xtrmsnpr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Πρόσφατα μου έφεραν νέο net faster iad2 ,γιατί το πρώτο είχα προβλήματα με την σύνδεση ασύρματων συσκευών.. Αυτό(iad2) που έχω πάλι πρόβλημα έχει...Όλο κάνει restarts μόνο του..Εκεί που κάθομαι στον υπολογιστή ή και να μην κάθομαι,απλά να είμαι στο γραφείο,χωρίς να πειράζω τον υπολογιστή,θα το δω να σβήσει,να μείνει κόκκινο το λαμπάκι του power για λίγο,μετά γίνεται πράσινο,και ανάβουν και τα υπόλοιπα πράσινα που πρέπει..Προχτές κιόλας ήταν τόσο εκνευριστικό που ήμουν έτοιμος να το απογειώσω από το παράθυρο,γιατί έκανε,συνέχεια μα συνέχεια αυτό το πράγμα,είχε τρελαθεί,και τρέλαινε και μένα μαζί. Πάλι να πάρω την hol να δηλώσω βλάβη;Αυτό δεν είναι βλάβη,αλλά αναπηρία στο μόντεμ,αυτό το άθλιο πράγμα που δίνουν μαζί. :@
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 βλαβη γραμμης σιγουρα δεν ειναι .προβλημα ρουτερ ναι.δωστο για βλαβη του ρουτερ.αλλιως παρε κανα δικο σου να βρεις την υγεια σου.απο εκει και περα δεν ξερω αν υπαρχει κανα firmware για αυτο.
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 βλαβη γραμμης σιγουρα δεν ειναι .προβλημα ρουτερ ναι.δωστο για βλαβη του ρουτερ.αλλιως παρε κανα δικο σου να βρεις την υγεια σου.απο εκει και περα δεν ξερω αν υπαρχει κανα firmware για αυτο. Μάλιστα.Ευχαριστώ.Θα ενεργήσω ανάλογα.. Έχω ένα άλλο,αλλά το έφερα από αγγλία και είναι ένα Thomson SpeedTouch TG585v7 με περασμένο O2 περιβάλλον και ρυθμίσεις .Και δεν έχω βρει πώς να το φορμάρω,και να περάσω την μαμά firmware .
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 αν εχεις administrator privilege τοτε κανονικα με το wizard αλλαζεις το firmware και παιζεις μια χαρα.
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 αν εχεις administrator privilege τοτε κανονικα με το wizard αλλαζεις το firmware και παιζεις μια χαρα. έγραψα αdmin /admin ή administrator/admin..και προχώρησε κανονικά παρακάτω..Αλλιώς δεν θα με προχωρούσε,σωστά;
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 σωστα δεν θα σε προχωρουσε.αρα μπορεις να περασεις πχ το 8.2.6.5 η το πιο νεο firmware και να ειναι τελειως ξεκλειδωτο.απλα θες το wizard και το firmware.το firmware Παντα με καλωδιο και γινεται απο εφαρμογη οχι μεσα απο το ρουτερ. http://leoforeia.gr/thomson/ αλλιως πες μου να σου ανεβασω firmware και wizard.και καμια φορα θελει καρφωτα ip για να παιξει ο wizard.καρφωτα Ip στο tcp ip της καρτας δικτυου σου
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 σωστα δεν θα σε προχωρουσε.αρα μπορεις να περασεις πχ το 8.2.6.5 η το πιο νεο firmware και να ειναι τελειως ξεκλειδωτο.απλα θες το wizard και το firmware.το firmware Παντα με καλωδιο και γινεται απο εφαρμογη οχι μεσα απο το ρουτερ.http://leoforeia.gr/thomson/ αλλιως πες μου να σου ανεβασω firmware και wizard.και καμια φορα θελει καρφωτα ip για να παιξει ο wizard.καρφωτα Ip στο tcp ip της καρτας δικτυου σου Ααα..μέσα από εφαρμογή θέλει.Δεν το ήξερα αυτό.Στο site εκεί θα την βρώ την εφαρμογή; Γιατί ξέρεις έψαχνα σα χαζός,και δεν έβρισκα πως να το πειράξω το firmware του. Θα το ψάξω το site ,αλλιώς όπως λες αν μπορείς να τα ανεβάσεις κάπου.Κατάλαβα,θα του δώσω ip καθορισμένη ,θα βρω ποιά είναι. EDIT-βασικά κατέβασα την τελευταία έκδοση του manager και το firmware που μου είπατε.Και θα το κάνω τώρα..Αλλά απότι είδα δεν με έβαζε με admin όπως είχα γράψει πιο πάνω,και ψάχνω στο net να βρω τα usernames. Το έκανα και reset γιατί δεν θυμάμαι αν το είχα πειράξει αυτό παλιά. Δες τί μου βγάζει,όταν πάτησα να κάνω update.
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 καθορισμενη Ip για το pc εννοουσα.και του δινεις του pc ip 192.168.1.x Οπου χ οτιδηποτε εκτος απο 254 που ειναι το ρουτερ.το router σου ποιο firmware φοραει?δοκιμασε με καποιο αλλο μικροτερο firmware και μετα να πας στο 8.2.6.5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.