Προς το περιεχόμενο

βελτιώνοντας τη φυσική κατάσταση...

har_ry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτα που εχω να πω εγω ειναι τα εξης:Ποτε στη ζωη μου δεν σκεφτηκα να παρω ντοπες,κρεατινες και τετοιες ιστοριες.Ποτε!!Αυτα που μαλλον θα κανω ειναι κολυμπι ξερω γω 2-3 φορες την εβδομαδα,2-3 φορες περπατημα αρκετη ωρα,καθε μερα κοιλιακους και προσοχη στη διατροφη.

Το μονο που δεν ξερω αν ειναι καλο ειναι να κανω βαρη.

Εσεις τι λετε με αυτο;

Δημοσ.

Εαν θέλεις να χάσεις αρκετά κιλά καλό είναιι νομίζω πρώτα να ασχοληθείς με αερόβια άσκηση.Τρέξιμο κολύμπι κτλ κτλ και κοιλιακούς. Βάρη βάζεις στο προγράμα αφού έχεις φτάσει κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Το 1ο πράγμα που πρέπει να κάνεις και το πιο σημαντικό είναι ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ.

Γερά με τσαμπουκά και θα έρθουν και τα υπόλοιπα.

Δημοσ.
To dianabol σε τιγκαρει στα νερα, μονο κομματια δεν θαναι αν το παρει αυτο:-p

νταξει ρε παιδι μου αλλα ο αναβολισμος του θα παρει φωτια καποιος που ξερει να το χρησιμοποιησει με τα καταλληλα καπακια θα τον βοηθουσε.

Δημοσ.

Εναλλακτικά ας αγοράσει κάποιο μηχάνημα από το tele-marketing,που γυμνάζουν όλο το σώμα.Τα προτείνει και ο chuck norris.

Δημοσ.
Κολυμπι και παλι κολυμπι φιλε...τα γυμναζει ολα αλλα και νιωθεις κ εσυ καλα λογο της ζεστης...πηγαινε σε ενα δημοτικο κολυμβητηριο οπου ειναι περιπου 3-5 ευρω η εισοδος και οση ωρα θελεις....

Παρόλο που είμαι μεγάλος φαν και το εξασκώ παραπάνω από τακτικά *3 φορές την εβδομάδα), δεν συμφωνώ ότι τα εξασκεί όλα. Πχ εγώ αν παίξω πολύ ώρα μπάσκετ υπό σκληρές συνθήκες (που δεν είναι και σπάνιο γιατί οι Γερμανοί είναι πολύ ανταγωνιστικοί σε ότι κάνουν) μετά με πονάνε τα γόνατα μου, πιθανότατα λόγω του ότι με το κολύμπι επιβαρύνονται ελάχιστα, ενώ αντίθετα με το να χοροπηδάς και να τρέχεις γύρω γύρω σαν κατσίκι πάρα πολύ.

Και φανταστείτε ότι υπάρχουν συνομήλικοι που είναι 50 κιλά… Τους λυπάμαι παραπάνω από τους χόντρους αυτούς!

Φίλε κόψε λίγο...μπορώ να σου πω ότι το ίδιο αξιοθρήνητους βρίσκω εγώ κάτι πηγμένους στις κρεατίνες που σκάνε σε πισίνα και δεν αντέχουν ούτε 50 μέτρα να βγάλουν...αλλά περί ορέξεως κολοκιθόπιτα, ο καθένας ότι γουστάρει κάνει.

Δημοσ.

Τyphoon αν παιζεις μπασκετ σε αλανα - γηπεδο με τσιμεντο ειναι φυσιολογικο να σε πονανε τα γονατα αφου καταπονουνται απο τα πολλα αλματα σε σκληρο εδαφος.

Δημοσ.
Τyphoon αν παιζεις μπασκετ σε αλανα - γηπεδο με τσιμεντο ειναι φυσιολογικο να σε πονανε τα γονατα αφου καταπονουνται απο τα πολλα αλματα σε σκληρο εδαφος.

Ναι ναι συμφωνώ, αλλά εγώ αποδεικνύωμαι ιδιαίτερα "εύθραυστος" σε αυτό σε σχέση με άλλους.

Επίσης ένας άλλος λόγος που δεν συνιστώ το κολύμπι συνήθως είναι γιατί για να το κάνεις σε οποιαδήποτε διάρκεια ή οποία θα σου επιτρέψει να χάσεις κιλά πρέπει να έχεις ήδη αρκετά καλό συνδιασμό φυσικής κατάστασης και τεχνικής, τα οποία θέλει κόπο για να αποκτήσεις (ειδικά την τεχνική). Οπότε οι περισσότεροι (τουλάχιστον φίλοι και γνωστοί μου) που το δοκιμάζουν, το παρατάνε γρήγορα.

Δημοσ.

Εγω τα τελευταια 7 χρονια καθε καλοκαιρι παιζω 3-4 ωρες καθε μερα μπασκετ και την εχω βγαλει καθαρη! ενα φιλαρακι μου ομως επαθε μηνισκο σε ανυποπτη φαση.

Δημοσ.

Για σας είμαι 16 ετών και ασχολούμε με την μπάλα 5 χρόνια παίζοντας σε ερασιτεχνικά προταθλήμα Α τοπικό είμαι τερματοφύλακας. Πρέπει να συνδιάζει την δύναμη , την ταχύτητα, αντοχή και γενικά πολύ καλή φυσική κατάσταση. Την επόμενη βδομάδα τελειώνουμε τηε προπονήσεις αλλά εγώ θα ξεκουραστώ 1 εβδομάδα και μετα κάθε μέρα τρέξημο, βάροι και ασκήσεις με λασιχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...