Προς το περιεχόμενο

Αυτόματη εκκίνηση!

thsf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά!

Ο υπολογιστής μου θα με τρελάνει...:rolleyes: Εκκινεί μόνος του. Αν δεν τον ανοίξω έστω μια φορά την ημέρα, θα ανοίξει το βραδάκι ή και νωρίτερα.

Είναι καινούριος, με την έννοια ότι πέταξα την μητρική και ότι αυτή είχε και έβαλα νέα πράματα. Δεν έκανα εγώ τις συνδέσεις αλλά οι τεχνικοί του καταστήματος από το οποίο παράγγειλα τα κομμάτια.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει και πάνε κάτι μήνες τώρα...

Διακυμάνσεις στο ρεύμα; Κακές συνδέσεις;(κάπως απίθανο)

Δεν ξέρω αν έκανα καλά που άνοιξα εδώ αυτό το topic αλλά και πού να το ανοίξω;:fear:

Αν έχει κπ κάποια ιδέα, ας μη διστάσει.

Ευχαριστώ.

/thsf

Δημοσ.

Πρόβλημα σίγουρα τροφοδοτικού ή και απο το λείτουργικό εάν έχεις κάνει λειτουργείες ενέργειας (αν και δεν το νομίζω)

Δημοσ.

Μηπως πατας κανενα κουμπι στο πληκτρολογιο !!!! Σε καποιες μητρικες υπαρχει ρυθμιση στο bios να ανοιγει ο υπολογιστης με το πατημα οποιουδηποτε κουμπιου στο πληκτρολογιο.

Δημοσ.

Βασικά αυτό που είπε ο Γιάννης Platano μου φένεται αρκετά πιθανό. Μια άλλη περίπτωση (που μου είχε τύχει και με είχε ταλαιπωρίσει αρκετά) είναι να έχει πρόβλημα το power button και να βραχυκυκλώνει. Το είχα πάθει κάποτε και το pc έκλεινε και άνοιγε όποτε του καθόταν. Αφου έλεγα να καλέσω εξορκιστή... Στη τελική βάζεις στη θέση του power το reset button(αν όντος φταίει αυτό).

Δημοσ.
Γιάννη θυμάσαι πως το ρυθμίζεις αυτό?

Δυστυχως οχι....Μπαινεις με del στο bios και εκει κατι θα εχει στις ρυθμισεις αλλα καποιος φιλο μου το εφτιαξε....Φοβαμαι να πειραξω το bios γιατι πολλα μπορουν να συμβουν αν δεν ξερει καποιος.

Δημοσ.

Γεια και πάλι.

Όλες τις φορές που ο υπολογιστής μου άνοιξε εγώ δεν ήμουν εκεί κοντά εκτός από μια και πιστέψτε με δεν πάτησα τίποτα. Η αλήθεια είναι πως το πληκτρολόγιο έχει power button (τί ηλίθιο πληκτρολόγιο, σύντομα θα το πετάξω!) και φυσικά λειτουργεί. Τα BIOS δεν τα πειράζω συνήθως πόσο μάλλον τώρα που έχω μια Gigabyte και είναι τελείως άλλη από την προηγούμενη.

Φοβάμαι πως άν κλείσω το power button θα επιχειρήσει να κάνει restart από μόνο του και πάλι. Αυτό έχει όντως συμβεί. Δεδομένου ότι δεν έχω πειράξει BIOS, ούτε scheduled tasks ίσως να είναι θέμα τροφοδοτικού όπως είπατε. Αλλά μιλάμε για Thermaltake τί μπορεί να συμβαίνει με αυτό; Υποτίθεται πως θα διαρρέεται από ρεύμα ακόμα και αν υπόλογιστής είναι κλειστός, έστω και λίγο. Ίσως σε συνδυασμό με τις διακυμάνσεις του ρεύματος;;;

Κάποια άλλη εκδοχή;

/thsf

Δημοσ.

thsf δοκιμάσε αυτό που σου είπα παραπάνω. Μπορεί να σου φένεται ηλίθιο( και εμένα μου είχε φανεί), αλλα ποτέ δεν ξέρεις...

Το κουμπί του reset στο power, και του power πουθενα (αν όντος είναι αυτό το πρόβλημα)

Δοκιμάζοντας....

Καλή τύχη φίλε

Δημοσ.
Γεια και πάλι.

Όλες τις φορές που ο υπολογιστής μου άνοιξε εγώ δεν ήμουν εκεί κοντά εκτός από μια και πιστέψτε με δεν πάτησα τίποτα.

Εσυ οχι...Καμμια γυναικα στο σπιτι μηπως που εχει την μανια να ξεσκονιζει ????

Το εχω παθει κι αυτο !!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...