex_psilos07 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Υπομονή να βγει καινούρια έκδοση και να την "αγοράσουμε" για να ξέρουμε τι παίζει πραγματικά με το παιχνίδι... EDIT: Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Πέρισυ από που κατέβαζες το patch για το ΝΒΑ2κ8; Εγώ δεν είχα κaτεβάσει απολύτως τίποτα ούτε έιχα βρει κάτι πουθενά. Επίσης αν βγει κάτι τέτοιο για το φετινό ΝΒΑ 2κ9, πως αυτό θα γίνεται apply στο παιχνίδι; Περίπου πόσο μέγεθος μπορεί να έχει; Θα χωράει σε μια memory 256 mb ή θα χρειάζεσαι και σκληρό; Μιλάω πάντα για ΧΒΟΧ 360 τα patch πέρυσι είχαν βγει μονο για αμερικανικες εκδόσεις...αν στο xbox φέτος είναι region free θα σας πρότεινα να πάρετε το αμερικανικο για να έχετε όλα τα update κανονικά.
alex_psilos07 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 επιτέλους!!!!θα το λιώσω όσο ποτε!όσοι έχετε η θα πάρετε την αμερικανικη έκδοση αν θέλετε στείλτε μου gamertag να παίζουμε!!!
gatoulis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 ρε παίδες μην με κράξετε αν ρωτήσω μακακία αλλά υπάρχουν πολλές εκδόσεις για το ps3??γιατί βλέπω να αναφέρεστε σε διάφορες εκδόσεις. τέλος αξίζει να το πάρει κάποιος απο Αμερική?
alex_psilos07 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 ρε παίδες μην με κράξετε αν ρωτήσω μακακία αλλά υπάρχουν πολλές εκδόσεις για το ps3??γιατί βλέπω να αναφέρεστε σε διάφορες εκδόσεις.τέλος αξίζει να το πάρει κάποιος απο Αμερική? υπάρχει η ευρωπαϊκή και η αμερικανικη έκδοση.για μένα 1000 φορες καλύτερα από αμερική γιατί είσαι πάντα up το date με rosters,patches ktl.to μονο κακό είναι ότι δεν μπορείς να παίξεις άνετα online γιατί δεν το έχουν τόσοι πολλοί στην ευρώπη.εγώ πάντως το πήρα από αμερική.(βλέπε το τελευταίο μου post).
gatoulis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 να σαι καλά φίλος για την απάντηση.πόσο το πήρες? και εγω απο κεί λέω αν το πάρω μιας που θα πάει μια φίλη.
glad1at0re Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μπράβο φίλε. Ωραίο review. Πες gamertag για να το λιώσουμε!! Θα έχει χαβαλέ το 5Χ5 με Έλληνες! GamerTag: Z3nBall3r Να μαζευόμαστε!!! Κάνε με add ή πες το tag σου εδώ. τα patch πέρυσι είχαν βγει μονο για αμερικανικες εκδόσεις...αν στο xbox φέτος είναι region free θα σας πρότεινα να πάρετε το αμερικανικο για να έχετε όλα τα update κανονικά. Το περσινό patch δούλεψε μία χαρά στην PAL έκδοση που έχω. Και φέτος στο επίσημο forum της 2K λένε ότι είναι και region free το παιχνίδι, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί. Btw, ήδη έχουν βγει updated rosters και μου τα κατέβασε με τη μία. Τσέκαρα όλους τους παίχτες και είναι ανάλογα της πραγματικότητας.
alex_psilos07 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 να σαι καλά φίλος για την απάντηση.πόσο το πήρες?και εγω απο κεί λέω αν το πάρω μιας που θα πάει μια φίλη. πιστεύω αν το πάρει από εκεί θα είναι από 45-55 euro.εγώ το πήρα 58.
vk13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Πως λέτε ορισμένοι να κατεβάσουμε το αμερικάνικο παιχνίδι; Εμένα η κονσόλα μου (XBOX360) είναι PAL θα παίζει το αμερικάνικο; Περίπου πόσα MB είναι ένα patch για το xbox 360??
cmi30 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά ξέρετε αν υπάρχει original για XBOX 360 σε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα σήμερα; Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.