Προς το περιεχόμενο

wireless modem router

lostkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα νεο μελος στο site και νεοσ στο χωρο του internet χρειαζομαι να κανω αμεσσα αγορα ενα wirelles modem router ποιοκατα τη γνωμη σας ειναι αυτο με τα λιγοτερα προβληματα στην χρηση του με το mtorrent και το emule και επισης στο θεμα συγχρονισμου? και δεν θα εχω απωλειες στις ταχυτητες?

καποιο απο τα παρακατω προσφερει αυτα που ζητω

asus wl-500w και us robotics 9108

παρακαλω βοηθηστε

Δημοσ.

wag200 και εγω ψηφιζω.πολυ καλο για τα λεφτα του και γενικα ευχρηστο .το asus λενε καλο αλλα λιγο δοκιμασμενο απο ολους απλα το 600 wl εχει πανο και καποια εχτρα πραγματα αλλα μαλον 8α σου ειναι αχρηστα.οποτε linksys 3 xronia εγγυηση

Δημοσ.

Είχα ρωτήσει κι εγώ παλαιότερα και είχα πάρει απαντήσεις,απλά χρειάστηκε να αναβάλω την αγορά μου,οπότε τώρα ας χρησιμοποιήσω το topic για να ξαναρωτήσω(μιας και έχει περάσει καιρός και οι τιμές ενδέχεται να έχουν πέσει).

Για router έχω καταλήξει κι εγώ στο wag200 αλλά ψάχνω και μια κάρτα για τον 2ο υπολογιστή.Τι λέτε γι' αυτή ?

Δημοσ.

ναι καλη ειναι, την εχω στο desktop κ επισης εχω το wag200, μου μοιραζει wifi στο σπιτι - ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημενος και απο τα δυο, δυο χρονια πια - γιατι pci και οχι κανενα stickaki usb?

Απλα απο πισω γινεται ενας χαμος κ κεραια για να κανει 90μοιρες γωνια πρεπει να ειναι στραβα

...βρηκα θεμα να θιξω τωρα θα μου πεις...αλλαααα, δεν ξερω ισως ριχνει την εμβελεια αν εισαι σχετικα μακρια απο το access-point

Δημοσ.

Δεν ξέρω,πολλοί μου έχουνε προτείνει pci καρτούλα.Άσε που φοβάμαι μη τυχών υπάρξει πρόβλημα με το usb.

Δημοσ.

τι προβλημα? απο πισω θα την βαλεις κ θα μεινει εκει εφ ορου ζωης του PC σου.

Κ να παθει κατι, εχουν εγγυηση αυτα, οι τιμες τους πανω κατω ιδιες με των PCI ειναι.

Επισης, στην αναγκη, λογω φορητοτητας, μπορεις να δικτυωσεις αλλο pc(οχι laptop, αφου ολα πια την εχουν στον standard εξοπλισμο) οπουδηποτε.

Το μονο μειον που βλεπω ειναι οτι θα σου πιασει μια θεση usb

Δημοσ.

σωστα βλεπεις.β.βαλε pci.γ.αυτη η καρτα γιατι δεν βλεπω να λεει οτι παιζει πρωτοκολλο γ.αμα ειναι μονο b τοτε μην την παρεις.υπαρχει και αλλη λινκσυς που ειναι g.

Δημοσ.

χμ....λεει καθαρα : ''Κάρτα ασύρματης δικτύωσης PCI 802.11g <---- standard, που υποστηρίζει ταχύτητες μέχρι και 54Mbps ενώ είναι συμβατή και με το παλιότερο πρότυπο 802.11b/b+ <------."

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...