Προς το περιεχόμενο

το κακό ξανάρχεται

alekaki bouche

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μουφα....τρελη!

Μούφα δεν είναι, το email παραπέμπει στην εταιρία παραγωγής :)

(εκτός αν αναφέρεσαι στην ίδια την ταινία)

Δημοσ.
Μούφα δεν είναι, το email παραπέμπει στην εταιρία παραγωγής :)

(εκτός αν αναφέρεσαι στην ίδια την ταινία)

ναι για την ταινια μιλαω...γτ το ενα ηταν η μεγαλυτερη πατατα ολων των εποχων...:devil:

Δημοσ.
ναι για την ταινια μιλαω...γτ το ενα ηταν η μεγαλυτερη πατατα ολων των εποχων...:devil:

τραβα ρε να παιξεις με τα πλευμομπιλ σου:P:p:p:mrgreen::mrgreen::mrgreen:...ταινιαρα ηταν..επος...μαγεια....τετοιο γελιο πουθενα....αμα σκασω κομπαρσος-ζομπι με μπλουζακι michael jackcson-triller,θα μου την πουνε????πλακα πλακα,γαμω τις φασεις...αν κ αν δεν παω απο πριονι θα ξενερωσω(το shotgun φανταζομαι ειναι για πιο υψιλα υσταμενα ζομπι)...

Δημοσ.
Well, it's all a matter of perspective ;)

well yes it is, akpe.

...και όχι δεν είναι μούφα. Απαντω γενικά μόνο σε ότι αφορά την ταινία αλλά παρακολουθώ από χτες αυτή την κουβέντα. Ευχαριστω για την υποστήριξη. Ο στρατος του Κακου μεγαλώνει πολύ γρήγορα και για τους υπολοιπους...τα λεμε στις αιθουσες.

Δημοσ.

Εγώ προτείνω την 2η ταινία να την ονομάσετε "Το πιο κακό" και να βγάλετε και 3ο,"Το κάκιστο"

Δημοσ.

και ενω η θρυλικη προηγουμενη ταινια ειχε ληξει με την απιστευτη και επισης θρυλικη ατακα κατουριεμαι κρατισου!!!τωρα ερχεται και η συνεχεια της!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!δεν πειραζει που ειμαι 16 ετσι xD?

Δημοσ.

εγω δε χρειαζομαι κοστουμι...θα παω το πρωι μετα απο ξενυχτι και απειρα ξυδια και θα ειμαι κομπλε!Μπορει να μου προτεινουν και καπιο ρολο να πω κανα 2 λεξεις οπως Αργγγγγργγργγ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...