Προς το περιεχόμενο

βελτιώνοντας τη φυσική κατάσταση...

har_ry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(φιλος) εχασες σε τρεις μηνες 23 κιλα μυικου και λιπωδους ιστου(στεγνωσες κυριολεκτικα) και ταυτοχρονα "εβαλες" 7 κιλα μυς.ελαχιστοι το καταφερνουν αυτο σε λιγοτερο απο 20 μηνες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εχασες 23 κιλα σε 3 μηνες!!! Και μετα αρχισες πρωτεινες κλπ;;;;

Όχι, μπορεί να ήταν και τέσσερις οι μήνες. Μετά από μια περίοδο έξι μίνων άρχισα το γυμναστήριο και τα συμπληρώματα. Όταν κατάλαβα πόσο άσχημο πράγμα για έναν άνδρα είναι να είναι λεπτός… να σε σπρώχνουν και να πετάγεσαι πέντε μέτρα…

Και φανταστείτε ότι υπάρχουν συνομήλικοι που είναι 50 κιλά… Τους λυπάμαι παραπάνω από τους χόντρους αυτούς!

Δημοσ.

Γυμναστήριο κάθε μέρα δεν είναι ακριβώς αυτό που έλεγε μάλλον ο chrisxxx (no offense γιατί μπορεί να κάνω και λάθος, αν για παράδειγμα εκτός από τα κλασσικά βάρη κάνεις στην αρχή τρέξιμο 4-5km και μέσα στην βδομάδα μία φορά 10km,). Θέλω να πω πως πάρα πολύ καλά κάνεις και έχασες τα κιλά και άρχισες να γυμνάζεσαι αλλά μάλλον με το πρόγραμμα που θα κάνεις αυτούς τους 2 μήνες τα συμπληρώματα μάλλον δεν χρειάζονται. Στον όμολό μου κάνουν (έκανα και εγώ αλλά λόγω ενός προβλήματος έχω σταματήσει αυτή την περίοδο) 2 φορές τη μέρα προπόνηση με βάρη και τρέξιμο το απόγευμα (5-10km ανάλογα την προπόνηση) και δεν παίρνουν συμπληρώματα,

Δημοσ.

Κάπου εδώ, νομίζω ότι πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις, γιατί παρακολουθούν το φόρουμ και μικρά παιδιά.

Δημοσ.
Μην το παρακάνεις με τις κρεατίνες γιατί θα πηδ$$#ξεις τα νεφρά σου πάντως.

Προσέχω πάρα πολύ τις δόσεις και εννοείται πως την κόβω για κάποια διαστήματα όπως μου είπε και ο γυμναστής.

Δημοσ.

Εδώ ο άλλος θέλει να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση,οπότε υποθέτω πως κάποιο άθλημα και η κατάλληλη διατροφή είναι ότι πρέπει.Αν θέλει να αποκτήσει σωματάρα για να ρίχνει πιπίνια ας πάει γυμναστήριο.

Δημοσ.

Βελτιωση της φυσικης καταστασης και μειωση του λιπους γινεται με καυσεις ΤΕΛΟΣ. Τωρα το τι καυσεις θα επιλεξεις ειναι δικο σου θεμα θελεις τρεξιμο, θελεις πεζοπορια, θελεις κοπηλασια, θελεις σεξ διαλεξε και παρε. Και γυμναστηριο (βαρη) να πας αν δεν τρεξεις και δεν πηξεις στους κοιλιακους το πολυ πολυ να γινεις σαν εκεινους με τα μπρατσα, τη μπυροκοιλια και τα αφυσικα λεπτα ποδια που δεν τα γυμναζουν καθολου...

Δημοσ.

Εγώ αυτό που έχω να πω αν και υπήρξα ποτέ χοντρός...

Μετά από 22 χρόνια και λόγο περιστάσεων έχω φτάσει στα κίλα που θα έπρεπε να είμαι 1,87 - 78 κιλά ενώ πριν ήμουν 1,87 - 68 κιλά...

Προβλέπω βέβαια να τα χάσω τώρα το καλοκαίρι...

Φίλε μου πάντως εάν θες την γνώμη μου τουλάχιστον 1 ώρα το λιγότερο την ημέρα ΤΡΕΞΙΜΟ έστω και σε μπάλα.

Πάντως σε ένα μήνα περισσότερο από 5 κιλά maximum χλομό να κάψεις...

Άντε και καλές γυμναστικές....

Nemesis πρόσεχε με αυτά που κάνεις....

Ειληκρηνά δεν θες να δεις πως θα γίνει το σώμα σου εάν για οποιοδίποτε λόγο σταματίσεις την γυμναστική.

Και πιστεψέμε η αλλαγή θα είναι τόσο γρήγορή όσο γρήγορα φούσκοσες.

Χαμπάρι δεν θα πάρεις... Την μία μερα τούμπανο την άλλη λαπάς.

Καλήτερα με λίγα και καλά παρά με μύς από νερό.

Δημοσ.

Κολυμπι και παλι κολυμπι φιλε...τα γυμναζει ολα αλλα και νιωθεις κ εσυ καλα λογο της ζεστης...πηγαινε σε ενα δημοτικο κολυμβητηριο οπου ειναι περιπου 3-5 ευρω η εισοδος και οση ωρα θελεις....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...