nikos papas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Ακουγα και διαβαζα διαφορα σχετικα με τη ποιοτητα των LCD σε σχεση μα τις crt,αλλα δεν ειχα αποψη για το θεμα μεχρι που πηρα την οθονη για τον υπολογιστη τη phιlips 190x7. Εβαλα την οθονη διπλα στη crt sony ειδα οτι υπηρχαν μικρες διαφορες (κινηση,κοντραστ) και οτι τα πραγματα ητν πολυ καλυτερα απο οτι τα περιμενα.Παιρνοντας λοιπον θαρρος και ξεπερνοντας τους αρχικους φοβους μου σχετικα με την ποιοτητα των lcd αποφασισα να παρω και μια 32αρα τηλεοραση.Σκεφτηκα εφ οσων το μονιτορ το philips το φτηνιαρικο με tn πανελ εχει τοσο καλη αποδοδη ποσο μαλλον μια τηλεοραση που ειναι πολυ ποιο ποιοτικη. Πηρα λοιπον προχθες τη Samsung r86b.Δεν ειναι και κορυφαια ,αλλα θεωρειται καλη αν δε κανω λαθος. Γενικα παρατηρησα οτι σε σχεση μα το μονιτορ η τιβι ειναι σαφως καλυτερη. Κοντραστ, φωτεινοτητα,λευκο γωνιες θεασης. Δεν την εψαξα και πολυ με τα αναλογικα καναλια επειδη δεν εχω και πολυ δυνατο σημα.Παντος η πρωτη αντιδραση ηταν "ωχ"! Στα ψηφιακα παρατηρησα οτι η εικονα στο μονιτορ (ΚWORLD 310 καρτα τιβι) φαινεται ποιο φυσικη.Ισως επειδη το σημα εχει συμπιεστει και λογω διαφορας μεγεθους (19 και 32) στο μονιτορ φαινεται λιγοτερη λεπτομερια αρα κρυβονται καποιες ατελειες.Απορια 1.Ισχυει αυτο? Στη συνεχεια συνδεσα το DVD με τη τηλεοραση και συμφωνα με οσα ειχα ακουσει η διαβασει περιμενα να με καθηλωσει η εικονα να¨"απογειωθω".Αμ δε! Μαυρο χαλι. Βατερλω! Οπου υπαρχει και η παραμικρη κινηση η εικονα φαινεται σα ψευτικη.π.χ δειχνει ενα προσωπο σε κοντινο πλανο και μολις κινειται φαινεται οπως φαινονται οι παιχτες στο Pro evolution στο play station.Γενικα η εικονα φαινεται σα ψευτικη και κατα την κινηση υπαρχει μια παραξενη αισθηση σαν να ειναι ποιο αργη ελαχιστα.Καμμια σχεση με αυτο που βλεπω στην οθονη του πισι,οπου η εικονα ουσιαστικα δεν εχει διαφορα με μια crt.Ειδικα σε εικονα που εχει φυσικο τοπιο ειναι απελπισια.Τα δαση π.χ.φαινονται σα ζωγραφισμενα οταν κινειται η εικονα. Μολις ομως συνδεσα(D-sub) το πισι με τη τηλεοραση και επαιξα τα ιδια dvd στον υπολογιστη η εικονα αψογη.Απορια 2.Τι φταιει?Μηπως δεν ρυθμισα κατι σωστα?Εχει μηπως προβλημα το dvd? Αν εχει να κανει με το χρονο αποκρισης γιατι μεσω πισι δεν εχει προβλημα.Τοσο χαλια δεν ειναι ουτε τα αναλογικα καναλια παρολο που δεν εχω και δυνατο σημα Πρακαλω οποιος εχει τη τηλεοραση αυτη η εχει εμπειρια και γνωσεις πανω στις LCD ας δωσει μια βηθεια πανω στο θεμα
nikos papas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Καποιος ρε παιδια μια γνωμη.Ειναι γενικα τοσο χαλια οι LCD η η τηλεοραση εχει προβλημα?Αν και δεν το πιστευω γιτι ειναι η δευτερη. Τη πρωτη την γυρισα πισω.Τι παιζει?Μεγαλη απογοητευση παντως.
Vagos_46 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Όσο πιο μεγάλη η ανάλυση και το μέγεθος της οθόνης, τόσο πιο πολύ φαίνονται οι ατέλειες του σήματος χαμηλής ανάλυσης. Για να σιγουρευτείς οτι η τηλεορασή σου δεν έχει κάποιο πρόβλημα, καλό θα ήταν να δείς ενα μοντέλο ίδιο με το δικό σου να λειτουργεί για να συγκρίνεις εικόνα. Την πρώτη γιατί την γύρισες πίσω;
nikos papas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Τη τιβι τη πηρα απο κωτσοβολο.Η πρωτη ηταν απο το ραφι φαινοταν καθαρα. Τα φελιζολ ηταν σπασμενα στη συσκευασια.Απλα τη πηραν απο το ραφι και τη πεταξαν στο κουτι.Επισης μπροστα στη βαση ειχε μια χαρακια 10 εκατοστα. Η απορια μου ειναι η εξης γιστι μολις τη συνδεω (d-sub) με το πισι το προβλημα διορθωνεται.Ενω το ιδιο dvd αν το παιξω με το dvd player φσινεται χαλια οταν υπαρχει κινηση.Και η παραμικρη κινηση ενα κουνημα του κεφαλιου ας πουμε θολωνει την εικονα και φαινονται σαν ψευτικα τα προσωπα και γενικα ολη η εικονα φαινεται σαν ψευτικη σα ζωγραφιστη. Ενω κατα τα αλλα η εικονα ειναι αψογη. Κοντραστ, φωτεινοτητα ειναι κρυσταλλινη η εικονα καλυτερη απο το πισι.Δειχνει σαν προκειται για προβλημα που εχει σχεση με χρονο αποκρισης.Δεν ξερω.
nikos papas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Καποιος βρε παιδια μια γνωμη.Εχει προβλημα η τηλεοραση η ειναι λογικα αυτα τα προβληματα λογω 8ms?Να τη στειλω στη samsung για service η οχι?
antreasM77 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Γνωμη μου οτι μαλλον ειναι το dvd σου...Δοκιμασε με μια αλλη πηγ.Αν ειχε προβλημα η τηλεωραση θα το εβλεπες και οταν αυτη επαιζε απ το pc///
nikos papas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Γνωμη μου οτι μαλλον ειναι το dvd σου...Δοκιμασε με μια αλλη πηγ.Αν ειχε προβλημα η τηλεωραση θα το εβλεπες και οταν αυτη επαιζε απ το pc/// Οχι δεν φταιει το dvd. Το ιδιο μου κανει και στα ψηφιακα καναλια.Το ιδιο και οταν συνδεω το playstation 2 του ανεψιου μου.Ευχαριστω παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.