har_ry Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Καλησπερα σε ολους. Φετος εδωσα πανελληνιες και αυριο τελειωνουν και οι ενδοσχολικες.Μεχρι να παω διακοπες,εχω 1 μηνα μπροστα μου στην Αθηνα.Αυτον τον μηνα θα ηθελα να τον εκμεταλλευτω ωστε να βελτιωσω τη φυσικη μου κατασταση.Δεν ειμαι παχυσαρκος,ωστοσο τα εχω τα παχακια μου. Απο δραστηριοτητες που θα μπορουσα να κανω,σκεφτομαι κολυμπι στη θαλασσα και χαλαρο περπατημα.Απο την αλλη,υπαρχει και το γυμναστηριο,που ποτε δεν εχω παει και δεν ξερω τι γινεται. Επισης,με το Euro,εχω πλακωθει στα fast-food.Οποτε,κατι πρεπει να γινει και με το φαγητο(καποιας μορφης διαιτα). Τι εχετε να προτεινετε;Ειχατε αναλογη εμπειρια;Πως την αντιμετωπισατε;
Lilith19 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Πιστευω οτι το καλυτερο θα ηταν ν'απευθυνθεις σ'ενα διατροφολογο.Θ'ακουσεις πολλων ειδων διαιτες ισως αλλα δεν ξερεις τι ειναι καλυτερο για τον οργανισμο σου και τι ταιριαζει περισσοτερο στις προτιμησεις σου.Ο διατροφολογος θα σε βοηθησει να διαλεξετε μαζι ενα προγραμμα προσαρμοσμενο στα δικα σου γουστα στο φαγητο και στις αναγκες σου..Φανταζομαι ομως απ'άυτα που γραφεις οτι δεν θελεις να χασεις τα τρελα κιλα,οποτε αν απλα αρχισεις μια σχετικη ασκηση,περπατημα πχ μιση ωρα την ημερα κ αρχισεις να τρως πιο ελαφρια φαγητα,οχι junk food,οχι γλυκα,μεσα σε 10μερες θα δεις αποτελεσμα..Επισης το καλοκαιρι ο οργανισμος εχει λιγοτερες θερμιδικες αναγκες οποτε λαβε το και αυτο υπ'οψιν σου..
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Aν βαριεσαι να γυμναστεις μονος σου κανε τα εξης: 1. 5χ5 ή μπασκετάκι καθε μερα. Ειδικα για μπασκετ δεν χρειαζεται να ψαχνεις για παρεα αλλα πας σε ενα γηπεδο και ολο και καποιο μονο θα βρεις να παιξεις. 2. Πεζοπορια! Υπαρχουν συλλογοι που κανουν ημερησιες ή δυημερες εκδρομουλες και ειναι αρκετα καλη γυμναστικη. 3. Γυμναστηριο ειναι η καλυτερη λυση αλλα παιζει να βαρεθεις στην 1η βδομαδα. 4. Το κολυμπι που αναφερεις ειναι η καλυτερη γυμναστικη αρκει να το κανεις σωστα και συχνα. Για διαιτα υπαρχουν καποια ποστ που μπορεις να βρεις στο μπλα-μπλα. * Σε ενα μηνα δεν θα δεις σχεδον καμια διαφορα στο σωμα σου! οσα κιλα και αν χασεις αλλα θα αισθανεσαι πολυ καλυτερα.
De@th L0rd Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Γενικά με το που θα κόψεις το σκουπιδοφαγητό θα δείς διαφορά στον οργανισμό σου σε μερικές μέρες.Σκοτώνει το άτιμο...Αλλά όπως είπε η lilith(όνομα κι αυτό no-offence) ένας διατροφολόγος-διαιτολόγος θα σε βοηθήσει καλύτερα.Ζάχαρες,γλυκά και junk-food θα στα κόψει έτσι κι αλλιώς.
sleepy_head Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Επίσης μακρία από αναψυκτικά/αλκοολούχα ποτά. Καλύτερα νερό μετά το φαγητό.
bolec Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Διαιτολόγος+γυμναστήριο=η καλύτερη λύση Ναι, στο 6άμηνο αν τα τηρήσεις επιμελώς και τα 2 θα δεις θεαματικά αποτελέσματα. Σε 1 μήνα μην περιμένεις και πολλά....
NemeSis1990 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Πες μου ύψος-βάρος για να σε βοηθήσω. Είμαι ακριβός ίδια ηλικία με εσένα και πέρσι το καλοκαίρι έχασα 23kg. Από 86 πήγα 63. Όταν έπεσα 63, επειδή κατάλαβα πως έχασα όλο τον μυϊκό ιστό μου (έχανα από τα κορίτσια της τάξης στο ʽʼχέριʼʼ) άρχισα γυμναστήριο πρωτεΐνη-κρεάτινη και τώρα είμαι 70kg με γραμομένους κοιλιακούς (ποτέ άλλοτε δεν είχα) και ένα χέρι όπως όταν ήμουν 86kg αλλά αυτή τη φορά όχι λίπος, σκέτος μυς. Συνεχίζω την προσπάθεια, άλλαξε η ζωή μου μετά από αυτό, φίλοι, παρέες… και λυπάμαι όταν βλέπω χοντρά άτομα… ακόμα περισσότερο επειδή είναι εντελώς ανέμελοι. Περιμένοντας τα κιλά να χαθούν έτσι. Κομμένα τα γλυκά, οι πίτσες, τα πατατάκια, οι γύροι, η φέτα, τα φρούτα και το ψωμί. Πολλά λαχανικά, κοτόπουλο, ψάρι, εσπεριδοειδή και γιαούρτια 2% για βραδινό. Επίσης μακριά από τηγανιτά φαγητά. ΘΑΝΑΤΟΣ! Υπάρχει και άλλως τρόπος όμως: Κάνε την δίαιτα του αστροναύτη: Τρως τα πάντα εκτός από αστροναύτες!
Garnele Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 κομμένα τα φρούτα;;; με ποια λογική; (αυτό, παραβλέποντας το ότι τα εσπεριδοειδή επιτρέπονται ε)
NemeSis1990 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 κομμένα τα φρούτα;;;με ποια λογική; Εννοώ την φάση ʽʼκατεβάζω ένα καρπούζι στην καθισιάʼʼ.
Hamurabi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 με τη λογικη οτι ειναι τιγκα στη ζαχαρη. Προτιμησε πρασινα μηλα αν θες να φας φρουτα.
dominuskna Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 νεμεσις(στα ελληνικα καθ'οτι εχουν απαγορευτει οι λατινικοι χαρακτηρες),ποσο χρονο σου πηρε για να ολοκληρωσεις την μεταβολη που αναφερεις στο σωμα σου?
NemeSis1990 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 νεμεσις(στα ελληνικα καθ'οτι εχουν απαγορευτει οι λατινικοι χαρακτηρες),ποσο χρονο σου πηρε για να ολοκληρωσεις την μεταβολη που αναφερεις στο σωμα σου? Τρεις μήνες φίλε-φίλη.
Chrisxxx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Νεμεσις γιατι να παρεις ομως Κρεατινη και πρωτεινες; αδικα φορτωνεστε με ουσιες που ναι μεν δεν ειναι επικινδυνες δεν σας χρειαζονται ομως αν δεν κανετε αθλητισμο (επαγγελματικο - ερασιτεχνικο).
Chrisxxx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Τρεις μήνες φίλε-φίλη. Εχασες 23 κιλα σε 3 μηνες!!! Και μετα αρχισες πρωτεινες κλπ;;;;
NemeSis1990 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Νεμεσις γιατι να παρεις ομως Κρεατινη και πρωτεινες; αδικα φορτωνεστε με ουσιες που ναι μεν δεν ειναι επικινδυνες δεν σας χρειαζονται ομως αν δεν κανετε αθλητισμο (επαγγελματικο - ερασιτεχνικο). Πηγαίνω καθημερινά γυμναστήριο δύο μήνες τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.