Προς το περιεχόμενο

πάλι ρεζίλι γίναμαι με συναυλία στην θεσσαλονίκη

polyz81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την περασμένη εβδομάδα πήγα στην συναυλία των testament στην Θεσσαλονίκη

για πολλούς αυτή η μουσική μπορεί να μην σημαίνει πολλά αλλά για άλλους σημαίνει. τέλος πάντων. Ήρθε και έπαιξε στην πόλη μου ένα συγκρότημα διεθνούς εμβέλειας και καθώς λέγανε το μεγάλο τους hit πέσανε οι ασφάλειες!!!!

για ακόμα μια φόρα δείξαμε πόσο μεγάλοι είμαστε γιατί αφού ξεπεράστηκε το πρόβλημα μετά από λίγο ξαναπέσουμε.

οργάνωση μηδέν ήχος μηδέν άλλα τα 32 ευρό ήξεραν να τα πάρουν ντροπή

Δημοσ.

απο περιεργεια, ποσα ατομα ειχαν μαζευτει?

ρωταω γιατι ειχα δει μια συναυλια των Rotting Christ και ειχαν μαζευτει καπου στα 30-40 ατομα

(εγω απ'εξω περασα)

Δημοσ.

φίλε μου δεν ξέρω για τους Rotting Christ αλλά

στους testament γέμισε το principal μπες στο

youtube και θα δεις τι γινόταν!!!!

Δημοσ.

φίλε μου είχε διακοπή και όχι βύθιση ρεύματος και τα φώτα παραμέναν ανοιχτά!!!! βέβαια αυτό έγινε όχι μια φορά αλλά

δυο τρεις. δυο τρεις φορές συνήθως δεν είναι πρόβλημα της δεη. όσο φορά για τον ήχο δεν γνωρίζω αν η ηχητική εγκατάσταση ήταν του μαγαζιού η του συγκροτήματος? πάντως ο τραγουδιστής δεν ακουγόταν καλά.

μπες και δες

Δημοσ.
ποπο πακετο,να δεις testament κ να σου πεσει το ρευμαα...θα βαρουσα κοσμο αν ημουν εκει....

εσυ το πολυ κανα funkey να δεις..και πολυ σου ειναι....:-D:lol:B)

Δημοσ.

φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα .. αλλα δυστυχώς .. ο μόνος υπεύθυνος για αυτά που αναφέρεις ειναι οι διοργανωτές .. ειδικά για τον ήχο ..

πουθενά στην Ελλάδα δεν έχω απολαύσει συναυλία λόγω του κακού ήχου ... σε όσες ο ήχος ειναι καλός (και γενικότερα η οργάνωση) κατά ενα μεγάλο ποσοστό ο καλλιτέχνης έχει προτιμήσει να στηρίξει τον ήχο του σε ξένες εταιρίες ... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...