Monster15184 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Γεια σας θα ηθελα να αγορασω τα συγκεκριμενα ηχεια τισ logitech και θα ηθελα την γνωμη σας εαν ειναι καλα ή να αγορασω καποια αλλα, αυτο που θελω, ειναι να εχουν πολυ καλη αποδοση ηχου. θα μπουν σε υπολογιστη εαν θελει να ρωτησει κανενας.
Monster15184 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 τα ηχεια ειναι αυτα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501597
Monster15184 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Η καρτα ηχου που εχω θα εχει κανενα προβλημα (Realtech HD audio manager ) 8 καναλη ειναι on board η μητρικη μου Gigabyte P35 DS4 εαν βοηθαει καθολου.
Tonysix Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Κοιταξε τα εχω εγω και τα χρησιμοποιω για τις κονσολες μου, με ικανοποιουν και πιστευω σαν σχεση τιμης αποδοσης ειναι πολυ καλα, τωρα για το PC σου κλπ δεν ξερω, στο PC μου τα ειχα συνδεσει με coaxal (ομοαξωνικο ?) και τα ειχα με stereox2 ρυθμιση οταν το χρησιμοποιουσα σαν media center για να βλεπω ταινιες στην μεγαλη τηλεοραση, εμεινα αρκετα ικανοποιημενος. Αν εχεις περιορισμενο χωρο παντως προτιμησε κατι σε 2.1 Εχω διαβασει σχολια απο ατομα που τα αγορασαν για δουλεια σε studio κλπ οτι δεν εμειναν ικανοποιημενοι με την πιστοτητα των ηχειων, στα δικα μου αυτια ακουγονται θεϊκα και πολυ δυνατα επισης (μπορεις ανετα να καλυψεις πολυ μεγαλους χωρους) (εχε υποψιν σου οτι το συγκεκριμενο συστημα ειναι καπως ευαισθητο στις αυξομειωσεις της τασης οποτε ενδεχεται αν το εχεις σε κοινη πριζα με μεγαλες συσκευες π.χ. air condition να ακους ενα στιγμιαιο "pop" οταν ανοιγεις η κλεινεις κατι, το ξερω δεν το ειπα πολυ επιστημονικα αλλα καταλαβες τι θελω να πω.. το προβλημα παντως πολυ μικρο και αντιμετωπιζεται με την καταλληλη συνδεσμολογια) googlare το ειναι γνωστο θεμα με τα συγκεκριμενα ηχεια +1 για αγορα και "casual" χρηση ειναι *ισως* το καλυτερο συστημα στην κατηγορια του.
cabdik Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 εξαρταται απο το χωρο που θα τα βαλεις και τη χρηση που θα τους κανεις. αλλο ειναι να τα βαλεις στο υπνοδωματιο σου η σε ενα μικρο γραφειο και απλως να ακους μουσικη και αλλο να τα βαλεις σε ενα μεγαλο σαλονι για ταινιες. πες μας για τι χρηση τα θες και μετα σου λεμε...
Monster15184 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 ο χωρος που θα μπουν ειναι αρκετα μεγαλος οποτε δεν εχω κανενα προβλημα εγω απλος ρωτησα εαν ειναι αξιοπιστα αυτο με νοιαζει περισσοτερο.
popolaros Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 η ποιοτητα ηχου τους ειναι μετρια αν θες να ευχαριστιεσαι την μουσικη σου , κοιτα καπου αλλου αν θες να παιζεις games τοτε παρτα
N.I.C Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 η ποιοτητα ηχου τους ειναι μετρια αν θες να ευχαριστιεσαι την μουσικη σου , κοιτα καπου αλλου αν θες να παιζεις games τοτε παρτα Εδώ όμως παίζει ρόλο και η κάρτα ήχου που έχεις όχι μόνο τα ηχεία... Όταν λες να κοιτάξει αλλού, φαντάζομαι εννοείς επαγγελματικά πράγματα έτσι; Γιατί καλύτερα από τα Ζ σε αυτό το επίπεδο, δεν βρίσκεις...
bluesattack Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Aν τα θες μονο για games και homecinema παρτα.Αν τα θες για μουσικη προτιμησε κατι αλλο.Αλλα και εκει παιζουν τα πραγματα..αν ακους dance κλπ κλπ καλα ειναι ..και το sub δυνατο.Αν θελεις πχ να ακους ροκ εγω δεν θα τα επαιρνα.Πρεπει να πεις για τι ακριβως χρηση τα θες , τι ακουσματα εχεις και ποσο μεγαλος ειναι ο χωρος.Τωρα βεβαια σε αυτα τα λεφτα (εχουν πεσει κιολας ) δεν νομιζω να μπορεις να βρεις και τιποτα αλλο ,πιθανοτατα κανα αντιστοιχο της creative..που εγω τα προτιμω..αν και δεν εχουν τις ευκολιες συνδεσης των logitech.Πιθανοτατα ομως να μπορεις να ανεβεις λιγο , ειδικα αν θελεις καλυτερη πιστοτητα ηχου για μουσικη.Αν μπορεις δηλαδη να φτασεις μεχρι τα 400-450Ε θα εχεις πολυ καλυτερο μουσικο αποτελεσμα απο οτι με τα logitech.Aλλα οχι τοσα μπασα βεβαια..μια και σε αυτα τα λεφτα δεν χωραει ..και sub.
Monster15184 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Πιστευω πως οι γνωμες με καλυψαν αρκετα και κατεληξα στα Logitech. Εγω τα ηχεια τα θελω για να ακουω την μουσικη μου και να βλεπω τις ταινιες μου αμα θελω κατι παραπανω (σε αποδοση και ποιοτητα) εχω και το ηχοσυστημα του σαλονιου μου αλλα βαριεμαι την διαδικασια να τραβαω καλωδια και να τα κρυψω για να μην φενονται ασχημα πιστευω να με καταλαβενεται. Σας ευχαριστω για τις γνωμες σας
super_Vegeta Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Όχι και μέτρια ,μια χαρά θα ακούς τη μουσική σου, βασικά θα εντυπωσιαστείς απο τα ηχεία, εγώ τα χάζευα αρκετό καιρό απο τότε που τα πήρα και ακόμα με εντυπωσιάζουν, απλά τα καλύτερα PC ηχεία
Christos_fg7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα παιδιά...ενδιαφέρομαι να αγοράσω ηχεία για υπολογιστή τα οποία θέλω να τα συνδέω και με την τηλεόραση κάποιες φορές και θα ήθελα τη γνώμη σας κατά πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο και ποιά ηχεία να αγοράσω μέχρι 100? και αν θα έχω καλό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παρακάτω δίνω κάποιες από τις επιλογές μου http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.502021 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500717 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501639 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803112 Αν έχετε κάτι να προτείνετε και εσείς ευπρόσδεκτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.