NemeSis1990 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Επειδή είμαι λίγο άσχετος, μπορείτε να μου πείτε αν γίνετε στο καινούργιο μου pc να μην έχω εσωτερικό σκληρό δίσκο και να χρησιμοποιώ έναν εξωτερικό σκληρό. Οι λόγοι είναι προφανείς, λόγο μεταφορικότητας δεδομένων ωστόσο τι παραπάνω προσφέρει ένας σταθερός δίσκος? Πρόσεξα διάφορα στον τομέα ʽʼΜέγιστος Ρυθμός Μεταφοράςʼʼ όπου υπερτερούν οι εσωτερικοί, τι ακριβός είναι αυτό?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Χωρις δισκο δε μπορεις να εχεις λειτουργικο καπου σταθερα. Ετσι λοιπον απο που θα φορτωνει δεδομενα ο υπολογιστης για να αναψει? Με εναν Esata δισκο μπορεις να μην εχεις εσωτερικο, αλλα ουσιαστικα ειναι το ιδιο πραγμα, καθοτι δε θα μπορεις να τον αποσυνδεσεις.
oneofthem Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 αν θες δώσε ένα παράδειγμα της καθημερινής δραστηριότητας μπορεί ένα mobile rack να κάνει τη δουλειά που θες, θα χεις δλδ εσωτερικό δίσκο μιλώντας για τη σύνδεση και εξωτερικό όσο αφορά στη φορητότητα, αρκεί βέβαια ο 2ος δίσκος με τον οποίο θα τον αντικαθιστάς να έχει επίσης λειτουργικό πάνω του και από usb νομίζω μπορείς να κάνεις boot αλλά οι ταχύτητες είναι πολύ χαμηλές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.