Προς το περιεχόμενο

NBA 2K9

TH_boy_20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ρε παιδια , επειδη ο θειος το εφερε 5 μερες πιο μπροστα απο την επίσημη κυκλοφορια δεν παει να πει οτι ειναι beta.

πιο παλια τα εφερνε μεχρι και μηνα πιο μπροστα....

και γω το ιδιο νομιζω.αυτη τη στιγμη κατεβαζω το release της χβοχ360int να δω αν οντως υπαρχουν διαφορες αν και δν νομιζω...

• Απαντ. 327
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σήμερα τηλεφώνησα σε 2 μαγαζιά για το γνήσιο 2K9 για 360. Στο ένα μαγαζί μου είπαν ότι έχει έρθει η αμερικάνικη έκδοση και ΔΕΝ είναι region free οπότε δε παίζει. Στο άλλο μαγαζί μου είπαν επίσης ότι έχουν την αμερικάνικη έκδοση και ΕΙΝΑΙ region free και παίζει κανονικά αλλά... δε το έχουν τώρα διαθέσιμο και θα με πάρουν σε μία ώρα. Δε πήραν... και θα τους ξανά-τηλεφωνήσω αύριο.

Στα επίσημα forums της 2K λένε ότι το παιχνίδι είναι region free πάντως.

Ελπίζω αύριο να πάνε αλά καλά και άντε να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε για 5on5 τουρνουά. :mrgreen:

Δημοσ.
Είναι region free το έχω

Ελπίζω όμως η έκδοση που έχω να είναι Beta γιατί αλλίως χρειάζεται ένα γερό patch. Αρκετά bugs.

Priv είσαι πάντα αυστηρός στη κριτική σου! Είμαι σίγουρος ότι θα λιώσουμε περισσότερο από ποτέ :PPp

Δημοσ.

Κι εγώ θα συμφωνήσω με τον Privateer, οι 2 εκδόσεις του θείου φαίνονται να έχουν πολλά κουσούρια.

Δημοσ.
Κι εγώ θα συμφωνήσω με τον Privateer, οι 2 εκδόσεις του θείου φαίνονται να έχουν πολλά κουσούρια.

Εγω ξερω τη μια εκδοση (xbox360int). Υπαρχει και αλλη;

Δημοσ.

Υπάρχει και η Seed4ME, η οποια φαίνεται να είναι προγενέστερη της 360int (πχ. αναφέρει τελευταίο roster update στις 1 Αυγούστου). Για την 360int δεν ξέρω, πάντως η Seed4ME έχει σίγουρα κάποια περίεργα πράγματα, όπως ότι σε πετάει έξω από το Live αν φορτώσεις το παιχνίδι (δεν χρειάζεται καν να μπεις σε Lobbies για να βγάλει λάθος, όπως η 360int), αλλά ακόμα και τα γραφικά της Seed φαίνονται λίγο... περίεργα. Σαν να είναι πιο πιξελιασμένοι οι παίχτες σε σχέση με το demo. Είδα και κάποια περίεργα σκαλώματα στα animations, που σίγουρα δεν υπάρχουν στο demo.

Για τα κουλά της Seed4ME είμαι εντελώς σίγουρος, γιατί το συγκεκριμένο γκρουπ έβγαλε πρόσφατα κι άλλα 2 releases για PC, τα οποια είναι βέβαιο ότι δεν είναι τελικές εκδόσεις. Οπότε φαίνεται ότι οι τύποι το συνηθίζουν...

Δημοσ.

Τίγκα στα bugs φέτος το 2κ9. Και μετά θέλουν 60+euro για το ίδιο ουσιαστικά παιχνίδι

Έχουμε και λέμε:

Inbound bug (αυτό που ανέφερα πιο πάνω)

framerate probs στα cutscenes

Frame rate prob στην κάμερα που ρίχνεις την πρώτη βολή (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ γιατί επηρεάζει το gameplay σε αντίθεση με τα cutscenes)

Θολούρα στο παρκέ. Τα γράμματα ίσα που φαίνονται απο μακρινές κάμερες

Πάνε τα lobbies απο το online

Πάει η HOF δυσκολία απο το online

Σε ένα αγώνα 2 φορές μου έκανε ενα στιγμιαίο κόλλημα όταν πήδαγα για rebound.

Δεν έχει την 2κcam απο το online (Δεν με ενδιαφέρει αλλά πολλοί παίζαν με αυτή). Σίγουρα την βγάλαν λόγω του χάλια framerate.

Στα ranked 5*5 δεν μπορείς να διαλέξεις ομάδα

Goaltending glitch παραμένει

Όταν πας να σουτάρεις και αλλάζεις γνώμη προσπαθόντας να πασάρεις παλία συνήθως γινόταν λάθος πάσα. Τώρα πάνε συστημένες στους συμπαίχτες σου.

Επίσης κάποιοι αναφέρουν ότι δεν τους μετράει καλάθια προς το τέλος των αγώνων στα online games.

Και ακόμη δεν έπαιξα online οπότε ο κατάλογος θα μεγαλώσει:devil:

Δημοσ.
Τίγκα στα bugs φέτος το 2κ9. Και μετά θέλουν 60+euro για το ίδιο ουσιαστικά παιχνίδι

Έχουμε και λέμε:

Inbound bug (αυτό που ανέφερα πιο πάνω)

framerate probs στα cutscenes

Frame rate prob στην κάμερα που ρίχνεις την πρώτη βολή (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ γιατί επηρεάζει το gameplay σε αντίθεση με τα cutscenes)

Θολούρα στο παρκέ. Τα γράμματα ίσα που φαίνονται απο μακρινές κάμερες

Πάνε τα lobbies απο το online

Πάει η HOF δυσκολία απο το online

Σε ένα αγώνα 2 φορές μου έκανε ενα στιγμιαίο κόλλημα όταν πήδαγα για rebound.

Δεν έχει την 2κcam απο το online (Δεν με ενδιαφέρει αλλά πολλοί παίζαν με αυτή). Σίγουρα την βγάλαν λόγω του χάλια framerate.

Στα ranked 5*5 δεν μπορείς να διαλέξεις ομάδα

Goaltending glitch παραμένει

Όταν πας να σουτάρεις και αλλάζεις γνώμη προσπαθόντας να πασάρεις παλία συνήθως γινόταν λάθος πάσα. Τώρα πάνε συστημένες στους συμπαίχτες σου.

Επίσης κάποιοι αναφέρουν ότι δεν τους μετράει καλάθια προς το τέλος των αγώνων στα online games.

Και ακόμη δεν έπαιξα online οπότε ο κατάλογος θα μεγαλώσει:devil:

Μην μου λες τέτοια... Θα είναι κρίμα να καταστρέψουν έτσι την παιχνιδάρα. Πάντως θυμάμαι πέρσι είχε ξεκινήσει με bugs (χαρακτηριστικό ήταν το bug του double team που έκλεβες συνέχεια την μπάλα) αλλά μετά βγήκε update και τα διορθώσανε. Αλλά αυτό με το framedrop φαίνεται σοβαρό. Έχω εμπιστοσύνη στην 2Κ να αναλάβει δράση..

Δημοσ.

Frame rate prob σε nba2k. Κάτι δεν μου κάθεται καλά.

Σε όλα τα 2κ που έχω παίξει στο xbox 360 δεν είχα ποτέ τέτοιου είδους πρόβλημα.

Δημοσ.

δεν πιστεύω ότι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα δεν έχω παίξει online αλλά εμένα το παιχνίδι μου φαίνεται φανταστικό έχω να νιώσω τέτοια αίσθηση βελτίωσης από το 2k και μετά 2κ2 στο dreamcast.

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι μια τεράστια Beta. Μπείτε στα forum της 2κ και διαβάστε Bugs

Τα ποσοστά ευστοχίας είναι τεράστια, ο κάθε άμπαλος παίχτης μπορεί να πάει κάτω απο το καλάθι και να σκοράρει. Καταλαβαίνεται τι γίνεται δηλ με παίκτες σαν τον Garnett. Γενικά το Post play είναι overpowered. Το ίδιο και με τα τρίποντα. Εντελώς arcade.

Το online τραγικό. 2κ servers αυτό λέω μόνο. Καταλαβαίνεται. Lag στο online ιδίως στα 5*5 αν ξεπεράσετε τους servers τους και παίξεται κανα παιχνίδι:-D

Γραφικά τραγικά. Οι αντανακλάσεις απο τα φώτα στο παρκέ που πήγαν? τα έφαγε η θολούρα και αυτά

Πάρτε και ένα αλλο bug:

229521344901_0_1.jpg

Γενικά όποιος δώσει 60 ευρώ για αυτό το έκτρωμα χωρίς να έχει βγεί patch πρωτα είναι για μένα μεγάλο κορόιδο :P

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι τα χώνουν οι αμερικάνοι στα φόρουμ. Μακάρι να γίνει κάτι και να διορθωθούν τα "ζουζούνια" αλλιώς θα γίνει pro no2 και θα πάει άπατο... Εγώ το έχω προπαραγγείλει πάντως (30 λίρες από αμαζον). Μωρέ λες γι'αυτό να είναι τόσο φθηνό;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...