nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Παλι το ιδιο προβλημα με το imgburn. Δεν μου γραφει το παιχνιδι και δεν νομιζω να φταει η εκδοση γιατι προσπαθησα να ξανακαψω το φιφα που το ειχα γραψει πριν 4-5 μερες με επιτυχια.. Μηπως ειναι καποιο update της ΜΣ που μπλοκαρει καπως το imgburn; Ανοιξα 2 ολοκαινουργια ΤDK 8χ και γραφω σε 2.4 χ. Παρακατω σας δειχνω τι μου βγαζει. Το εχει συναντησει κανενας αλλος αυτο το προβλημα..; Καμμια λυση;;; Δες την απάντησή μου εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2351292&postcount=3813
Thanofski Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Τελικα οσο πιο πολυ το παιζεις το 2κ9 τοσο περισσοτερο κολλας με αυτα που βλεπεις.Και εμενα στην αρχη μου κακοφανηκε καπως αλλα πλεον το βρισκω αρκετα εθιστικο.Χωρις να ξερω πολλα απο μπασκετ στην αμυνα εχω μερικα προβληματακια...Κατ αρχας να ρωτησω,εχω βαλει defence calling στο auto αλλα συνεχως το μονο αμυντικο συστημα που μου επιλεγει το cpu ειναι man-to-man.εχω παιξει καμια 10αρια παιχνιδια και δεν εχω δει κατι διαφορετικο εκτος απο mantoman.αυτο ειναι λαθος του παιχνιδιου γιατι στο 2κ8 δν το ειχα στο auto και δεν ξερω ή κανω κατι λαθος?Επαιξα ενα match με raptors και μου φυγε ο κ#λος να βρω πως θα σταματησω τον Yao...Πραγματικα οι καλοι παιχτες μετρανε στο παιχνιδι και το καλο ειναι οπως πολλοι προειπαν οτι ο cpu παιζει σωστα και χωρις τσατσιες...
deus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Τελικα οσο πιο πολυ το παιζεις το 2κ9 τοσο περισσοτερο κολλας με αυτα που βλεπεις.Και εμενα στην αρχη μου κακοφανηκε καπως αλλα πλεον το βρισκω αρκετα εθιστικο.Χωρις να ξερω πολλα απο μπασκετ στην αμυνα εχω μερικα προβληματακια...Κατ αρχας να ρωτησω,εχω βαλει defence calling στο auto αλλα συνεχως το μονο αμυντικο συστημα που μου επιλεγει το cpu ειναι man-to-man.εχω παιξει καμια 10αρια παιχνιδια και δεν εχω δει κατι διαφορετικο εκτος απο mantoman.αυτο ειναι λαθος του παιχνιδιου γιατι στο 2κ8 δν το ειχα στο auto και δεν ξερω ή κανω κατι λαθος?Επαιξα ενα match με raptors και μου φυγε ο κ#λος να βρω πως θα σταματησω τον Yao...Πραγματικα οι καλοι παιχτες μετρανε στο παιχνιδι και το καλο ειναι οπως πολλοι προειπαν οτι ο cpu παιζει σωστα και χωρις τσατσιες... Οταν είσαι άμυνα θα πατήσεις τον σταυρό δεξιά και θα επιλέξεις από τα αμυντικά συστήματα ζώνη πίεση σε όλο το γήπεδο κλπ κλπ.
polakis21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Privateer απλά απίστευτο! Το παιχνίδι είναι πόρωση. Σχεδόν πραγματικό μπάσκετ. Αν δεν είσαι και φλώρος και δεν παίζεις run and gun της πλάκας, μπορείς να παίξεις απίστευτα ρεαλιστικό μπασκετ με συστήματα, σκριν κλπ!
dp@pa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 τελικα τι προτιματε? το ΝΒΑ LIVE Που λενε πολυ πως αλλαξε? αυτο μου θυμηζη κατασταση PRO vs FIFA...και επειδη βλεπουμε πως ο ΠΕΤΕΡ μοορε εκανε δουλεια στην ΕΑ, μαλλον αυτο ισχη λιγο ε?...το επαιξε κανεις και τα 2 να μου πει την γνωμη του? εχω το 2κ...αλλα ειμαι περιεργος να μαθω για το λιβε..
polakis21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Όχι και πάλι το 2Κ είναι πολύ μπροστά. Δεν συγκρίνονται ακόμα. Μόνο και μόνο την κίνηση του διχτυού στο live2009 να δεις ξενερώνεις...
alex_psilos07 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 τελικα τι προτιματε? το ΝΒΑ LIVE Που λενε πολυ πως αλλαξε? αυτο μου θυμηζη κατασταση PRO vs FIFA...και επειδη βλεπουμε πως ο ΠΕΤΕΡ μοορε εκανε δουλεια στην ΕΑ, μαλλον αυτο ισχη λιγο ε?...το επαιξε κανεις και τα 2 να μου πει την γνωμη του? εχω το 2κ...αλλα ειμαι περιεργος να μαθω για το λιβε.. για μενα το live ειναι απλα παιχνιδακι μπροστα στον ρεαλισμο και οχι μονο του 2k....δεν λεω οτι δεν εχει προοδο απο περισυ αλλα και παλι δεν φτανει ουτε στο 10% του 2k9!!!!
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Privateer απλά απίστευτο! Το παιχνίδι είναι πόρωση. Σχεδόν πραγματικό μπάσκετ. Αν δεν είσαι και φλώρος και δεν παίζεις run and gun της πλάκας, μπορείς να παίξεις απίστευτα ρεαλιστικό μπασκετ με συστήματα, σκριν κλπ! Αρκεί να κατεβάσεις την ταχύτητα του παιχνιδιού! Ευτυχώς που υπάρχουν τα sliders.
analwsimos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...!!πως δημιουργώ νέο player??έχω x360 και δεν βλέπω πουθενα αυτό την επιλογή PLEASE HELP!! (κατα τα άλλα το παχνίδι είναι τέλειο..)
butcher13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Η εκδοση που εχουμε xbox360 του 2κ9 ειναι η τελικη εκδοση του παιχνιδιου;
Thanofski Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...!!πως δημιουργώ νέο player??έχω x360 και δεν βλέπω πουθενα αυτό την επιλογή PLEASE HELP!! (κατα τα άλλα το παχνίδι είναι τέλειο..) Απο το Roster management υπαρχει επιλογη Player Creation ή κατι τετοιο ομως φετος ειναι απλα τραγικο το creation και θα το διαπιστωσεις.Αν φτιαξεις λευκο παιχτη στο skin tone το κεφαλι ειναι αλλο χρωμα δερματος ενω το χρωμα του σωματος ειναι εντονα πιο σκουρο κατι το οποιο φαινεται και στα κοντινα και στον αγωνιστικο χωρο παρα πολυ εντονα.
privateer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Καλά πετυχα ένα απιστευτο bug που δεν ξερω αν φταίει η έκδοση του θείου ή οχι. Αφού σκοράρεις η μπάλα παραμένει στο παρκέ και μπορείς να την ξαναπάρεις και να σκοράρεις συνέχεια. Wtf!!!
The_Sheep Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδια , επειδη ο θειος το εφερε 5 μερες πιο μπροστα απο την επίσημη κυκλοφορια δεν παει να πει οτι ειναι beta. πιο παλια τα εφερνε μεχρι και μηνα πιο μπροστα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.