alekaki bouche Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Γεια χαρά. Το κακο ξανάρχεται! Ξεκινάμε γυρίσματα για τη συνέχεια της ταινίας Το κακο , με τίτλο : Το κακο στην εποχή των ηρωων,σε σκηνοθεσία Γιώργου Νούσια . Με πρώτη μέρα γυρισμάτων στις 15 Αυγούστου και τελευταία κάπου στις αρχές Οκτώβρη. Κάπου εκει ανάμεσα, οι επικές σκηνές μάχης χρειάζονται τη βοήθεια αμέτρητων ζομπι - στη ζωή ή στην τέχνη, δεν έχει σημασία. Σας στέλνω την ανακοίνωση μας προς όλους. Είμαστε ένοπλοι και χρειαζόμαστε κι άλλο αίμα!!! Μπες και εσύ στο στρατό του κακου... Μη φοβάσαι. Επικοινωνησε! και προώθησέ το! Εκ της διευθύνσεως... Αλεξάνδρα Μπουσίου Οργάνωση παραγωγής [email protected] υγ: φυσικά και δε χρειάζονται μόνο επαγγελματίες ηθοποιοι... μην τρελαθούμε!
slipknot Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
axaxouxas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
washcloud Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 FAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 πολλούς Luke Skywalker απέκτησε το forum...
sheik Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Αν καταλαβα καλα,ψαχνουν για ζομπι-εθελοντες? Κωλολεει... Aρκει ο θανατος μου να μην προελθει απο καψιμο,πνιγμο,μαχαιρωμα στο λαιμο ή πηρουνι στο ματι...
Harkon Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 χαχααχχααχαχαχα γουστάρω γαμώ τις ταινίες! χαχαχααχα εγώ θέλω από καρατέκα να πάω
slipknot Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Όχι,για την ακρίβεια μαζεύουν λεφτά από κάθε κομπάρσο για να γυρίσουν και το 3ο,να ολοκληρωθεί η τριλογία.
-WISE- Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 χαχαχαα!μη σου πω αγοραζει ο καθε κομπαρσος το κουστουμι του!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.