polyz81 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 την περασμένη εβδομάδα πήγα στην συναυλία των testament στην Θεσσαλονίκη για πολλούς αυτή η μουσική μπορεί να μην σημαίνει πολλά αλλά για άλλους σημαίνει. τέλος πάντων. Ήρθε και έπαιξε στην πόλη μου ένα συγκρότημα διεθνούς εμβέλειας και καθώς λέγανε το μεγάλο τους hit πέσανε οι ασφάλειες!!!! για ακόμα μια φόρα δείξαμε πόσο μεγάλοι είμαστε γιατί αφού ξεπεράστηκε το πρόβλημα μετά από λίγο ξαναπέσουμε. οργάνωση μηδέν ήχος μηδέν άλλα τα 32 ευρό ήξεραν να τα πάρουν ντροπή
Garnele Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Σημάδι από το θεό ήταν, όχι ανοργανωσιά. Φτάνει, πραγματικά φτάνει.
aledjo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 απο περιεργεια, ποσα ατομα ειχαν μαζευτει? ρωταω γιατι ειχα δει μια συναυλια των Rotting Christ και ειχαν μαζευτει καπου στα 30-40 ατομα (εγω απ'εξω περασα)
polyz81 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 φίλε μου δεν ξέρω για τους Rotting Christ αλλά στους testament γέμισε το principal μπες στο youtube και θα δεις τι γινόταν!!!!
RockSoundStudio Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μιλάς για ττη στιγμή που όλη η πόλη ε΄χε πρόβλημα λόγω της καταιγίδας ? Για τον ήχο ποιός φταίει ?
polyz81 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 φίλε μου είχε διακοπή και όχι βύθιση ρεύματος και τα φώτα παραμέναν ανοιχτά!!!! βέβαια αυτό έγινε όχι μια φορά αλλά δυο τρεις. δυο τρεις φορές συνήθως δεν είναι πρόβλημα της δεη. όσο φορά για τον ήχο δεν γνωρίζω αν η ηχητική εγκατάσταση ήταν του μαγαζιού η του συγκροτήματος? πάντως ο τραγουδιστής δεν ακουγόταν καλά. μπες και δες
-WISE- Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 και γω φανταζομαι σε λαιβ εχουν γεννητριες σε περιπτωση που πεσει η ταση....
porco_rosso21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 ποπο πακετο,να δεις testament κ να σου πεσει το ρευμαα...θα βαρουσα κοσμο αν ημουν εκει....
-WISE- Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 ποπο πακετο,να δεις testament κ να σου πεσει το ρευμαα...θα βαρουσα κοσμο αν ημουν εκει.... εσυ το πολυ κανα funkey να δεις..και πολυ σου ειναι....:lol:
porco_rosso21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 ασε ρεεε....:p:p:p:p:-D(δεν μου ερχεται καμια εξυπναδα τωρα γμτ..)
ghbgr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα .. αλλα δυστυχώς .. ο μόνος υπεύθυνος για αυτά που αναφέρεις ειναι οι διοργανωτές .. ειδικά για τον ήχο .. πουθενά στην Ελλάδα δεν έχω απολαύσει συναυλία λόγω του κακού ήχου ... σε όσες ο ήχος ειναι καλός (και γενικότερα η οργάνωση) κατά ενα μεγάλο ποσοστό ο καλλιτέχνης έχει προτιμήσει να στηρίξει τον ήχο του σε ξένες εταιρίες ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.