cmi30 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Από ότι διαβάζω εδώ και σε άλλα forums το παιχνίδι έχει πολλά προβλήματα.... Πραγματικά κρίμα....Γιατί ήταν πάντα ένα από τα παιχνίδια που περίμενα πολύ καιρό....
TH_boy_20 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 πραγματικα ο privateer μα αποθαρρυνει απο το να αγορασω το παιχνιδι και το περιμενα πως και πως..τι να πει κανεις ξερουμε τουλαχιστον αν θα βγει κανενα patch και αν ειχε γινει το ιδιο με το 2κ8:cry:
Blackjim Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Το παιχνίδι είναι μια τεράστια Beta. Μπείτε στα forum της 2κ και διαβάστε Bugs Τα ποσοστά ευστοχίας είναι τεράστια, ο κάθε άμπαλος παίχτης μπορεί να πάει κάτω απο το καλάθι και να σκοράρει. Καταλαβαίνεται τι γίνεται δηλ με παίκτες σαν τον Garnett. Γενικά το Post play είναι overpowered. Το ίδιο και με τα τρίποντα. Εντελώς arcade. Αυτο με την ευστοχια μου φανηκε κι εμενα περιεργο.Μονο 2-3 παιχνιδια επαιξα , αλλα σκοραραν ολοι με απιστευτη ευκολια
Thanofski Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Τα πραγματα δεν τα βλεπω τοσο τραγικα οσο παρουσιαζονται...Κατ αρχας δοκιμασα την εκδοση x360inT και πρεπει να πω οτι εχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορες με αυτην της seed4me.ΠΟΛΥ καλυτερα γραφικα,οι παιχτες φευγουν σωστα στους αιφνιδιασμους,το edit ειναι καλυτερο και γενικοτερα ολο το παιχνιδι ειναι βελτιωμενο. Τωρα για την ευστοχια κλπ που ανεφερονται πολλοι,υπαρχουν και τα SLIDERS και αυτος ειναι ο σκοπος που υπαρχουν μεσα στο παιχνιδι.Τα αλλαζουμε ετσι ωστε να ερθει οσο πιο κοντα στην πραγματικοτητα αναλογα με τα κριτηρια μας... Τωρα δεν ξερω και κατα ποσο η 360inT ειναι η τελικη ή οχι εκδοση αλλα και σε αυτην τη μορφη το παιχνιδι μου αρεσει πολυ και το Live,βελτιωμενο μεν αλλα οχι αρκετο για να με τραβηξει απο το 2Κ...
tsakonas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δεν ξερω για το xbox και τα group releases παντως τα περισσοτερα bugs που αναφερονται, κανουν μπαμ και στο official demo toy PSN στο PS3. Aρα ξενερωσα. Εν αναμονη του patch.
papeipa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Για τα bug δεν ξερω...πιστευω οτι ο καθε παιχτης στην πραγματικοτητα, που παιζει nba, κατω απο το καλαθι 95% θα ειναι ευστοχος...οσο αναφορα τα γραφικα εγω δεν ειδα καμια θολουρα αλλα ειδα και ιδρωτες και φωτισμο και αντανακλασεις και ολα, τι να πω...
vk13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Το παιχνίδι είναι μια τεράστια Beta. Μπείτε στα forum της 2κ και διαβάστε Bugs Τα ποσοστά ευστοχίας είναι τεράστια, ο κάθε άμπαλος παίχτης μπορεί να πάει κάτω απο το καλάθι και να σκοράρει. Καταλαβαίνεται τι γίνεται δηλ με παίκτες σαν τον Garnett. Γενικά το Post play είναι overpowered. Το ίδιο και με τα τρίποντα. Εντελώς arcade. Το online τραγικό. 2κ servers αυτό λέω μόνο. Καταλαβαίνεται. Lag στο online ιδίως στα 5*5 αν ξεπεράσετε τους servers τους και παίξεται κανα παιχνίδι Γραφικά τραγικά. Οι αντανακλάσεις απο τα φώτα στο παρκέ που πήγαν? τα έφαγε η θολούρα και αυτά Πάρτε και ένα αλλο bug: Γενικά όποιος δώσει 60 ευρώ για αυτό το έκτρωμα χωρίς να έχει βγεί patch πρωτα είναι για μένα μεγάλο κορόιδο Φίλε ποια από τις δύο εκδόσεις έχεις; Δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη και αν υπάρχει κάποια καλή ανάμεσα σε αυτές τις δύο πληροφοριακά ρωτάω.
frou-frou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Ο Privateer είναι πολύ απαιτητικός από τα προηγούμενα τέλεια nba 2k. Aπό το 2k7 πάντως που είναι απίστευτο δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης παρα μόνο μικρολεπτομέρειες και τo gameplay φυσικά που πρέπει να τελειοποιηθεί.
privateer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Είμαι απαιτητικός γιατί η 2κ έχει θέσει υψηλά στανταρτ και όχι αυτό χάλι που παρουσίασε με το 2κ9 Έχω την έκδοση x360inT
TH_boy_20 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδια για το demo μιλαμε η για to original?
myst77 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδιά... τελικά ποια από τις δύο εκδόσεις ειναι πιο καλή για να κατεβάσουμε; καποιος που να δοκμασε και τις 2 ;
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Οπωσδήποτε όχι την Seed4ME. Αλλά και την 360int να κατεβάσεις, είναι πολύ πιθανό (αν τελικά όντως είναι κάποια leaked beta) να τη γράψεις τζάμπα και να χρειαστεί να κατεβάσεις κι άλλη έκδοση, όταν με το καλό κυκλοφορήσει το παιχνίδι.
deus Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 έφτιαξα και τον jordan από το create player από μακριά φαίνεται μια χαρά. κρίμα που έχω banaristei γιατί το dna που κατεβάζεις παίχτες που έχουν φτιάξει άλλοι φαίνεται πολύ καλό.
Thanofski Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 http://www.gamespot.com/xbox360/sports/nba2k9/review.html 8.0 review στο gamespot...Καμια αναφορα σε bugs και γενικοτερα πολυ καλα λογια για το παιχνιδι...Ή εμεις παιζουμε καμια Αlpha version ή δεν ξερω...
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 8.0 πάντως είναι πολύ λίγο για ένα τέτοιο μπασκετάκι. Πάει να πει δεν θα τους άρεσαν αρκετά πράγματα (ή θα περίμεναν πολλά περισσότερα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.