Vassilis82 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Πρόσφατα απέκτησα μια 32" LG (32LG3000). Δοκίμασα με καλώδιο DVI -> HDMI να συνδέσω την κάρτα γραφικών (Geforce 6600GT) στην τηλεόραση, αλλά δεν παίρνει σήμα. Το παράξενο είναι ότι το Control Panel "βλέπει" την τηλεόραση (δηλαδή μου αναφέρει ότι υπάρχει σύνδεση με το μοντέλο 32LG300, αλλά εξακολουθώ να μην έχω σήμα. Έπαιξα με όλες τις ρυθμίσεις, αλλά τζίφος. Τι μπορώ να κάνω γι' αυτό; Σας ευχαριστώ.
dimitris74 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 εχεις επιλέξει την συνδεση hdmi? κανονικα οταν κανεις την συνδεση και πατησεις το Input πανω δεξια στο τηλεκοντρολ θα σου βγαλει το μενου που λεει κεραια μπλα μπλα μπλα hdmi1 hdmi2 Κλπ εκει θα το δεις χρωματισμενο το hdmi και θα το επιλεξεις.
Vassilis82 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Ε, ναι, προφανώς είμαι στο κατάλληλο HDMI. Και εκεί βλέπω "Χωρίς σήμα".
APsD Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Πρεπει να πας στον οδηγο πολλαπλων οθονών, να επιλέξεις "Κλώνος" και μετα θα δοκιμαζεις αναλυσεις. Λογικα θα σου δουλέψει η 1024χ768.
Vassilis82 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μπα, το μόνο που γίνεται έτσι είναι να χαλάει η ανάλυση της οθόνης του pc... Κατά τ' άλλα, ακόμα δεν βλέπω τίποτα.
djtakis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Στις ιδιότητες της οθόνης στις ρυθμίσεις, αν εμφανίζεται 2η οθόνη κλικαρε πάνω της και ενεργοποίησε την επιλογή (extend windows desktop on this monitor), στα ελληνικά win δεν ξέρω πως είναι. Μετά από τις ρυθμίσεις των drivers επιλλέγεις τον τρόπο λειτουργείας της οθόνης. (clone , dualview κλπ). Σε κάθε οθόνη δέχεται ξεχωριστές ρυθμίσεις.
Vassilis82 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Djtakis, το έχω κάνει αυτό με το desktop, όπως και restart που λέει ο dimitris74 (και μάλιστα αρκετές φορές κάθε φορά που έκανα μια ρύθμιση). Υπάρχει περίπτωση να φταίει το καλώδιο; Κάπου διάβασα ότι άλλα DVI to HDMI καλώδια δέχοναι ψηφιακό σήμα και άλλα αναλογικό.
dimitris74 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 δεν μου ρχεται κατι αλλο, εχω την ιδια τηλεοραση και 9600gt καρτα γραφικών και δουλεψε κανονικά. βεβαια η δικια μου καρτα ειχε hdmi ανταπτορα στην συσκευασια οποτε πηρα hdmi σε hdmi καλωδιο. κατευθειαν στην tv μεσω dsub εχεις δοκιμασει να δωσεις σημα?
Vassilis82 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Όχι, δεν έχω καλώδιο τέτοιο μεγάλο... Πιστεύω ότι φταίει το καλώδιο, δεν εξηγείται αλλιώς... Αυτό που με κολλάει μόνο είναι ότι η κάρτα "βλέπει" την τηλεόραση, αλλιώς θα είχα πάει να πάρω άλλο καλώδιο... Τέσπα, θα πειραματιστώ... Σας ευχαριστώ πάντως.
Sta Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα και συγγνώμη που πετάγομαι σφήνα, αλλά έχω 2 ερωτήσεις: 1) Πού μπορώ να βρω αντάπτορα από dvi (έξοδο κάρτας γραφικών) σε hdmi (είσοδος τηλεόρασης); 2) Είστε ευχαριστημένοι από την τηλεόραση; (32LG300)
Vassilis82 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 1) Σε όλα τα καταστήματα με υπολογιστές. 2) Πολύ ευχαριστημένος. Άψογη εικόνα και εύχρηστη TV.
Droidlock Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δοκιμασε με καποια αλλη συσκευη η οποια μπορει να συνδεθει με την ιδια συνδεσμολογια και το ιδιο καλωδιο. Επισης αν η τηλεοραση εχει θυρα vga προσπαθησε να συνδεσεις σε αυτη την θυρα τον υπολογιστη. Τι αναλυση εχεις βαλει στην καρτα γραφικων;
tarifas_e300 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 γεια σας.. εχω την 32lg3000 και εναν υπολογιστη με μητρικη asus M3A78-EMH HDMI και εχω προβλημα συνδεσης με την τηλεοραση... μου δειχνει χαλια την εικονα.. απαραδεκτη καπως θολη κοκκινη.. μπηκα και στο μενου για να αλλαξω αναλυση και τα Hz και εχω το ιδιο αποτελεσμα.. τι πρεπει να κανω?? εχω windows vista 64bit kai drivers 8.9 ati catalyst υπαρχει θεραπεια????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.