tegeatis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 είδες αυτό της υπογραφής μου? άν όχι αξίζει να το δείς απο κοντά. Αν κατάλαβα τα γούστα σου ταιριάζουν με τα δικά μου οπότε δες το καλύτερα. Δες όμως το μαυρο! Τι θήκη είναι αυτή???? Thermaltake Swordm Lcs VD500LBNA Αυτή είναι για διαστημικές πτήσεις όχι για το δωμάτιο μου Καλά ε, δεν είχα ξαναδεί τέτοια θήκη, δεν περίμενα ποτέ θήκη για pc να έχει τέτοια συστήματα επάνω, αλλά είναι λίγο ακριβούλα μωρέ, μόνο 569ευρώ!!! Αυτά που έχεις στην υπογραφή σου τα έχεις ή έχεις φτιάξει το τέλειο φανταστικό PC?
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806505 COOLERMASTER RC-534 CENTURION 534 BLACK Αυτό πήρα τώρα που έφτιαξα νέο σύστημα,αρκετά καλό,κ ευρύχωρο!!Έχει από τν μαμά τ,ανεμιστήρα μπροστά,πέρνει άλλον έναν πίσω,αλλά στο πλάι όχι...τουλάχιστον όχι 12ρι που λένε στο eshop..Μια βδομάδα που το δουλεύω περίπου,φαίνεται κ ωραίο στον χώρο!
MixalisX Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Αυτά που έχεις στην υπογραφή σου τα έχεις ή έχεις φτιάξει το τέλειο φανταστικό PC? φανταστικό φυσικά, απλά έβαλα ότι ποιο ακριβό έχει το πλάισιο, αλλά πρέπει μάλον να το αναβαθμίσω πάλι το συστηματάκι μου
Jojos170304 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Αυτό το έχει τσεκάρει κανείς? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977695&product=1138944 Supercase SK-337-BS με τροφοδοτικό 450W στα 35 ευρώ?
antonl Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Αν και γενικά δε χωνεύω τα κουτιά με πορτάκια, αυτό με εξέπληξε ευχάριστα. Ερώτηση. Ενδιαφέρεται κανείς για κουτί ή έτσι ποστάρουμε;
Tuko Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Τι σε εξέπληξε σε αυτό; Άσχημο, ασήκωτο (13 κιλά) και... είπα ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ;; Έχουμε προτείνει πολύ πιο ωραία και με περισσότερα χαρακτηριστικά κουτάκια πιο πάνω.
The_Judas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Το Aegis είναι πολύ εργονομικό εσωτερικά για την τιμή του και αρκετά ευρύχωρο για midi. Δεν μου αρέσει όμως το γεγονός οτι είναι ανοιχτό από παντού. Θα γεμίζει πολύ εύκολα σκόνη και δεν πιστεύω να έχει καλύ ηχομόνωση. Η εμφάνιση είναι υποκειμενική αλλά εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Ιδιαίτερα αν το δεις με ανοιχτό πορτάκι. Αυτό το έχει τσεκάρει κανείς? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977695&product=1138944 Supercase SK-337-BS με τροφοδοτικό 450W στα 35 ευρώ? Τα supercase γενικά είναι φθηνά-οικονομικά κουτιά. Κάνουν την δουλειά τους για ένα απλό σύστημα χώρις απαιτήσεις. Αν το χρειάζεσαι για office ή internet pc καλό είναι.
MixalisX Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Αυτό το έχει τσεκάρει κανείς? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977695&product=1138944 Supercase SK-337-BS με τροφοδοτικό 450W στα 35 ευρώ? με αυτά τα λεφτά φαντάζεσαι τι τροφοδοτικό θα 'ναι. Οχι είναι μεγάλη πατάτα να πάρεις τέτοιο κουτί. Τουλάχιστον με αυτό το τροφοδοτικό. Η μόνη λύση είναι να το κρατήσεις το κουτί και το τροφοδοτικό καβάτζα άν ποτε χρειαστει.
MixalisX Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Αν και γενικά δε χωνεύω τα κουτιά με πορτάκια, αυτό με εξέπληξε ευχάριστα. Ερώτηση. Ενδιαφέρεται κανείς για κουτί ή έτσι ποστάρουμε; μ'αρεσε απο την φώτο και εμένα αλλά όταν το είδα απο κοντά και την ποιότητα πλαστικού που έχει το πορτάκι αλλάξα αμέσως γνώμη. Αν είναι να έχει πορτάκι πρέπει να είναι πολύ καλής ποιότητας γιατί σπάει αμέσως. Την πάτησα με το προηγούμενο κουτί που είχα.
antonl Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Τι σε εξέπληξε σε αυτό; Άσχημο, ασήκωτο (13 κιλά) και... είπα ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ;; Έχουμε προτείνει πολύ πιο ωραία και με περισσότερα χαρακτηριστικά κουτάκια πιο πάνω. Η εμφάνιση είναι υποκειμενικό. Ούτε εμένα με ενθουσιάζει απ' αυτή την άποψη αλλά ούτε κάποιο άλλο που είδα. Το βάρος δεν είναι θέμα μιας και το συγκεκριμένο κουτί δεν προορίζεται για μετακινήσεις. Τα θετικά που είδα είναι το άνετο εσωτερικό, το ότι έβαλα πάνω drives (DVD/HDD/floppy) χωρίς να χρειαστώ κατσαβίδι και το ότι παρέμεινε δροσερό ανεξάρτητα από την πολύωρη χρήση παρά την καυτή vga. Δε λέω πως είναι η καλύτερη αγορά. Εξηγώ γιατί "με εξέπληξε".
michalis2610 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 sharkoon rebel9.τρελο value for money. Θα συμφωνήσω απόλυτα. Ορίστε και ένα link.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.