Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με XP

GTi_Thess

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω ενα προβλημα με το PC μου.Το pc ειχε να ανοιξει λιγο καιρο,δεν νομιζω να παιζει ρολο αυτο,το ανοιξα δουλευε κανονικα.Του εκανα ολα τα απαραιτητα update και του το περασα servise pack 3.Ολα καλα μεχρι που ανοιξα το partition magic 8.0,χωρισα τον σκληρο στα δυο,επανεκινηση,ολα οκ.Μετα ηθελα να σβησω το partition που μαλλον κατι εκανα λαθος εσβησα το partition και πηγα να κανω το κανονικο partition οσο ητανε,βιαστηκα και μαλλον εδω εγινε το λαθος και αντι για να μεγαλωσω την χωριτηκοτητα εκανα το αντιθετο πατησα apply,restart.Μετα απο αυτο εκανε πολυ ωρα να ανοιξει (η μπλε οθονη απο τα ΧΡ που κανει τις αλλαγες μετα την επανεκινηση)και εκει παρατηρησα αντι να λεει 240 GIGA ελεγε 57 GIGA και το εκανα απο το κουμπι restart!Απο τοτε ανοιγει τα ΧΡ και μολις παει να φορτωσει την μπαρα μου πεταει μπλε οθονη.Προτεινεται καμια λυση?Εχω πολλα αρχεια που δεν θελω να χασω.

Ευχαριστω,

GTi.

Δημοσ.

Αν κανω ενα δευτερο partition και περασω εκει τα windows δεν θα βρω τα αρχεια μου ή μερικα απο αυτα?Ή δεν μπορω να κανω επιδιορθωση τα ΧΡ?

Δημοσ.

κατέβασε μια διανομή linux βάλτη μέσα στον άλλο δίσκο που δεν εχεις αρχεία σώσε τα αρχεία σου και μετά κανε ό,τι θες...

Δημοσ.
Αν κανω ενα δευτερο partition και περασω εκει τα windows δεν θα βρω τα αρχεια μου ή μερικα απο αυτα?Ή δεν μπορω να κανω επιδιορθωση τα ΧΡ?

Τα windows δε σε αφήνουν να δεις αρχεία από άλλα λειτουργικά συστήματα windows!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα.Αποφασισα να ασχοληθω για να βρω τα αρχεια μου.Εχει τυχει σε κανεναν;Ξερει κανεις αναλυτικα να μου πει πως μπορω να βρω τα αρχεια μου;Τι εκανα το γραφω αναλυτικα στη αρχη του ποστ!

Thanks,

GTi.

Δημοσ.

κατεβασε απο ενα αλλο pc το προγραμμα partition manager κανε το εγκατασταση και μεσα απο το προγραμμα δημιουργισε ενα full bootable rescue cd κανε εκκινηση απο αυτο το cd στον υπολογιστη σου και μεσα απο το προγραμμα δες αν μπορεις να διορθωσεις κατι

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να αναφερω οτι εκανα δυο φορματ.Ρωτησα και σε καταστηματα και μου ειπαν με ποιο τροπο επελεξα να κανω φορματ.Εχει τεσσερις επιλογες NTFS αργο και γρηγορο και FAT αργο και γρηγορο.Μου ειπαν οτι αν κανω φορματ με το αργο δεν μπορω να ξαναβρω τα αρχεια μου και οτι σβηνεται ολος ο δισκος.Ξερει κανεις;

Thanks,

GTi.

Δημοσ.
κατεβασε απο ενα αλλο pc το προγραμμα partition manager κανε το εγκατασταση και μεσα απο το προγραμμα δημιουργισε ενα full bootable rescue cd κανε εκκινηση απο αυτο το cd στον υπολογιστη σου και μεσα απο το προγραμμα δες αν μπορεις να διορθωσεις κατι

Απο που μπορω να βρω το προγραμμα;Εψαξα σε διαφορα site αλλα δεν το βρηκα.Μπορειτε να μου δωσετε καποιο site ή που μπορω να βρω το προγραμα;

Thanks,GTi.

Δημοσ.
Απο που μπορω να βρω το προγραμμα;Εψαξα σε διαφορα site αλλα δεν το βρηκα.Μπορειτε να μου δωσετε καποιο site ή που μπορω να βρω το προγραμα;

Thanks,GTi.

Κανεις;Ξερει καποιο site;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...