Bill M Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα στο FORUM , έχω κάνει επαναφορά συστήματος στο λαπτοπ μου πρόσφατα, περίπου 2 εβδομάδες, έχω εγκαταστήσει 2 αντιβιοτικά NORTON των vista kai spy sweeper έκανα scan βρήκε έναν δούρειο ίππο τον έκανα διαγραφή... το πρόβλημα όμως παραμένει κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση αλλάζει η ώρα του συστήματος Ξέρει κανένας πως μπορώ να το διορθώσω? Είναι πολύ εκνευριστικό ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
gherudos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Καταρχήν απαγορεύεται να έχεις ταυτόχρονα εγκατεστημένα 2 προγράμματα antivirus. 2ον πρέπει να απενεργοποιήσεις την επαναφορά συστήματος σε όλους τους δίσκους. 3ον μήπως τα vista τα έχεις πειρατικά;
Bill M Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Οχι πειρατικά το λαπτοπ είναι καινούργιο και έχει VISTA prenium από την ΗΡ έκανα uninstall το spy sweeper και πάλι τα ίδια ... thanx
Artizda Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Καταρχήν απαγορεύεται να έχεις ταυτόχρονα εγκατεστημένα 2 προγράμματα antivirus.2ον πρέπει να απενεργοποιήσεις την επαναφορά συστήματος σε όλους τους δίσκους. 3ον μήπως τα vista τα έχεις πειρατικά; Τι εννοείς απαγορεύεται?
mihalakis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Τι εννοείς απαγορεύεται? Εννοεί οτι με 2 αντιβιωτικά το μηχάνημα πέρα του οτι σέρνεται, μπορεί να πάθει καμία σύγχιση και να συγκρουστουν τα 2 προγράμματα μεταξύ τους και να έχεις προβλήματα στα παραθύρια σου. Γνώμη μου πάντως είναι να μην υπάρχει καθόλου νορτονας σε ενα μηχανημα. Προτιμότερο κατ'εμέ το nod32
gherudos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μπορεί να καταστραφεί και ο σκληρός με 2 antivirus ταυτόχρονα. Το nod32 είναι μεγάλη μούφα,αυτό είχα κι εγώ πριν δω το avast το οποίο βρίσκει όλους τους ιούς που δεν μπορούσε να βρει το nod32,και είναι και πολύ ελαφρύ.
Bill M Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Όλες οι ρυθμίσεις είναι σωστές αλλά και πάλι τα ίδια κάνει δεν μπορώ να βγάλω άκρη ... Thanx
mihalakis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 ο σκληρος δεν μπορει να παθει τίποτα σαν υλικο απο το να έχεις 2 αντιβιωτικά πάνω... το nod32 δεν θα το έλεγα μουφα πάντως,μιας και είναι απο τα καλύτερα που κυκλοφορούν.
Bill M Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Για να πω την αλήθεια το NOD δεν βρήκε τον δούρειο ίππο που είχα στο pc ουτε το Norton μόνο το Spy sweeper έκανε δουλειά ... Αλλά και πάλι τίποτα το ρολόι τα δικά του πάλι άλλαξε !!!
mihalakis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Όταν λες οτι χάνει την ώρα του, ξεκινάει σε μια συγκεκριμένη ώρα κάθε φορα που αναβεις το φορητό (πχ καθε φορα που ανοιγεις σου δειχνει 12:00 και λαθος ημερομηνιαή πάντα είναι κάποιες ώρες πίσω ή μπρος (πχ τον ανοιγεις στις 4 και δειχνει 3,τον ανοιγεις στις 7.30 και αυτος δειχνει 6:30);
pagoudis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα κι εγώ σε ένα laptop, (έχανε περίπου 2 με 3 ώρες το 24ωρο). Ανακάλυψα ότι η εταιρεία κατασκευής του laptop έχει βγάλει ένα patch το οποίο μου έλυσε το πρόβλημα (το δικό μου είναι Pacard Bell) Μήπως να έριχνες μια ματιά στο site της κατασκευάστριας εταιρείας μήπως και υπάρχει τίποτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.