e_lena Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Ξερει καποιος ποσο μπορει να στοιχισουν στο περιπου τα υλικα....
IOSTEFO Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Θα υπολογισεις ποσα τετραγωνικα τοιχους θελεις να βαψης, Θα ρωτησης με ενα δοχειο ποσα τετραγωνικα βαφεις, επι την αξια του δοχειου.
lary7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Πολύ λιγότερο απο τα εργατικό. Οποτε βουρτσα στο χέρι και μην ανησυχείς για το κόστος...
e_lena Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 βασικα με φρικαραν γιατι μου ειπαν οτι τα υλικα μονο θα μου φτασουν στα 500ευρω...
axaxouxas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Τα υλικα ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΣΥ και οχι ο μπογιατζης γιατι πολυ απλα αυτοι ολοι οι ''τεχνιτες'' αμα βρουν ευκαιρια ΚΛΕΒΟΥΝ ολοι ... Δοκιμασμενη συνταγη ;-) και πολυ καλυτερα να το βαψεις μονη σου η με φιλο-ανδρα τι εχεις τελοσπαντον .... δεν ειναι και τοσο δυσκολο οσο φαινεται να βαψεις ενα σπιτι .... Μην κολλας πουθενα.... Εγω μονος μου βαφω το σπιτι μου με το πασο μου και περναω και την ωρα μου δημιουργικα εδω και πολλα χρονια .... για δυαρι τα υλικα παντως ειναι ολα μαζι με εργαλεια βουρτσες πινελα μπογιες μονοτικα σπατουλες ρολλα κτλ περιπου 230 ευρω αν ειναι απο τα ''καλα'' υλικα
De@th L0rd Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Προσπάθησε βέβαια να αγοράσεις μπογιές φιλικές προς το περιβάλλον και όσο πιο άοσμες γίνεται.Και προτίμησε επώνυμα προιόντα π.χ Vitex,Κraft.Είναι πιο ακριβά αλλά αν σκεφτείς οτι έβαψα το υπνοδωμάτιο στο πατρικό μου με ένα"κάνει την δουλειά" και έκανε να ξεμυρίσει 6 μήνες...Και δεν έστρωνε κ με τίποτα.
e_lena Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 ναι μονη μου σκεφτομουν να το βαψω! βασικα μονο υπνοδωματιο και σαλονι θελω τα αλλα ειναι οκ! δυαρι ειναι γυρω στα 60 τμ ολο το σπιτι
ata1983 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 500 ευρώ με τίποτα, τα μισά και πολλά είναι απλά πρόσεξε να καταλάβεις μήπως στο ταβάνι είναι υδρόχρωμα, οπότε να βάλεις και εσύ το ίδιο μην περάσεις πλαστικό πάνω από υδρόχρωμα. Και όπως σου είπανε αν βάλεις καλά υλικά, τα οικολογικά πως τα λένε θα ξεμυρίσει σε μια μέρα
e_lena Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Απ οτι υπολογιζω,επειδη τωρα το εκλεισα το σπιτι,οι ιδιοκτητες θα μου το ασπρισουν. Οποτε λογικα εγω θα περασω κατευθειαν το χρωμα που θελω απο πανω,θα ναι ετοιμοι οι τοιχοι. (τωρα αν κανω λαθος...ειμαι και ψιλοασχετη)
De@th L0rd Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 ναι μονη μου σκεφτομουν να το βαψω! βασικα μονο υπνοδωματιο και σαλονι θελω τα αλλα ειναι οκ! δυαρι ειναι γυρω στα 60 τμ ολο το σπιτι http://www.house-painting-info.com/ http://architecture.about.com/od/paint/tp/HousePaint.htm
CyberCr33p Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Ένα δυάρι που έβαψα πριν λίγο καιρό μου κόστισε γύρω στα 70 ευρώ (μπογιά, πινέλο, κοντάρι, ρολό) και μου περίσεψε και μπογιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.