Προς το περιεχόμενο

Εύρεση συγκεκριμένου δρόμου στον Άλιμο

vintage's_lover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυριο το πρωι πρεπει να ειμαι καπου στον Αλιμο σε εναν δρομο που λεγεται Αγ.Δημητριου.

Απ' οτι ειδα ο συγκεκριμενος δρομος ειναι πολυ κεντρικος,αλλα εγω δεν τον ξερω.Πως μπορω να παω εκει απο το αιγαλεω?

help..

Δημοσ.

δεν μπορω να πω πως βοηθησε.Την διαδρομη την ειχα βρει και απο το google maps,αλλα το θεμα ειναι πως δεν σκοπευω να παω με τα ποδια (lol) γιαυτο αν ξερει καποιος ας μου πει πως παω μεχρι εκει με Μ.Μ.Μ

Δημοσ.

Εδώ έχει όλα τα λεωφορεία που περνάνε από Άλιμο και αν πατήσεις πάνω στη γραμμή, σου δείχνει τη διαδρομή σε στάσεις και δρόμους. Το θέμα είναι πως ενώ αρκετά περνάνε από Αγ. Δημητρίου, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν σου κάνουν, επειδή:

agdhm.jpg

Αυτή η στάση του τραμ "Ζέφυρος" πάντως σε συνδυασμό με κάποιον ταρίφα μου φαίνεται κουλ.

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα αδερφέ, παίζει να μην έχω πάει ποτέ προς τα εκεί στη ζωή μου.

Εγώ θα πόνταρα πάντως αυτή με τον κόκκινο κύκλο, η άλλη φαίνεται να είναι στο Καλαμάκι, όχι στον Άλιμο.

Δημοσ.

Στον χάρτη του Lucifier ο δρόμος με το Ζεφυρος είναι η Ποσειδώνος. Οπότε θα βγεις στον Κηφισό προς Γλυφάδα και όταν φτάσεις στον φλοίσβο θα στρίψεις αριστερά στην Καλαμακίου και μετά ακολουθείς τον χάρτη. Μη με ρωτήσεις πως θα καταλάβεις το Φλοίσβο. Εγώ το σημείο το αναγνωρίζω πάντα επειδή μετά από την στροφή έχει μεγάλη ουρά αυτοκινήτων που περιμένουν να στρίψουν αριστερά.

Εναλλακτικά μπορείς να πας παρακάτω και όταν δείς πινακίδα δεξιά για Αλιμο να βγεις δεξιά και έχει κάτι σαν υπόγειο τούνελ που σε βγάζει στην Αλίμου. Δεξιά σου θα δεις και το Μπλέ. Είναι καφετέρια η χώρος διασκέδασης η ξέρω εγώ τι. Όταν βγεις στην Αλίμου θα κάνεις αναστροφή μπροστά στο Jumbo και θα γυρίσεις μέχρι την Επτανήσου. Εκεί ακολουθείς πάλι τον χάρτη.

Είναι ο κόκκινος κύκλος.

Δημοσ.

Πηγαινε στο σταθμο δαφνη μετρο και μετα παρε 217 229 βασικα παιρνανε πολλα απο εκει ρωτα στον σταθμο λογικα θα σου πουν

• Super Moderators
Δημοσ.
δλδ υπαρχουν δυο οδοι που λεγονται Αγ.Δημητριος? εγω ψαχνω για αυτη με ταχυδρομικο κωδικα 17456,ποια απο τις 2 ειναι?

To 17456 είναι η Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου, η συνέχεια της Καλαμακίου.

Η Οδός Αγίου Δημητρίου (αλλιώς Ρέμα ή Φαμάρ) έχει ΤΚ 17455.

Περιττό, νομίζω, να σχολιάσω το χάος με τα ταχυδρομεία...

Δημοσ.
To 17456 είναι η Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου, η συνέχεια της Καλαμακίου.

Η Οδός Αγίου Δημητρίου (αλλιώς Ρέμα ή Φαμάρ) έχει ΤΚ 17455.

Εισαι σιγουρος.ετσι? Αρα λοιπον ειναι η πρωτη στο χαρτη του Lucifer.Κ σε ποια σταση του τραμ θα κατεβω??

• Super Moderators
Δημοσ.

Η κοντινότερη στάση του τραμ είναι το "Καλαμάκι", απέναντι από τη λεωφόρο Καλαμακίου.

Η κοντινότερη στάση μετρό (ίσως αυτό σε βολεύει καλύτερα) είναι η Αγίου Δημητρίου (Αλ. Παναγούλης).

Δημοσ.
Η κοντινότερη στάση του τραμ είναι το "Καλαμάκι", απέναντι από τη λεωφόρο Καλαμακίου.

Η κοντινότερη στάση μετρό (ίσως αυτό σε βολεύει καλύτερα) είναι η Αγίου Δημητρίου (Αλ. Παναγούλης).

Σε ευχαριστω πολυ.Και μηπως ξερεις απο το μετρο καταρχην σε ποια εξοδο/οδο να βγω και ποια λεωφορεια με πανε στην Αγ.Δημητριου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...