Προς το περιεχόμενο

Video CD kai Menu Creation

stazzy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Xronia polla kai kali xronia!

Asxoloumai edw kai dyo imeres astamatita me o,ti sxetiko exei na kanei me ti dimiourgia Video CD. Omologoumenws diabasa ateleiwta faq kai guides, alla akoma den mporesa na bgalw akri gia to kommati sxetika me ti dimiourgia !true! kai oxi simple Menu. (kati antistoixo me ta menou twn DVD). Meta apo anazitisi pollwn diaforetikwn tropwn, xaraktiristika anaferw: Nero 5.5.6.4, Roxio WinOnCd 3.8, Easy Cd Creator, Ulead DVD Movie Factory kateleiksa telika sto TSCV 0.83 Release 1 pou dinei poly kales dynatotites gia to skopo pou to thelw. To provlima einai oti sto teleytaio bima pou swzei kapoio .mpv bgazei minima lathous!

Kala mas fwtises tha mou peite! Apla thelw na kserw an kaneis exei xrisimopoiisei to sygekrimeno utility me epityxia, i ean exei kati kalytero na mou proteinei... gia na min katafygw na mathw XML!!!

Me ektimisi,<p>Stazzy

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεις να μου πεις απο που να το κατεβασω φιλε το TSCV 0.83 ;

Επειδη το χρειαζομαι και εγω.

Εψαξα σε αρκερες μηχανες αναζητησης αλλα δεν βρηκα πουθενα καποιο λινκ.

ευχαριστω εκ των προτερων

Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια! και εγώ έφαγα τον κόσμο για να το βρω, όλα τα links ήταν σπασμένα, αλλά τελικά κατάφερα να βρω τη lite έκδοση αρχικά! που δεν είχε το Plugin για τα chapters και μετά Ω! Τι θαύμα (να έπαιζε κιόλας καλά θα ήταν) βρήκα και την FULL έκδοση... 733.466 bytes η Lite και 4.556.208 η FULL.

Δεν θυμάμαι από που τελικά έκανα το download αλλά μπορώ να στο στείλω με mail ή μέσω messenger αν το έχεις εγκαταστήσει. ([email protected])

Εσύ έχεις καταφέρει τίποτα σχετικά με τα true menus? Τι χρησιμοποιείς;<p>Stazzy

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by psyduck:

<strong>Μπορεις να μου πεις απο που να το κατεβασω φιλε το TSCV 0.83 ;

Επειδη το χρειαζομαι και εγω.

Εψαξα σε αρκερες μηχανες αναζητησης αλλα δεν βρηκα πουθενα καποιο λινκ.

ευχαριστω εκ των προτερων</strong><hr></blockquote><p>Ευρηκα!!!

http://www.doom9.org/software2.htm#supportutils

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by psyduck:

<strong>Το κατεβασα φιλε.

Ειναι η ρωτη φορα που ασχολουμαι με σχεδιαση μενου για VCD.

Μολις εχω νεοτερα θα σε ειδοποιησω.</strong><hr></blockquote><p>Αφού ξεκινάς τώρα, πάρε μερικά guides για να πειραματιστείς! Είναι ό,τι καλύτερο και πληρέστερο έχω βρει μέχρι στιγμής σχετικά με τη δημιουργία Video CD!<p>http://www2.labdv.com/sefyguide/dvdtovcd.htm

http://www.personal.psu.edu/users/r/d/rdm186/<p>Filika Stazzy!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...