S4Lv4Ti0N Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Βρήκα iPhone ξεχασμένο απο Άγγλο τουρίστα... με O2 κάρτα μέσα κτλ. αλλά έχει γίνει disable, φαντάζομαι θα το έκανε όταν γύρισε, μέσω O2. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω access για unlock;; ακόμα και iTunes δε το διαβάζει γιατι λέει είναι password protected.
jason_rethymno Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 To καλύτερο που μπορεις είναι να το δώσείς πίσω.Αμα έχει κωδικό..
dali13gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Αν ο τουρίστας έχει φύγει, δεν μπορείς να το επιστρέψεις οπότε δοκίμασε να το κάνεις unlock και activate με το ziphone. Οδηγίες έχει στο wiki.
jason_rethymno Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Για δες γράφει κανένα κωδικό εμπρός ή πίσω στο iPhone? Αν ναι, δικό σου, είσαι τυχερός..
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Jason_Rethymno, είπα το βρήκα σε taxi, ξεχασμένο, δε το έκλεψα... κάποιος το ξέχασε και το έχασε, το βρήκα, και δε μπορώ να κάνω πολλά γι'αυτό... Αντί να ξεφεύγουμε τελείως απο το θέμα υπάρχει κανείς που μπορείς να μου απαντήσει στην ερώτηση μου;;
dali13gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δοκίμασες αυτό που σου είπα; Κάνε restore το iPhone και μετά ξεκλείδωσέ το.
jason_rethymno Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 ναι εντάξει το ακυρώνω το προτελευταίο μήνυμα. Αλλά κανα κωδικό δε βρήκες πάνω του? Εμένα το ipod έχει.
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 1. Δε μου ζητάει κωδικό πουθενά, απλά λέει iPhone is Disabled. 2. Στο iTunes δε το βλέπει, μου βγάζει ένα error οτι το iPhone είναι Password protected και πατάω OK και απλά το iPhone δεν εμφανίζετε υπο το Devices Tab. Conclusion: Δε μπορώ να κάνω restore, αλλιώς θα είχα κάνει.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 1. Δε μου ζητάει κωδικό πουθενά, απλά λέει iPhone is Disabled.2. Στο iTunes δε το βλέπει, μου βγάζει ένα error οτι το iPhone είναι Password protected και πατάω OK και απλά το iPhone δεν εμφανίζετε υπο το Devices Tab. Conclusion: Δε μπορώ να κάνω restore, αλλιώς θα είχα κάνει. Δοκίμασες να το θέσεις σε recovery mode; Βάλτο στην βάση του και κράτα ταυτόχρονα πατημένα το πλήκτρο Home (στο κάτω μέρος της οθόνης) και το κουμπί Sleep/Wake (στο πάνω μέρος του τηλεφώνου, παραδίπλα από την υποδοχή για τα ακουστικά) για περίπου 10 δευτερόλεπτα, μέχρι να δεις αυτή την εικόνα στο iPhone: Μετά ακολουθείς τη διαδικασία "ξεκλειδώματος".
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Ποια βάση του;Το βρήκε "σε taxi". Προφανώς μπορεί να το συνδέσει στον υπολογιστή γιατί πιο πάνω αναφέρει "Στο iTunes δε το βλέπει". Συνεπώς είτε έχει βάση είτε έχει καλώδιο iPod-to-USB.
dali13gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Βασικά τώρα που ξαναδιάβασα το πρώτο post, έχω μια απορία. Πως μπορεί να το κάνει disable από την Αγγλία. Να κάνει την sim ναι, αλλά τη συσκευή δεν μπορεί. Οπότε κάτι άλλο παίζει. Δοκίμασε να κάνεις αυτό που είπε ο paredwse. Έχω την εντύπωση ότι θα δουλέψει.
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 iPhone unlocked in recovery mode with ziphone successfully!!! Thanks peeps.
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Επειδή το iPhone δεν έχει -ακόμα- ελληνικούς χαρακτήρες θα γράψω απο εδώ μιας και γύρισα απο τη δουλειά... για όσους -έστω και για πλάκα ή μέσα σε πονηρά εισαγωγικά- πρότειναν οτι "το βρήκα σε ταξί", επειδή δεν γνωρίζεται ποιος είναι πίσω απο την οθόνη, και σέβεστε την ανωνυμία μου, όσο εγώ τη δικιά σας, δε δέχομαι να βγάζετε κουτά συμπεράσματα ως προς το πώς βρέθηκε η συσκευή στα χέρια μου... ήμουν τυχερός, πώς να το κάνουμε, suck it up δε λένε;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.