jnt77 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Ψαχνω για ενα cd-tuner με ειδοδο usb και εμφαση στην καλη ποιοτητα ηχου εως 200ε. Αν καποιος εχει δοκιμασει καποια συσκευη θα μου ηταν χρησιμες οι εντυπωσεις . Ευχαριστω.
jnt77 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 clarion dxz578 ελαφρώς λίγο πάνω από 200 ευρά thanks lostson, ξερεις αν υπαρχουν περιορισμοι στο μεγεθος της μνημης η του σκληρου δισκου που αναγνωριζει?
jnt77 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Τελικα αγοραστηκε το Pioneer DEH-P6000UB. Αν και περιεργο χειριστικα εχει ικανοποιητικο ηχο και αποδεκτη εμφανιση. Οταν συνδεθηκε ο 120gb δισκος της western digital (με το παρεχομενο καλωδιο) αρκεστηκε στο να ανοιγοκλεινει λογω μη επαρκειας ρευματος.Ο εν λογω δισκος δουλεψε σε ολους τους φορητους και σταθερους υπολογιστες που κατα καιρους εχει συνδεθει με η χωρις μικρη προεκταση καλωδιου. Τοση τσιφουτια στα mA δεν την περιμενα. Ευχαριστω για της απαντησεις σας.
vagpap Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Για να μην ανοίξω νέο θέμα, μιας και αυτό ήρθε κουτί, έχετε κάτι να προτείνετε σε χαμηλότερη κατηγορία τιμής? (entry-level) Έχω δει πχ αυτό. Καμία εμπειρία? Καμία ιδέα?
firewalker Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Έχω δει μερικά vdo γύρω στα 120 ? που έχουν είσοδο για usb, SD και MS.
tarantules Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Έχω πάρει το Sony CDX-GT410U από MediaMarkt στα 99 ευρώ.Απλά τέλειο.USB υποδοχή στην πρόσοψη και AUX επίσης στην πρόσοψη να συνδέσεις ότι θες.4Χ50 Watt.Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
vagpap Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Κρατάω μια επιφύλαξη για τα φτηνά Sony, μιας και έχω εμπειρία με ένα, το οποίο σταμάτησε σταδιακά να παίζει αντεγραμένα δισκάκια και μετά με το ζόρι διαβάζει και κανονικά cd, χωρίς κακομεταχείρηση ή μεγάλη πάροδο χρόνου.
HamerZ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Για της Sony το συγκεκριμένο που έχω και εγώ δεν μου διάβασε φλασάκι της kingston (data traveler elite) ενώ δεν είχα πρόβλημα με το nano της creative.
ApSiMan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Κρατάω μια επιφύλαξη για τα φτηνά Sony, μιας και έχω εμπειρία με ένα, το οποίο σταμάτησε σταδιακά να παίζει αντεγραμένα δισκάκια και μετά με το ζόρι διαβάζει και κανονικά cd, χωρίς κακομεταχείρηση ή μεγάλη πάροδο χρόνου. Δυστυχώς και εγώ έχω άσχημη εμπειρία από τα φτηνά sony....χαλάσανε οι επαφές της μάσκας με την μονάδα 3 φορές....μια μέσα στην εγγύηση, μια μετά από 2 μήνες (μόλις τέλειωσε η εγγύηση) και αλλη μια πριν κάνα χρόνο που το άλλαξα. Πήρα ένα JVC στα 200Ε τότε το οποίο είναι πολύ καλό. Και ακουστικά και σαν κατασκευή με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.